Opinie o HARIO Skerton PLUS - ręczny młynek do kawy

  • Ręczny młynek do kawy, który idealnie sprawdzi się w domu każdego fana alternatywnych metod parzenia kawy. Hario Skerton PLUS posiada stożkowe ceramiczne żarna i został wyposażony w zupełnie nowy pierścień mocujący żarna.
Kod produktu: 4977642707733
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Nekla
2021-01-15
Solidnie wykonany, nic nie trzeszczy, plastiki dobrej jakości. Można by się przyczepić że żarna nie są dość stabilne przy czym może się pojawić różnica w grubości mielenia ale w tej cenie to czepialstwo. Sprzęt warty polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Koszalin
2021-01-12
Młynek zgodny z opisem. Mieli dobrze, szeroki zakres regulacji, solidny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Opole
2021-01-12
To mój pierwszy młynek do kawy i jestem bardzo zadowolony. Regulacja poprzez śrubę daje bardzo szeroki zakres mielenia. Żarna ceramiczne, słoiczek szklany, reszta że stali nierdzewnej. Produkt daje poczucie jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wroclaw
2021-01-12
Produkt bardzo dobry, Dostawa szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Gorzów Wlkp.
2021-01-11
Młynek jest dokładnie taki jakiego oczekiwałam. Wykonany jest z dobrego materiału,przyjemny w dotyku, ergonomiczny. Pojemnik na zmieloną kawę jest wystarczająco pojemny.Regulacja mielenia prosta.Aromat zmielonej świeżo kawy nęcący. Szczerze polecam zakup aby celebrować parzenie porannej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Bydgoszcz
2021-01-11
Produkt wykonany bardzo dobrze Profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zory
2021-01-05
Świetny sprzęt. Kawa mielona tuż przed zaparzeniem smakuje i pachnie dużo lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2021-01-04
HARIO SKERTON PLUS - RĘCZNY MŁYNEK DO KAWY, bardzo dobrze mieli, wada - gumka podstawy zbyt luźna, trzeba przytrzymywać żeby nie odpadała. Generalnie młynek polecam, jest solidny i wygodny w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, STARGARD
2020-12-30
Poręczny i bardzo ładnie prezentujący się młynek do kawy. Dobrze mieli kawę i łatwo się go czyści. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Tarnów
2020-12-29
bardzo dobra jakość,funkcjonalny i genialny w swej prostocie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Lublin
2020-12-29
Bardzo fajny młynek. Stopień zmielenia kawy, poręczność, wykonanie jest naprawdę wielce ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirella, Bielsko-Biała
2020-12-28
Młynek super! Mieli kawę na różnych poziomach rozdrobnienia. Mechanizm chodzi gładko, ergonomiczny kształt ułatwia mielenie. Wreszcie aromatyczna kawa, zmielona tak jak potrzebuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białystok
2020-12-26
To moj pierwszy młynek ręczny. Jestem zdziwiona, że aż tak fajnie się w nim mieli kawę! Polecam zdecydowanie wszystkim wątpiącym :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Dąbrowa Górnicza
2020-12-23
Młynek HARIO w pełni spełnia moje oczekiwania, żarna są stabilne, regulacja ustawień jest bardzo prosta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Rdzawka
2020-12-20
Mlynek bardzo fajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-12-18
Świetny, latwy w obsłudze młynek. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kalisz
2020-12-07
bardzo udany pomysł na młynek i japońska jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Kielce
2020-12-02
Młynek spełnił nasze oczekiwania .Gorąco polecam. Firma rzetelna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2020-11-15
Młynek ładny, solidny. I cena była zacna w porównaniu z innymi ofertami w internecie. Świeżo zmielona kawa Jake w ekspresie ciśnieniowym. Kawa wychodzi bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Gdańsk
2020-11-12
jestem bardzo zadowolona z produktu, regulacja mielenia bardzo wygodna, pozwala na zmielenie dużej ilości kawy na raz, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-11-06
Bardzo dobry i solidny młynek w przystępnej cenie. Kawa od razu smakuje lepiej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rzeszów
2020-10-27
Młynek dobrej jakości. Całkiem wygodna możliwość regulacji grubości mielenia, sylikonowa podstawka ułatwiająca używanie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Piastow
2020-10-23
Wszystko ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Warszawa
2020-10-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Poznań
2020-10-05
Szybko sprawnie. Zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Konstancin
2020-09-11
Bardzo dobry młynek. Łatwość obsługi i zmiany grubości mielenia. Zupełnie zrezygnowałam z elektrycznego młynka. Odkryłam medytacyjne właściwości ręcznego mielenia ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdańsk
2020-06-05
młynek jest ok, ale dzięki prostemu usprawnieniu,stabilizacji trzpienia, mógłby trochę lepiej mielić aby przemiał był równiej zmielony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Złocieniec
2020-05-04
Ogólne odczucia określam na dobre. Kawę mieli naprawdę fajnie, ale ma pewne mankamenty. Po pierwsze, przy mieleniu trochę odkręca się zabezpieczenie pokrętła i trzeba to co jakiś czas poprawiać. Po drugie, ta podkładka trzyma się zwyczajnie zbyt słabo i co chwilę odpada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-01-01
Młynek do kawy bardzo dobry. Pije świeżo mielona kawę. Obsługa profesjonalna. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
    pixel