Opinie o Kawiarka Bialetti Venus 10 filiżanek

  • Włoska kawiarka o pojemności 500 ml, czyli jest w stanie przygotować 10 filiżanek kawy. Zaparzacz został wykonany ze stali nierdzewnej i może być używany przy każdym typie kuchenek łącznie z płytą indukcyjną.
Kod produktu: 8006363016858
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jelenia Góra
2020-11-29
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Kraków
2020-11-29
Najbardziej smakuje mi kawa z tej kawiarki. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Żywiec
2020-11-24
Kawiarka bardzo dobra (zresztą to nie jest moja pierwsza tej marki). Elegancka, spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2020-11-24
bardzo sprawnie , kawiarka super, w końcu mogę się napić "napoju bogów" w ilości i jakości jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Steszew
2020-11-16
B.ładna kawiarka, pasujaca do wnętrza mojej kuchni, kawa smaczna, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świdnik
2020-11-14
Błyskawiczną przesyłka. Towar w doskonałej cenie i najwyższej jakośc. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Mielno
2020-11-05
To moja pierwsza kawiarka , tak że nie mam porównania z innymi. Użytkuje miesiąc, bardzo łatwa w użyciu, kawa wychodzi pyszna. Nie mam żadnych uwag. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Rybnik
2020-11-04
Zamówienie zrealizowane szyko i sprawnie .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Pobiedziska
2020-10-26
cała transakcja przebiegła bez zakłóceń towar najwyższej jakości zgodny z opisem gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mnika, Warszawa
2020-10-24
Świetny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rogoźno
2020-10-13
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Gdańsk
2020-10-05
Zgodne z opisem, dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Tarnowiec
2020-09-21
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Warszawa
2020-09-10
Boska kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Jeżewo
2020-08-30
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wola Rafałowska
2020-08-29
Kawiarka super... Pyszna i aromatyczna kawka każdego dnia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-08-16
Kolejne zakupy w tym sklepie - całą transakcje i towar oceniam na 5+. Szczerze polecam sprzedającego i zakupiony towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Chorzów
2020-08-13
Świetny sprzęt, idealny na dwa duże kubki kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Kraków (Kraków-Podgórze)
2020-07-24
Świetna obsługa, dobry produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-07-06
Działa bardzo dobrze. Łatwo się czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Warszawa
2020-07-05
Super kawiarka, szybka dostawa, profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdów
2020-06-26
Obsługa zamówienia na 100%. Profesjonalne doradztwo. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Longina, Gdansk
2020-05-16
Świetna kawiarka. Dzięki niej kawa wysmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mielec
2020-01-11
Jak na obrazku :)
Opinia naszego klienta w
    pixel