Opinie o HARIO Ceramic Coffee Mill Mini-Slim PRO Black - ręczny młynek do kawy

  • Udoskonalona odsłona modelu Mill Mini, która posiada solidny stalowy korpus oraz ceramiczne żarna. Hario Ceramic Coffee Mill Mini-Slim PRO Black jest doskonale przystosowany do alternatywnych metod parzenia kawy.
Kod produktu: 4977642707801
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.47
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Opole
2021-05-20
Młynek jest rewelacyjny Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-05-03
Młynek ładnie wygląda, jest metalowy, łatwo kręci, ale zamknięcie jest totalna pomyłka. W trakcie kręcenia otwiera się, po kilku użyciach jest już wyrobione. Zastanawiam się kiedy wszystko mi się wysypie podczas używania?...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Trzcińsko-Zdrój
2021-04-18
Ekspresowa wysyłka i fajny rabat :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-01-29
Przecietna jakosc młynka. Łaczenie gornego i dolnego elementu szybko sie wyrabia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-01-12
Wszystko super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kraków
2020-12-20
Produkt zgodny z opisem. Szybka sprawna transakcja! Polecam, i sprzedawcę i młynek!!! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zabrze
2020-12-19
Prosty, ale jednocześnie przemyślany. Bardzo dobrze spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Zabrze
2020-11-26
Młynek użytkuję i sprawdza się świetnie po tych 2 latach - co do mocowania to trzeba przekręcić bardziej i potem się zatrzaskuje stabilnie (nawet po 2 latach). Młynek idealny na wprowadzenie do alternatyw i otwiera możliwość na różne kombinacje (czy to drip, czy aeropress, czy kawiarka). Pozwala na odkrywanie nowych smaków, gdyż nie ma podziałki na grubość mielenia to pozwala na podążanie za intuicją i przy odpowiednich narzędziach (książki i wszelkie skale) można dojść do sukcesu osiągnięcia satysfakcjonującego naparu (i uzyskanie przy tym ogromnej satysfakcji). Jakość wykonania jest w porządku, bez problemu jeszcze będę użytkował go kilka lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2020-11-14
Z młynka jestem bardzo zadowolony, co prawda jakość przemiału nie jest na najwyższym poziomie, ponieważ nie zawsze mieli równo. Mimo to jestem zadowolony i mogę polecić młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-11-06
Do podróży i do domu :) trochę się ślizga w ręce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skierniewice
2020-11-03
Młynek sprawdza się bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-10-02
Mlynek super, sprawdził się na wakacjach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucas, Warszawa
2020-09-05
Great product! Works very well, and it's well built. It seems it will last long.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ostróda
2020-08-31
Wszystko super.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2020-07-05
Regularność grubości zmielenia jest w porządku, zgodnie z recenzjami i prezentacjami w internecie. Niestety dolna puszka jest niedopasowana do górnej (mnóstwo luzu), a mocowanie w żaden sposób się nie zatrzaskuje, przez co zbiornik ma tendencję do samoistnego wypadania, jeżeli mielimy trzymając za górną część. Mielenie trzymając za zbiornik powoduje natomiast przekręcenie się mocowania i uszkodzenie konstrukcji - jest to nieuniknione, choć w instrukcji napisane jest, że w takiej sytuacji gwarancja nie obowiązuje... Rozwiązaniem wydaje się trzymanie całości konstrukcji, jednak przez kształt młynka mielenie jest wtedy bardzo męczące. Luz zredukowałem za pomocą odrobiny taśmy malarskiej w tulei. Gdybym miał ponownie kupować podobny młynek, przyjrzałbym się jednak takiemu ze zbiornikiem przykręcanym na gwint.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Adam, Rudniki
2020-05-09
Straszny złom. Krzywo zamocowana oś, przez co żarna, przy drobniejszym mieleniu, przez pół obrotu ocierają się o siebie. Na plus jedynie cena
Opinia naszego klienta w
    pixel