Opinie o Kawa ziarnista Parana Caffe Espresso Italiano 1kg

  • Nagrodzona została złotym medalem „International Coffee Tasting”.
  • Jest mieszanką ziaren arabiki i robusty pochodzących z Limu, Guatemali, Santos, Peru i Costa Rici. Tradycyjny włoski smak prosto z Rzymu!
Producent: PARANA CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-12-13
szybko i sprawnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-08-30
Wyraźny i intensywny smak. Kawa rozpoznawalna. Zdecydowanie pierwsze miejsce wśród mieszanek włoskich. Czas na kawy jednorodne...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-07-12
Kawa dobra zarówno do espresso jak i cappuccino. Mocny i intensywny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Kawa smaczna, wyrazista, wyczuwalna owocowy posmak. Jednak nie jest to mój faworyt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-03-24
Bardzo wyrazista kawa. Słodka i aromatyczna z owocową nutą. Wyczuwalny posmak czekolady i orzechów. Dodaję do ulubionych :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
dobra kawa ale mnie jakoś nie uwiodła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-05-04
Wyraźny, długo utrzymujący się smak. Pyszne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-03-24
Kawa o bardzo mocnym aromacie idealnie wyważony smak nie jest za gorzka ani kwaśna . Bardzo obfitą i trwała crema. Bardzo dobra baza pod capuccino a espresso poezja smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2016-03-19
Kawa wyśmienita, polecam, to mój pierwszy i nie ostatni jej zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Siedlce
2015-08-03
Pyszna kawa, na każdą porę dnia. Obsługa sklepu jak zwykle na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2015-06-30
sklep polecam kawe tez
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2015-06-24
Kawa wyśmienita, mocna, a jednocześnie posiadająca zrównoważony smak. Warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2015-02-15
Polecam, Mocno palona, pobudza...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2015-02-12
obługa sklepu jak zawsze rewelacyjna a kawa bardzo dobra.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-11-01
Kawa rewelacyjna. Szkoda, że nie ma oceny celującej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-10-24
Mocna kawa dużo mocniejsza od Top Pellini, z podwójnego Espresso przeszedłem na pojedyncze. Bardzo Polecam Mocne porządne Espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Chojna
2014-07-19
Jak dla mnie jedna z lepszych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2014-06-16
Kawa pyszna tylko trzeba drobniej mielić, obsługa jak zwykle nie zawodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-04-26
polecam kawę mocna ,wyrazista , obsługa rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2014-03-24
wyraźny, długo utrzymujący się smak; idealna jako espresso jak i kawa biała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2014-01-10
Badzo wyrazista i dlatego mnie przekonuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Opole
2013-12-29
Kawa o zdecydowanym, zrównoważonym w smaku. Żona jest zachwycona, choć mnie bardziej odpowiada New York Caffe. To moje kolejne zakupy w tym sklepie i znów bez pudła. Transakcja na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zduńska Wola
2013-10-14
Bardzo dobra, godna polecenia kawa, chociaż wciąż uważam, że New York Caffe jest bezkonkurencyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Częstochowa
2013-10-09
Pyszna kawa z świetną kremą. Idealna dla próbujących cafe art. Wymaga zdecydowanie drobnego mielenia, w porównaniu z Pellini Top, La Brasiliana czy Passalacqua i innymi trzy kreski w dół na skali młynka (Mazzer). Zdecydowanie polecam. Pozwolę sobie jeszcze na kilka słów o sklepie, robię zakupy w innych sklepach (Cafesilesia, czy Karoma) ale tutaj zagoszczę częściej. P.S. Panowie dotrzymujecie słowa - dziękuję za filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Swędów
2013-06-25
Bardzo dobra kawa a przez małą zawartość kofeiny można ją pic nawet wieczorem dla samego delektowania sie smakiem i nie trzeba martwić się że człowiekowi serce wyskoczy z piersi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Nysa
2013-04-25
polecam kawę mocna ,wyrazista , obsługa rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2013-04-23
Kawa wymaga przestawienia młynka na bardzo drobne mielenie. Jak tego nie zrobicie kawa wyda się zbyt wyrazista. Ktoś kto ma kłopot z uzyskaniem cremy tutaj bez problemu mu się tu uda. Pierwszy strzał i od razu burza cremy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2013-04-23
Kawa bardzo dobra , wyrazista , mocna,jednak wolę równeiż subtelniejszą Pelini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2013-03-25
Kawa mocno palona , zdecydowany smak , mocna z "pazurem" jak dla mnie odrobinę za mocna ; zostanę przy PELLINI TOP jak dotąd nr.1; oczywiście zakupy w sklepie to faktycznie przyjemność , błyskawiczna realizacja zamówienia , towar bardzo dobrze zabezpieczony; gratulacje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2013-03-10
kawa z najwyższej półki, tak jak sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CZESŁAW, Karwiany
2013-02-25
Polecam firmę. Działa jak szwajcarski zegarek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Tarnów
2013-02-14
Najlepsza jak dotąd kawa,a już dużo przetestowałam, szczerze polecam szczególnie dla smakoszy pijących kawę z mlekiem:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2013-02-12
Polecam . Bardzo dobrze pobudza .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Ożywia oraz zapewnia niezapomnianą ucztę podniebieniu. Pobudza umysł do działania!
Opinia naszego klienta w
    pixel