Opinie o Ekspres do kawy JURA ENA 8 Metropolitan Black

  • Nowy w pełni automatyczny ekspres do kawy Jura, który rewelacyjnie sprawdzi się w Twoim domu. Przód urządzenia jest wykonany z aluminium, a boki w kolorze czarnym z tworzywa sztucznego. Ekspres jest kompatybilny z systemem JOE.
Kod produktu: 7610917152537
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Rzeszów
2022-04-27
Ekspres godny polecenia pomimo początkowych trudności z czyszczeniem spienia za do mleka ale miłą i pomocną obsługa pomogła i wszystko śmiga jak trzeba.Polecam wszystkim zakupy w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Katowice
2022-01-03
Szybko i bezproblemowo :) ekspres sztos!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Międzyrzec Podlaski
2022-01-03
Wszystko zgodnie z zamówieniem szybka dostawa dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przemyśl
2022-01-02
Bardzo fajny ekspres, o zgrabnej,kompaktowej bryle, ładnie się prezentuje w kąciku kawowym. Intuicyjna obsługa, szybki dostęp do programów kawowych. Smak i aromat kawy bezcenny. Duży plus. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Krzynowłoga Mała
2021-11-29
Produkt 1 klasa , informacje pani z konesso bardzo pomocne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, TYCHY
2021-07-19
Dostawę oceniam na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tęgoborze
2021-06-26
Obsługa na najwyższym poziomie a sam ekspres super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Czeladź
2021-06-06
Polecam. Szybka realizacja. Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Ekspres dotarł z uszkodzonym zbiornikiem na wodę. Kontakt ze sklepem, nowy zbiornik po 1 dniu na miejscu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Milicz
2021-06-04
Korzystamy z zakupionego kilka tygodni temu expresu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Urządzenie jest zgrabne, nieduże i serwuje nam pyszną kawę. Bez wątpienia dokonaliśmy bardzo dobrego wyboru. Po złożeniu zamówienia expres dotarł do nas, od bardzo uprzejmego sprzedawcy, w przeciągu doby.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-25
Jura ENA 8 Metropolitan Black to ekspres prosty w obsłudze,niewielkiego rozmiaru, robi wyśmienitą kawę,ma doskonały zbiornik na wodę.Polecam każdemu kto poszukuje dobrego sprzętu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Częstochowa
2019-05-10
Jura to klasa sama w sobie a ten ekspres jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu. Miałem chwile zastanowienia, czy kupować ekspres w takich pieniądzach, ale nie zawiodłem się. Poprzedni mój ekspres Delongi nie ma podejścia do tego a różnicę widać już po zrobieniu pierwszej kawy. Od razu widać ze jest to bardzo solidna maszyna. Jurę będę polecał każdemu z czystym sumieniem :) R.
Opinia naszego klienta w
    pixel