Opinie o HARIO Smart G Coffee Mill Przezroczysty - ręczny młynek do kawy

  • Przezroczysty młynek do kawy, który jest idealnym urządzeniem dla każdego, kto uwielbia parzyć kawę poza domem. Hario Smart G Coffee Mill posiada ceramiczne żarna i doskonale sprawdzi się w parzeniu kawy metodami alternatywnymi.
Kod produktu: 4977642707894
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariusz, Mokry Dwór
2022-06-06
Z młynka jestem średnio zadowolony. Górne wieczko lubi się otworzyć podczas mielenia. Również korbkę trzeba ciągle poprawiać. Co do mielenia to jak za tą cenę jest spoko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2022-03-09
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-03-01
Świetny nieduży młynek, z wyjmowaną rączką, co jest wielkim plusem, bo nie zabiera dużo miejsca. Rączkę po użyciu można włożyć do silikonowego uchwytu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Żagań
2021-06-21
Mój pierwszy młynek. Sprawuje się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2021-05-04
Fajny młynek. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wołomin
2021-04-22
Gorąco polecam!!:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Grodzisk Mazowiecki
2021-03-11
świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Gdańsk
2021-02-24
Młynek solidny, wykonany z dobrych materiałów oraz estetyczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dąbrowa Górnicza
2021-02-09
Bardzo fajny młynek, mały i lekki. Jak na pierwszy młynek to chyba można polecić . Ja jestem zadowolony z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kusięta
2020-12-19
Właściwy młynek kiedy chcemy zacząć przygodę z alternatywnymi metodami parzenia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, GDYNIA
2020-10-26
Kupiłem młynek głównie na wyprawy bikepackingowe. Zależało mi na kompaktowym i lekkim urządzeniu. Sprawdza się rewelacyjnie ;) dzięki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Wrocław
2019-11-18
Cześć, Zbiornik na kawę jest luźny- trzeba go trzymać podczas mielenia. Pokrywka także, to jednak w niczym nie przeszkadza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bełchatów
2019-06-19
Ładnie wygląda świetnie. Wyraźnie widać, jak kawa jest mielona, a jeśli chodzi o sam przemiał to również interesujaco to wygląda. Podsumuję go tak - mały młynek do przygotowania Wielkiej kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel