Opinie o Filtr wody Jura Claris Smart Mini

  • Nowe wkłady filtrujące Jura, które są przeznaczone do ekspresów automatycznych ENA 8. Filtry mają wydajność 30 l i sprawdzą się w domach, gdzie przygotowuje się mniej kawy.
Kod produktu: 7610917241026
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 79 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Białystok
2023-02-07
Bardzo funkcjonalny filtr , wystarcza na 3 tyg przy twardej wodzie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2023-01-29
Produkt oryginalny. Dostawa błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Kołobrzeg
2023-01-29
Filtry stosuję od roku i nie stwierdziłem nieprawidłowości. Bardzo dobrze sprawdzają się w uzyskaniu dobrego zaparzania kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przemyśl
2023-01-08
Polecam! Przesyłka bardzo szybko. Towar ok, zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Gdańsk
2023-01-05
Dziękuję za profesjonalizm błyskawiczną przesyłkę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-11-25
Filtra używam do ekspresu jura ena8, sprawdza się dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Słupsk
2022-11-19
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka i bezproblemowa dostawa przez paczkomaty. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2022-11-05
Produkt zgodny z opisem, oryginalny filtr, spełnia swoją funkcję w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Oświęcim
2022-10-03
Polecam - mały ale robi robotę. Ocena 4 bo cena dość duża w stosunku do czasu działania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Kołobrzeg
2022-09-22
Filtry do wody Jura Claris Smart Mini użytkuję drugi rok i jestem zadowolony z ich stosowania. Ekspres pracuje bezawaryjnie, a kawa smakuje wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Jodłownik
2022-08-10
Oczywiście poleceń sklep, wszystko przebiegło doskonale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przemyśl
2022-07-22
Filtr zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Profesjonalny sprzedawca.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Puławy
2022-07-18
Polecam - Filtry zawsze dostępne z dostawą na czas więc nie muszę szukać u innych dostawców
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2022-07-02
Filtr zgodny z opisem. Produkt oryginalny, nie może nie pasować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Słupsk
2022-06-22
dostawa szybka towar zgodny z zamówieniem. Polecam zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2022-06-17
sprawnie i bardzo szybko zamówienie zostało wysłane. Towar zgodny z oczekiwaniem Basia z Poznania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Oświęcim
2022-06-06
Polecam ten filtr choć przy większym zapotrzebowaniu na kawę :) szybko trzeba go wymienić :(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2022-06-02
Filtry są takie jakie być powinny czyli B.dobre. Przesyłka również. Pozdraw Jak sz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2022-05-31
Oryginalny produkt zgodny z opisem. Szybka i sprawna wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2022-05-23
Mały filtr do domowego użytku w sam raz. W biurze trzeba trochę częściej wymieniać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2022-04-22
Filtr bezproblemowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2022-04-13
Sprawnie, bez problemów. Dziękuję Basia z Poznania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Nakło Nad Notecią
2022-04-03
Towar zamówiłam póżnym popołudniem i następnego dnia rano otrzymałam przesyłkę. Bardzo dziękuję za tak szybko zrealizowane zamówienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczecin
2022-03-28
Wszystko na najwyższym poziomie. Cena, jakość, dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Opole
2022-03-14
Jestem zadowolony z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-03-04
Zakup ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2022-03-04
bardzo szybka dostawa, 2 dni od zakupu przesyłka w paczkomacie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Oświęcim
2022-02-28
filtr robi swoją robotę szkoda że trzeba go raz w miesiącu wymienić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2022-02-21
wszystko ok :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2022-02-19
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2022-02-14
Filtr do wody, który sprawia, że kawa z mojego ekspresu jest jeszcze lepsza. Nieodzowny element wyposażenia ekspresu Jura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-12-23
Są ok.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Bielawa
2021-12-06
Filtry ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WROCŁAW
2021-12-05
Dostawa bardzo szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczecin
2021-12-03
Brak zastrzeżeń. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-11-29
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdańsk
2021-11-28
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-11-17
Filtr wymieniam co 3 tygodnie, czuć smak kawy jeśli filtr jest nie wymieniony.Spełnia soją rolę, ale jest drogi.Szkoda że nie ma zamiennika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Oświęcim
2021-11-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Chrząstawa Wielka
2021-10-11
profesjonalna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Częstochowa
2021-09-16
Dobry filtr to gwarancja dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, WŁADYSŁAWOWO
2021-09-07
szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rokietnica
2021-08-16
Ekspres oczywiście może działać bez filtra ale różnica smaku kawy robionej z filtrowanej wody jest bardzo wyraźna. Posiadaczom ekspresów ciśnieniowych polecam oryginalne filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Leżajsk
2021-07-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stargard
2021-07-16
KLASA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliczka
2021-07-05
Towar zgodny x opisem błyskawiczną dostawa ,jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznan
2021-06-27
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2021-06-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kisielany Zmichy
2021-06-14
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-06-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Mińsk Mazowiecki
2021-05-26
Produkt i dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2021-05-15
zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Nowa Wieś
2021-05-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Majdan Królewski
2021-04-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdańsk
2021-04-09
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Józefów
2021-03-30
zgodnie z opiem i przeznaczeniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wilczęta
2021-03-13
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2021-03-11
Potrzebne skuteczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Warszawa
2021-03-10
Wszystko sprawnie i na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Sosnowiec
2021-02-23
Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Białystok
2021-02-05
Filtry montuje się bardzo prosto i intuicyjnie . W zależności od twadrości wody , u mnie jeden wystarcza na około 2-3 tygodnie, więc lepiej zaopatrzyć się od razu w większą ilość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Komorniki
2021-01-28
Sprawnie, bezbłędnie i na czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Krakow
2021-01-26
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bydgoszcz
2021-01-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-01-02
Towar i realizacja zamówienia jak zwykle szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2020-11-27
Transakcja jak zwykle bardzo sprawna, a towar bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, łódź
2020-11-26
Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-19
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-11-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2020-11-13
Szybko, profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-10-16
Wszystko przebiegało profesjonalnie i zgodnie z oczekiwaniami.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2020-09-17
polecam firmę zamówienie super sszybko zrealizowane obsługa profesjonalna towar b.dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznan
2020-07-12
zakupy na 5 polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Warszawa
2020-05-23
Zamawiałem poraz kolejny, jak zawsze szybko i sprawnie. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-02-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Poznań
2020-01-14
Po raz kolejny profesjonalne załatwienie zamówienia .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-01-09
Realizacja zamówienia na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-12-27
Bardzo dobry filtr -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Bialystok
2019-05-29
Filtr robi co do niego należy. Wadą jest to, że wystarczy na ok 30L wody, co w przeliczeniu na średnio 4 kawy dziennie daje nam ok 1,5 miesiąca parzenia kawy (łącznie z płukaniem i czyszczeniem ekspresu). Oczywiście biorąc pod uwagę indywidualne ustawienia twardości wody. Plus za info o konieczności wymiany. Przy okazji - plus dla sklepu za szybką realizację zamówienia, profesjonalne zabezpieczenie przesyłki (tekturowe pudełko a nie foliopak) i graitsy, które znajduję w każdej paczce.
Opinia naszego klienta w
    pixel