Opinie o HARIO Skerton PRO - ręczny młynek do kawy

  • Kompaktowy ręczny młynek do kawy, który doskonale sprawdzi się w domu każdego miłośnika alternatywnych metod parzenia kawy. Hario Skerton PRO posiada ceramiczne żarna i zupełnie nowy trzpień mocujący.
Kod produktu: 4977642707740
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 4.52
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Szczecin
2021-01-15
Brat bardzo zadowolony z prezentu :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Nowy Sącz
2021-01-12
Polecam towar Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-01-09
Dla mnie best buy. Bardzo dobra jakość za niewielkie pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Puławy
2021-01-07
Młynek spełnia moje oczekiwania. Jedyna drobna niedogodność to przesuwająca się nakładka na szklanym pojemniku, ale nie jest to problemem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2020-12-25
Prezent bardzo się podobał, działa doskonale, wygląda bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Siemianowice Slaskie
2020-12-03
jestem zadowolony, mieli naprawdę drobno, super mechanizm regulacji grubości mielenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Chynów
2020-11-27
Obejrzałam i wypróbowałam przed nim jakieś 7 - 8 młynków ręcznych, tradycyjnych. Pomimo często wysokiej ceny i znanej marki okazywały się tylko atrapą. No ew. dekoracją kuchni. Hario został u nas - mam nadzieję, że na zawsze. Wygląda na niezniszczalny . Doskonale rozdrabnia pieprz i inne przyprawy. Estetyczny, łatwy do mycia, solidny. Absolutnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Racibórz
2020-11-10
Na razie zbyt krótko był eksploatowany, zobaczymy po dłuższym czasie jak się sprawdzi, do chwili obecnej nie widzę żadnych wad, myślę że to dobry zakup i polecam dla zainteresowanych nabyciem w/w produktu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Skarżysko-Kamienna
2020-11-09
Jak na razie jestem zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natia, Czechowice-Dziedzice
2020-11-09
Dobry młynek, zaskakująco dobrze mieli.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2020-11-08
Generalnie mieli, ale dość nierówno. Wydaje mi się, że stabilizacja żaren jest uszkodzona z jednej strony. Wykonując pełen obrót z pustym młynkiem przy kącie 90 stopni żarna trą o siebie, a przy kącie 270 stopni widać spory prześwit.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Chojno Błota Małe
2020-11-06
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.Młynek rewelacyjny , bardzo duży zakres regulacji grubości mielenia , spokojnie można uzyskać przemiał do ekspresu ciśnieniowego kolbowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-10-28
Młynek porządny, mieli dobrze. Trochę szeroki w talii, ale guma od spodu pomaga w uchwycie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2020-10-08
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Przemysław, Niepołomice
2020-09-18
Bardzo dobra jakosć w tej cenie, niestety, jak już ktoś pisał w opiniach, żarna nie są ustabilizowane, przez co obijają o siebie, przez co po miesiącu użytkowania są już widocznie starte. Za to gwiazdka mniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2020-07-26
kupiłem to Hario MM-2, który był ok, ale skrzypiał (od podkładki plastikowej w wałku). Postanowiłem więc kupić coś "mocniejszego". Jestem po ok 3-4kg kawy zmielonej tym młynkiem i jest dobrze. Regulacja grubości mielenia jest bardzo wygodna (nie trzeba odkręcać rączki, jak w innych rozwiązaniach). Słoik jest też świetnym pomysłem gdyż można zachować czystość w kuchni (warianty z szufladką powodują, że kawa zbiera się w młynku i ciężko utrzymać go w czystości). Mieli bardzo dobrze, choć tutaj nie jestem w stanie konkurować rzetelnością oceny z maniakami kawy :). Sam uchwyt do mielenia jest bardzo dobrze przemyślany (obawiałem się rozwiązania z czymś, czego nie muszę przykręcić, a jedynie nałożyć, ale mechanizm działa bardzo dobrze).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Luca, Warsaw
2020-06-22
Great products, fast delivery and amazing customer service. I had an issue with my first delivery, they sent a new item, collected the previous one, and everything within a couple of days. Perfect!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2020-06-17
Pierwszy zakupiony młynek żarnowy ręczny. Na domowe ilości kawy dla pary zdecydowanie wystarcza. Regulacja grubości mielonego ziarna działa, jest on łatwy w czyszczeniu za co dostaje ogromny plus. Wydaje się solidnie i prosto wykonany przez co możliwość usterek jest zminimalizowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Patryk, Gdańsk
2020-05-30
Młynek na początku wydawał się dobry, ale po jakimś czasie okazało się, że nie mieli do końca równo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Paweł, Pobiedziska
2020-05-27
Młynek na początku wydawał się dobry, ale po miesiącu zaczął mielić nierówno na tyle, że można było to odczuć w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2020-05-11
Po przesiadce z tańszego, marketowego młynka, niebo a ziemia. Mieli się dużo łatwiej, dużo równiej. Hario nie mieli idealnie kawy, końcówka przeważnie troszkę grubsza, 95% przemiału jest jednakowego rozmiaru i jest to dla mnie jak najbardziej akceptowalne, zwłaszcza, że kawę robię we French Pressie. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2020-03-01
Bardzo dobry młynek. Zakupiłem dwie sztuki. Konstrukcja przemyślana - użyteczna gumowa, antypoślizgowa podstawka oraz zakręcana przykrywka w przypadku zmielenia większej ilości kawy. Jakość wykonania jest ok. Rzeczywiście stabilizacja żarna nie jest idealna, ale przemiał oceniam na dobry. Potwierdzam, że w jednym z młynków żarno nieruchome, przykręcone do młynka nie było idealnie ustawione w centrum osi - wystarczyło lekko odkręcić śrubki i dopasować je. Za to punkt mniej. Za całokształt polecam, można zmielić kawę bardzo drobno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2020-02-12
Niby wersja "PRO", jednak stabilizacja żaren w zakupionym przeze mnie egzemplarzu tego młynka, to nieporozumienie! Żarna biją na lewo i prawo (słychać,to kręcąć korbą "na sucho") - stabilizacja żaren w tym przypadku to fikcja, mnóstwo pyłu kawowego. Odnoszę wrażenie, że kupiłem produkt niepełnowartościowy, cena młynka była bardzo konkurencyjna względem innych sklepów...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Sieradz
2020-02-09
Młynek sprawdza się od pierwszych dni użytkowania. Jest drugim młynkiem żarnowym jakiego używam, pierwszy był o wiele tańszy i muszę przyznać że różnica jest kolosalna. Łatwa regulacja grubości mielenia, a przemiał ziaren jest równomierny. Dodatkowo jest łatwy w czyszczeniu. Polecam każdemu kto szuka dobrego młynka w przyzwoitej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Uriasz, Wodzisław Śląski
2020-02-08
Niestety nie podzielam powyższych opinii. Po wniknięciu w temat jakości młynka, stwierdzam, że nie jest wart swojej ceny. Z wyglądu wszystko jest ok. Jednak posiada bardzo duże luzy na osi, co uniemożliwia równe zmielenia ziarna. Poza tym żarno pracuje nieosiowo. Ale obsługa sklepu,mimo zwrotu towaru, bardzo miła i profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zielona Góra
2020-01-20
To mój pierwszy żarnowy młynek ręczny. Jak wiele innych produktów, pochodzących z Japonii, sprawia na mnie wrażenie przemyślanego i dopracowanego do perfekcji. Użytkowanie tego młynka to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony, zarówno z samego młynka, jak również realizacji transakcji jego zakupu przez konesso.pl.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pruszcz Gdański
2020-01-20
Mój pierwszy młynek, kupiony w promocji, przez co był w cenie "zwykłego" Skertona. Na moje oko mieli bardzo równo (w porównaniu ze starym "babcinym" młynkiem to niebo a ziemia) i szybko (30 g w niecałe 2 minuty nie wysilając się zbytnio). Kawa smakuje wyśmienicie :) Musiałem tylko lekko poprawić żarno, bo to nieruchome było przesunięte względem osi. Wystarczyło lekko odkręcić śrubki mocujące i lekko przesunąć. Teraz jest idealnie. Także upewnij się że masz to ustawione równo ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Karski
2020-01-03
Świetny młynek. Idealny dla osób zaczynających swoją przygodę z kawą. Możliwość regulacji grubości mielonego ziarna jest bardzo wygodna. Łatwy w czyszczeniu i solidnie wykonany. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pyskowice
2019-11-01
Jest to mój pierwszy młynek, używam od miesiąca i jestem bardzo zadowolony, wygodna regulacja grubości mielenia i bardzo łatwy w czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Lębork
2019-08-15
Świetny młynek. Dostawa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Bydgoszcz
2019-06-26
Jest to mój drugi już młynek Hario Skerton, ale poprzedni to pierwsza wersja tego modelu, która służyła mi przez 3 lata. Zdecydowałem się na zakup wersji Pro i jestem mile zaskoczony. Młynek ma solidną konstrukcję i mieli bardzo równo. Jeśli chodzi o młynki ręczne do domu to jest godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
    pixel