Opinie o Odkamieniacz Bosch/Siemens 311138 - 500ml

Odkamieniacz Bosch/Siemens 311138 - 500ml - opinie w konesso.pl
  • Odkamieniacz do ekspresu BOSCH i SIEMENS 311138 skutecznie usuwa kamień powstający w ekspresach do kawy.
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Lipków
2018-06-11
Wcześniej żuwałem zwykłego octu, ale zdarzało się, że dysza do spieniania mleka się trochę przytykała. Ten płyn wydaje się być skuteczniejszy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-07-18
robi to co do niego należy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Dobry środek. Robi to co powinien- odkamienia ekspres.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
produkt idealnie pasuje do mojego ekspresu Simens. Cena nizsza niż u producenta :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2016-02-04
Wszystko jak najbardziej ok bardzo polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2016-01-08
chyba najtańsza "firmowa" wersja odkamieniacza, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Odkamieniacz prosty w zastosowaniu i skuteczny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2015-11-28
Świetny odkamieniacz. Współpraca ze sklepem jak zawsze wzorowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bytom Odrzanski
2015-09-18
Polecam odkamieniacz i oczywiście sklep. Obsługa rewelacja :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chojnice
2015-06-23
Polecam sklep przesyłka błyskawiczna towar ok. Jola Chojnice
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Karłowice
2015-02-11
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2015-01-28
Odkamieniacz działa jak należy, a sklep rewelacja. Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-12-18
Bardzo dobry i wygodny w u zyciu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Piła
2014-09-11
Sklep jak zwykle OK.Odkamieniacz sprawdza się w 100% no i jest naprawdę wydajny
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, DOBIEŻYN
2014-07-29
Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę:-).Produkty które zamówiłam już wcześniej używałam więc jest ok, super
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Koszalin
2014-07-20
Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt, produkt bardzo przydatny. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Prusice
2014-04-22
Sprawdzony produkt w odpowiedniej cenie + szybka realizacja zamówienia to dokładnie to czego szukałam. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Józefów
2014-03-15
Odkamieniacz rewelacja, dziękuje za kuponik rabatowy... Ekspresowa dostawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, ŚWIERKLANIEC
2014-02-14
Odkamieniacz rewelacja, dziękuje za kuponik rabatowy... Ekspresowa dostawa ... Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2014-02-06
Odkamieniacz bardzo dobry . Stosuje go id 3 lat i wszystko OK
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Sanok
2014-01-14
Odkamieniacz jest super, używam wraz z tabletkami czyszczącymi Bosch/Siemens do ekspresu marki Siemens, sklep kawy włoskie.pl polecam ze względu na cenę, szybką przesyłkę (Paczkomat Inpost - rewelacja), profesjonalną i miłą obsługę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-09-11
OK, czyszczę ekspres tym odkamieniaczem od roku i cały czas działa;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2013-06-26
Bardzo dobry, sprawdzony produkt. Cena odpowiednia do jakości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ornontowice
2013-06-03
Odkamieniacz stosuję od początku posiadania expresu Bosch TCA5201 tj. regularnie od 2 lat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Brenna
2013-06-03
Polecam ten sklep.Przesyłka szybka, towar ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2013-05-14
Super sklep! Błyskawiczna obsługa, przesyłka bardzo dobrze zapakowana i dostarczona na drugi dzień. zdecydowanie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Janowiec Wielkopolski
2013-04-03
Odkamieniacza używam już dwa lata, czyli zaczełam 3 butelkę jest super,a sklep kawy włoskie.pl polecam ze względu na cenę i szybką przesyłkę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2013-03-26
ok, ekspres po czyszczeniu działa nadal :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2013-03-13
Odkamieniacz OK... cena\jakość....Działa expres po odkamienieniu działa ciszej i "spokojniej" ///Polecam!. . . Demolo-Klucze
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel