Opinie o Kawa ziarnista Parana Caffe Espresso Italiano 250g

  • Wysokiej jakości mieszanka ziaren Arabiki (20%) i Robusty (80%) pochodzących z Limu, Guatemali, Santos, Peru oraz Costa Rici. Starannie wyselekcjonowane, najlepsze ziarna kawy palone są w rodzinnej włoskiej palarni z 50-letnią tradycją.
Producent: PARANA CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2019-11-22
Pyszna kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2019-10-26
kawa mocna, smaczna z nutą czekolady. Co kto lubi mnie przypadła
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2019-09-28
Bardzo dobra kawa, taka, jak być powinna - palona, goryczkowa, wyważona w smaku i elegancka. Idealna do espresso i ristretto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2018-02-23
Mnie kawa bardzo smakowała. Przychylam się do opinii, że ma dość intensywny smak! Goryczy jakoś specjalnie nie wyczuwałem w tej kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-06-03
Kawa niebanalna. Zdecydowany, wyraźny smak z dużą ilością goryczy, nutami czekolady i czymś jeszcze czego nie potrafię nazwać. Z kolby po zmieleniu na typową do espresso grubość, kawa była jakby "zapylona". Przy grubszym mieleniu smakuje fajnie, szczególnie z moki. Nie na co dzień, nie cały czas ale od czasu do czasu na pewno będę wracał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2016-05-26
Smak wyraźny, intensywny ale bardzo przeze mnie nielubiany, goryczkowy. Można próbować netralizować go mlekiem ale niewiele to pomaga. Dla mnie to pierwsze i ostatnie podejście.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2015-02-19
Do mleka super.Polecam.Sklep ok:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-10-17
Bardzo dobra kawa. Aromatyczna, umiarkowanie mocna nie ma w sobie dużej goryczy. Jestem zadowolona i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-09-25
Bardzo przyjemna kawa - nie do końca trafia w mój gust, ale ponieważ jest on mój, to nie mogę na tej podstawie dać gorszej opinii :) Obiektywnie - kawa OK, dość mocna, ale dość łagodna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2014-08-05
Jako jedna z nielicznych kaw które zamawiałem nie przypadła mi do gustu. Sklep ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2013-09-03
Kawa o przyjemnym, delikatnym smaku, polecam gdy pije się dużo kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-08-28
Fatalna - aromat, smak... Dostawa jak zwykle ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-05-14
Kawa bardzo delikatna, mała zawartość kofeiny. Bardzo łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2012-12-01
Bardzo dobra kawa , dostawa szybka. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
    pixel