Opinie o Ekspres do kawy JURA E8 Piano White

  • Nowa odsłona ekspresu automatycznego Jura E8 w wyjątkowym kolorze Piano White. Ekspres został wyposażony w nowoczesne technologie i posiada odświeżony design. Ekspres Jura E8 idealnie sprawdzi się w każdym domu i z pewnością będzie ozdobą każdej kuchni.
Kod produktu: 7610917153060
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Nowa Ruda
2021-05-24
Zamówiony ekspres przyszedł bardzo szybko i był dobrze, bezpiecznie zapakowany. Ekspres pracuje codziennie. Niezwykle przyjemnie smakują kawy, które przyrządza. Konesso zna się na kawie i na ekspresach. Bardzo solidna Firma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rusiec
2021-04-29
Piękny express, działa bez zarzutów. Klasa sama w sobie. Przesyłka błyskawiczna. Wszystko pięknie spakowane. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Białystok
2021-04-26
Jestem zadowolony z ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Stargard
2021-04-25
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Narol
2021-04-23
Profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, KOŁOBRZEG
2021-04-18
Jest to mój najlepszy ekspres jaki miałam , kawka pyszna , mleczko spienione, miód w ustach , POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzyszkowo
2021-04-16
Świetny kontakt i doradztwo. Jura e8 super. Miałem wcześniej c5 - niebo a ziemia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Konstancin Jeziorna
2021-04-12
Wszystko w najlepszym porządku Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stalowa Wola
2021-01-27
bardzo dobrze wydane pieniądze ....ładne się prezentuje świetnie spienia mleko . pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Szczecin
2021-01-18
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Konstantynów Łódzki
2021-01-02
Ekspres użytkujemy dopiero od około miesiąca więc za dużo nie mogę napisać poza tym że każda kawa z tego ekspresu jest przepyszna. Ekspres „miły” i łatwy w obsłudze, nie jest zbyt głośny, jestem bardzo zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-12-31
Rewelacja. Świetnie spienia mleko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Katowice
2020-12-31
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2020-12-28
To już drugi taki ekspres w domu. Niezastąpiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ostrów Wielkopolski
2020-12-27
Expres który zakupiłem w państwa sklepie jest rewelacyjny polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zbigniew, Piotrków Trybunalski
2020-11-06
dzień dobry, to jest mój kolejny ekspres do kawy ale pierwszy firmy JURA. Bardzo się cieszę z zakupu i smaku kaw jakie przygotowywane E8. świetny design. Jedną z kwestii do poprawy i która mi przeszkadza, jest brak czyszczenia automatycznego wężyka od mleka. Po każdym użyciu wężyk trzeba płukać pod kranem i odkładać na suszarkę. nie mniej jednak kupiłbym jeszcze raz pijąc espresso, macchiato czy inne mleczne kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-09-21
Wszystko sprawnie i bezproblemowo, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ruda Śląska
2020-09-18
intuicyjny ekspres, łatwy w obsłudze i czyszczeniu. Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STRONIE SLĄSKIE
2019-08-11
polecam ekspres genialny warty każdych pieniędzy i wreszcie się nie psuje i super obsługa sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrowiec Świętokrzyski
2019-07-09
Super ekspres który robi pyszną kawę. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i mogę polecić go każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Gdańsk
2019-05-09
Jura E8 to bez wątpienia jeden z moich najlepszych zakupów. Z żoną długo szukaliśmy dobrego ekspresu, który będzie ładny, ale przede wszystkim solidny i po lekturze waszego artykułu padło na Jurę. Z tego co wiem kolor biały to nowość w tym modelu i ja bardzo pochwalam tę zmianę :)
Opinia naszego klienta w
    pixel