Opinie o Ekspres do kawy JURA ENA 8 Nordic White

  • Najnowszy ekspres automatyczny marki Jura, który jest przeznaczony do użytku domowego. Front ekspresu jest wykonany z aluminium, a panele boczne z tworzywa sztucznego w kolorze białym. Urządzenie jest niezwykle zaawansowane technicznie.
Kod produktu: 7610917152391
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-05-09
Bardzo porządny sprzęt. Polecam do używania w biurze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marianna, Toruń
2022-05-02
Udany zakup. Ekspres spełnił moje oczekiwania. Dostawa szybka. Ekspres dotarł do mnie z pękniętym pojemnikiem na wodę ale jeszcze tego samego dnia wysłano do mnie nowy pojemnik. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2022-01-31
Udany zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Krzyżanowice
2022-01-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2021-10-23
Wszystko ok i sprawnie, pełna satysfakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WROCŁAW
2021-04-15
Ekspres jura spełnia moje oczekiwania, kawa jest przepyszna. Piję często cappuccino więc zależało mi żeby mleczko a właściwie pianka była odpowiednia. I rzeczywiście cappuccino jest rewelacyjne, inne kawy też. Polecam jurę bo na prawdę warto mieć ja w domu. Jedyny minus ale pewnie to kwestia przyzwyczajenia to fakt że mleko odmierzane jest w sekundach a nie mililitrach. Więc trzeba sie nauczyć i odmierzyć na początek ile czasu potrzeba na nalanie np 100 ml kawy, ale już się przyzwyczaiłam i właściwie przestało mi to przeszkadzać chociaż na początku myślałam że chodzi o czas ubijania mleka, więc nastawiłam na 120 sek i wylałam litr mleka oczywiście zalałam całą kuchnie podstawiam kubki. Niestety w instrukcji nie jest to wyjaśnione. Tak czy siak uważam jurę za najlepszy ekspres i cieszę się że mam go w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rzeszów
2020-12-05
Zdecydowanie polecam. Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Obsługa miła życzliwa i profesjonalna. Bardzo duże zaangażowanie i szybki kontakt. Realizacja bardzo szybka. Zakupiony ekspress rewelacyjny nieduży gabarytowi, łatwy w obsłudze przygotowujący pyszne kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2020-10-20
Prosty łatwy w obsłudze intuicyjny kompaktowy i po prostu ładny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rokietnica
2019-09-14
Miałam, czy też mam ekspres Jura Impressa J5 od 2007 roku. Jest "nie do zdarcia" - jeszcze jest sprawny i NIGDY się nie zepsuł. Miałam obiecany w prezencie nowy ekspres i tylko wybór należał do mnie. Inna marka nie była brana pod uwagę. Jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu, a kawa.... pychota. No i ten wyświetlacz - super. Naprawdę dobry ekspres to po prostu Jura. Moja ocena to 5 jeśli wyżej nie można.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Tarnowskie Góry
2019-06-15
Długo zastanawialiśmy się nad wyborem ekspresu do kawy. odwiedziliśmy wszystkie sklepy sieciowe, oglądaliśmy, czytali. Byliśmy zdecydowani na ekspres za niższą cenę. Po rozmowie z obsługą sklepu, podjęliśmy decyzję o zakupie JURA ENA 8 NORDIC WHITE i to była super decyzja. Bardzo dziękujemy za gratisy. Macie w nas stałych klientów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stargard
2019-02-20
Dokładnie taki sam ekspres posiada mój znajomy, który polecił mi markę Jura. Patrząc na komentarze znajdujące się w internecie i słuchając kolegi, nie mogłem wybrać innej firmy. padło na Jura Ena8 w kolorze białym i śmiem twierdzić, że był to znakomity wybór. Ekspres spełnia wszystkie moje potrzeby oraz zachcianki mojej żony, która uwielbia kawę z mlekiem. Na wyświetlaczu pojawiają się kolorowe ikony z proponowanymi kawami i chyba każdy jest w stanie poradzić sobie wybraniem odpowiedniej. Wylew kawy można regulować w pionie, dzięki czemu zmieści się nawet wysoki kubek. W dzbanku na wodę można zamontowac filtr, który odpowiednio czyści wodę do parzenia kawy. Jedyny minus dla mnie to konieczność opróżniania fusów i wody z pojemników, ale to jest chyba normalna rzecz. Mimo tego, to mogę go polecić każdemu z czystym sumieniem, bo z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łomża
2019-02-05
Ekspres do kawy rewelacja. Daję 5 gwiazdek za wygląd, 5 za te wszystkie ułatwienia, które powodują, że nawet ja po pierwszym uruchomieniu wiedziałem co z nim zrobić i oczywiscie 5 gwiazdek za smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Andrychów
2018-11-21
Dobry ekspres polecam. Mój pierwszy ekspres do kawy i jestem bardzo zadowolona z niego. Uroda idzie w parze z jakością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pruszków
2018-10-08
Ekspres do kawy, który świetnie prezentuje się w domu. Jeszcze nie opanowałem wszystkich możliwości urządzenia, ale już jestem podekscytowany. Obsługa jest banalnie prosta nawet dla takiego amatora jak ja, a przygotowana kawa jest rewelacyjna. Ekspres w białym kolorze pasuje do moich mebli kuchennych, a taki zbiornik na wodę widzę pierwszy raz, ale jest hitem. Polecam, bo cena ekspresu nie odstrasza.
Opinia naszego klienta w
    pixel