Opinie o Kawa ziarnista New York Extra P 250g

Kawa ziarnista New York Extra P 250g  - opinie w konesso.pl
  • New York Extra P to idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki i robusty. Wyśmienita kawa ziarnista idealnie nadająca się do klasycznego włoskiego espresso, a także do kawy czarnej. Kawa z całą pewnością zadowoli nawet najbardziej wymagających smakosz
Producent: NEW YORK CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-11-20

Nie mój smak, brak mi pięknego aromatu.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2018-07-06

Sporo się w niej dzieje. W smaku wyrazista i głęboka. Nie jest wyjątkowo mocna i według mnie nadaje się przede wszystkim na espresso.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2017-05-11
Dobra, wyrazista kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Stalowa Wola
2016-11-23
Świetna kawa, ale tak jak pisali inni kupujący, wymaga pewnego "dostrojenia" grubości mielenia i czasu zaparzania do swoich preferencji smakowych. Trzeba popróbować. W innym przypadku będzie przeciętna po prostu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2016-10-02
Wyrazisty smak, gorzki posmak, ciekawa kawa. Piję głównie z mlekiem - mogę polecić.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-04-17
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem. Najlepiej smakuje jako espresso. Mocna i wyrazista, bez nadmiernej kwaśności.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2015-09-19
Tę kawę zamówiłam już kolejny raz - dla mnie bardzo dobra, zwłaszcza espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-04-11
Wyrazisty smak, intensywny aromat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecinek
2015-04-08
Nie polecam ,nieciekawy zapach ,smak również pozostawia wiele do życzenia(posmak taniej kawy).Espresso z obfitą pianką.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-02-02
Bardzo dobra kawa, warta swojej ceny.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Rzeszów
2014-08-28
Kawa obiektywnie bardzo dobra, dla mnie jednak małe rozczarowanie. Piękna crema, kawa gęsta, ale nie mój smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2014-07-17
Kawa wysokiej jakości wymagająca drobnego mielenia. Porównanie tej kawy do innych średnich gatunków kaw i przypisywanie jej kwaskowatości świadczy o błędach w parzeniu. Odpowiednie zestrojenie młynka, właściwy czas i temperatura parzenia powoduje, że uzyskuje się dobrą creme i bardzo dobry smak. Polecam popróbować i polecam drobne mielenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-23
Kawa wspaniała bardzo aromatyczna gorąco polecam
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Bartosz, Ornontowice
2013-05-02
Smak prawie identyczny do Lavazzy crema e aroma. Tylko cena dwa razy wyższa... Jako że Lavazza nie zachwyca, to ta kawa tym bardziej. Brak "gęstości" smaku. Lekko kwaskowata. Crema mała i bardzo jasna. Smakowo średnia półka, za cenę 1 w dzienniku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zakopane
2013-03-15
Mocna, o wyrazistym smaku i lekko ziemistym aromacie. Kwaskowa. Delikatna pianka. Smaczna.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel