Opinie o Kawiarka Bialetti New Venus 4 filiżanki

  • Odświeżona wersja popularnej kawiarki Bialetti Venus, która posiada nowy kształt i grubszy dolny zbiornik na wodę. Bialetti New Venus pozwala zaparzyć 4 filiżanki kawy i jest przeznaczona do płyt indukcyjnych.
Kod produktu: 8006363028899
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 124 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Honorata, Chełm
2021-07-26
Działa rewelacyjnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-07-16
Dobra kawiarka o odpowiednio dużej pojemności na dwa "kawiarko-doppio". Nie mam się do czego przyczepić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Kraków
2021-07-01
Świetna jakość, idealna pojemność na kubek cappuccino :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jadwiga, Radymno
2021-06-22
Ok, ale szkoda, że uchwyt wieczka nie jest pokryty plastikiem - można się poparzyć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2021-06-01
Bardzo ladnie wykonany, kawa smakuje wysmienicie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Stary Młyn
2021-05-30
Wszystko super !!! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Ruda Śląska
2021-05-28
Dobra cena, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt z klientem. Wszystko na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-05-25
Super jakość! Bardzo dobrze parzy kawę, powtarzalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2021-05-24
Piękna i sprawuje się swietnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kalisz
2021-05-24
Grube dno to stabilność na płycie grzewczej!Można myć w zmywarce!Kawa z tego "urządzenia" jest smaczniejsza .ogólnie super.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Mieszkowice
2021-05-15
Kawiarka pierwsza klasa.Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Szczecin
2021-05-14
Wszystko zgodnie z ofertą, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Kielce
2021-05-14
Idealna dla dwoch osob. Kawa bardzo smaczna. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Racibórz
2021-05-07
Szybka realizacja zamówienia, kawiarka spełnia moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Warszawa
2021-05-01
Kawiarka bardzo udana, łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Terminowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Tychy
2021-04-24
Świetny towar,dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-04-22
Jestem całkowicie zadowolona z kawiarki. To już moja kolejna. Tym razem kupiłam na płytę indukcyjna. Polecam. Pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kraków
2021-04-13
Kawiarka solidna i dobrze wykonana. Działa na indukcji. Wg mnie ten model robi jedną kawę, ale dla mnie to jest ok. Jestem zadowolona z zakupu i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-04-12
Kupiłem tą kawiarkę niedawno, ale muszę przyznać, że trzeba było wcześniej ! :) Kawa jest pyszna, dużo lepsza niż z kawiarek aluminiowych. Polecam metalowe. Obsługa sklepu i dostawa - pierwsza klasa. Michał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Warszawa
2021-04-11
Perfekcyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, Gdynia
2021-04-10
Świetna kawiarka kawa wychodzi pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sławomir, Niepołomice
2021-04-09
Generalnie wygląda na to, że kawiarka jest gorzej wykonana niż model kitty. Nie orzemawia do mnie ani uszczelka, ani rączka. Wszystlo wydaje się jakby bardziej luźne i mniej wytrzymałe. No, ale zobaczymy. Kitty wytrzymała niecałe dwa lata bo puścił zaworek. Venus póki co się trzyma. Jak długo? Zobaczymy. Moim zdaniem Bialetti nie powinno przenosić produkcji do Chin.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Brzeg
2021-04-08
Genialna kawiarka! kawa szybko się robi i wyśmienicie smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Cieszyn
2021-04-07
można zrobić bardzo dobrą kawę. Udany zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2021-04-05
Ulepszona wersja Venus. Grubsze dno sprawdza się. Mam ochotę jeszcze na wersje 2tz :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2021-04-01
Bardzo fajna kawiarka. Idealna na 2 osoby. Jedyny minus to wypadające sitko z górnej części.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Grabina
2021-04-01
Bardzo dobra kawiarka, uzywamy jej na płycie indukcyjnej. Parzy bardzo dobrą kawę w krótkim czasie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2021-03-31
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Miłków
2021-03-23
Towar wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Biała Podlaska
2021-03-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2021-03-22
Jestem zadowolony z produktu. Mam kawiarkę Bialetti z aluminium a teraz mam większą ze stali. Prawdopodobnie kawa z niej jest zdrowsza niż z aluminiowej. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Leszno
2021-03-18
Robi pyszną kawę. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Duchnice
2021-03-18
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Warszawa
2021-03-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-03-11
Kawiarka zgodna z opisem. Doskonała do zaparzenia 3/4 szklanki bardzo mocnej kawy, po dopełnieniu chłodnym mlekiem powstaje kawa idealna, nadająca się od razu do picia bez czekania, aż trochę ostygnie. Wcześniej kupiłem wersję o numer wyższą, rzekomo na 6 filiżanek, ale to raczej na dwie osoby. Nie należy kierować się podawaną liczbą filiżanek, przyjąłbym, że ta na 4 filiżanki to wersja dla jednej osoby, na 6 - dla dwóch. Jestem zadowolony z zakupu stalowej kawiarki marki Bialetti, wynalazcy tego typu sprzętu do zaparzania kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczęsne
2021-03-08
Bardzo dobry produkt. W naszej rodzinie jest to trzecia kawiarka, z tej jestem zadowolona najbardziej. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siemianowice Śląskie
2021-03-07
Polecam. Super produkty!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-03-06
Świetna kawiarka, kawa smaczna. Wystarcza na 2/3 kubka, jak się dopełni chłodnym mlekiem, to można od razu pić bez czekania, aż nieco ostygnie. Używam na kuchence gazowej, szybko dolna część kawiarki lekko się przebarwiła, co nie przeszkadza w eksploatacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-02-26
Kawiarka zgodna z opis, idealna na dwie duże kawy lub cztery espresso, dobrze wykonana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Tarnów
2021-02-21
Spełnia moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Wejherowo
2021-02-14
Świetna kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Lublin
2021-02-03
Bardzo dobry produkt, szczelny i łatwy w użytkowaniu. Kawa z tej kawiarki jest wyśmienita :) W sam raz dla jednej osoby lub po małej kawce dla dwóch.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-01-30
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2021-01-23
Bardzo ładna, dobra kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Łódź
2021-01-18
bardzo sprawna operacja zakupu pomimo mojego błędu w pierwotnym zamówieniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2021-01-17
Polecam, jestem zadowolona z zakupu. Nie widzę minusów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Błonie
2021-01-16
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bełchatów
2021-01-15
Kawiarka super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Milanówek
2021-01-13
Bardzo dobra jakość kaw oraz kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gliwice
2021-01-12
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Nowy Pilczyn
2021-01-11
Ładnie wygląda. Parzy kawę wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Bielsko-Biała
2021-01-10
Przesyłka została wysłana bardzo szybko, zamówienie sprawnie zrealizowane. Kawiarka w jak najlepszym porządku. Jedyne co mnie nie urzekło to to, że gdy otworzyłam przesyłka mocno dało się wyczuć zapach papierosów. Śmiem twierdzić, magazynierzy palą na magazynie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2021-01-10
Świetna kawiarka, kawa pyszna. Działa na indukcji. Bardzo ładna i elegancka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Otwock
2021-01-10
Zamówione, zapłacone, przysłane zero problemów i tak ma być ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Świdnica
2021-01-10
To już kolejna kawiarka kupiona przeze mnie w Konesso. Wszystkie świetnie i długo służą. Prz wyborze wielkości należy pamiętać o różnicy między kawą we Włoszech i w Polsce. Venus 4 , to dwie średnie " nasze" kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Jarosław
2021-01-09
towar zgodny z zamówieniem, w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdynia
2021-01-09
Kawiarka wysokiej jakości, wykonana z dbałością o szczegóły. Ale to w końcu Bialetti! Służy od grudnia i nie ma z nią żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-01-08
Kawiarka jest rewelacyjna, spełniła moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-01-07
Taki, jak miał być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-01-05
Kawiarka bardzo bardzo dobrej jakości. Zamowienie i dostawa zrealizowane bez problemu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Toruń
2021-01-02
Wspaniała!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Sochaczew
2021-01-02
Wspaniała elegancka kawiarka. Zmieni drobno mielone ziarna kawy w doskonałą bazę do latte macchiato czy cappuccino. Dzięki niej piłam najlepszą domową kawę w życiu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Pruszków
2020-12-30
Polecam sklep oraz kawiarkę. Ekspresowa wysyłka, a z kawiarki jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Pasłęk
2020-12-30
Marka mówi sama za siebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Janusz, Koszalin
2020-12-30
Kawiarka bardzo mi się podoba. Niestety nie działa na mojej płycie indukcyjnej Elektrolux kupionej z 10 lat temu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2020-12-30
Swietny produkt, wykonanie na 5 wiec polecam te marke i kawiarki ze stali. Do tego koniecznie dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2020-12-29
Skusiłem się nowym designem, nie żałuję jednakże wadami są: ciężko się odkręca przez śliska powierzchnię a przy zakręcaniu nie zawsze łatwo złapać gwint, czego nie doświadczyłem przy klasycznej kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-12-28
Kawiarka spełnia moje wymagania. Działa na indukcji i parzy wyśmienitą kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2020-12-27
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gołdap
2020-12-27
Bardzo miła obsługa, szybka przesyłka, a kawiarka piękna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2020-12-26
Kawiarka Venus była strzałem w 10 w tegoroczne Mikołajki. Mąż ją uwielbia. Jest mała, zgrabna, robi pyszną kawę. Z jej powodu wyrzuciliśmy ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Wrocław
2020-12-23
Jestem zadowolony z zakpionej kawiarki .Myślę, że uszczelkę do niej dostane w firmie gdy się zużyje. Życzę udanych Świąt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-12-21
Kawiarka bardzo dobrej jakości, działa też na indukcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lubin
2020-12-21
Sprzedawca godny polecenia, z pewnością w przyszłości będę tu wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2020-12-18
Współpraca ze Sklepem na najwyższym poziomie - jakość obsługi, szybkość bez zarzutów, szybka wysyłka, przystępne ceny. Jeśli chodzi o samą kawiarkę to kawa smaczna, starcza w sam raz na zaparzenie standardowego kubka kawy 250ml z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Chorzów
2020-12-17
Kawiarka bardzo fajna, kawa wychodzi bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2020-12-15
Towar dokładnie taki jak prezentowany na stronie. Szybka przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Bełżyce
2020-12-15
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Poznań
2020-12-14
Kawiarka śliczna a kawa z tej kawiarki pyszna !!!! Polecam gorąco !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, ŁÓDŹ
2020-12-13
Dobra jakość za rozsądną cenę. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-12-10
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2020-11-29
Klasyczna kawiarka, w użytkowaniu bez zastrzeżeń. Wybrany model idealny do zaparzenia ilości kawy w sam raz do jednego kubka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Kościerzyna
2020-11-28
Naprawdę świetny sprzęt. Robienie kawy, to przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilonka, Łódź
2020-11-24
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Mierzyn
2020-11-24
Idealny rozmiar na jedną dużą kawę lub dwie mniejsze. Działa bez zarzutu na płycie indukcyjnej. Ładnie się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gostyń
2020-11-22
Po miesiącu użytkowania - warte swojej ceny. Wykonanie piękne ( dla mnie ważne, w końcu stoi to na widoku ). Do tego czasu, używałem aluminiowych kawiarek, z marketu - dwa światy. Kawiarka z aluminium z marketu, rdzewieje w pojemniku na wodę, prawdopodobnie, to aluminium , to jednak nie jest czyste aluminium. Posiadam dwie kawiarki z marketu, różnych firm i o różnych pojemnościach - ta sama sytuacja.Warto więc kupić markowe. Wybrałem kawiarkę ze stali szlachetnej, dla możliwości zaparzania kawy na kuchenkach indukcyjnych ( zabieram ze sobą na wakacje ), a w domu używam na kuchence gazowej ( na co dzień )
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-11-16
Niespodzianką dla mnie jest obsługa klienta! Kocham robić zakupy u Was
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Siemianowice Śląskie
2020-11-13
swietna kawiarka dla wymagajacych. szybko się składa i myje.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-11-13
Idealna spełnia swoje zastosowanie. Polecem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-11-07
Bardzo fajna kawiarka, idealna pojemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-11-02
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Jastrzębie Zdrój
2020-10-20
Przyjemnie robi sie zakupy w tym sklepie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Walerian, Świerklany
2020-10-18
Spełnia moje oczekiwania. Dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łódź
2020-10-12
Super kawiarka szybko i sprawnie można zaparzyć aromatyczną kawę jak i ją umyć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, BIELSKO-BIAŁA
2020-10-12
świetny, przesyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kraków
2020-10-09
Kawiarka bardzo dobra. Szkoda że mały jest wybór kawiarek elektrycznych (tylko nie aluminiowych)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucas, Warszawa
2020-10-02
Very well designed product.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Nysa
2020-09-28
Polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wodzisław Śląski
2020-09-25
Wspaniała obsługa i ekspresowa wysyłka! Sam ekspres polecam, łatwy w obsłudze, super jakość. Kawa wychodzi pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Żory
2020-09-21
Towar ma cechy użytkowe takie jakie oczekiwałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Skrzypne
2020-09-19
Dobrze wykonana kawiarka , jedna połączenie lubi się nie dokręcać. Trzeba zwracać uwagę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kiekrz
2020-09-14
Kawiarka zgodna z opisem, wygląda bardzo ładnie, działa bez zarzutu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-09-13
Produkt wykonany bardzo starannie i solidnie, wygląda w mojej ocenie atrakcyjnie niestety nie działał na mojej płycie indukcyjnej (Samsung). Musiałem dokupić adapter do kuchenek indukcyjnych za prawie 60 zł. Kawiarka ma ewidentnie za cienkie dno z ferromagnetykiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-09-13
Produkt wykonany bardzo starannie i solidnie, wygląda w mojej ocenie atrakcyjnie niestety nie działał na mojej płycie indukcyjnej (Samsung). Musiałem dokupić adapter do kuchenek indukcyjnych za prawie 60 zł. Kawiarka ma ewidentnie za cienkie dno z ferromagnetykiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2020-09-12
Rewelacja, najlepsza kawiarka jaką dotąd miałem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-09-11
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Konstancin
2020-09-11
Świetna na 1-3 osoby. Najważniejsze ze działa na idukcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Kraków
2020-09-08
teraz piję rano pyszną kawę,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2020-09-06
Rewelacja! Jest to moja pierwsza kawiarka, ale jakość wykonania i smak kawy z niej przyrządzone są naprawdę zadowalające
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kobylanka
2020-09-06
Kawiarka bardzo dobrej jakości, kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alior Leasing, Lublin
2020-09-04
Świetnie się sprawdza dla dwóch osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-08-25
Jakość wykonania na najwyższym poziomie. Warto dopłacić do tego markowego sprzętu i cieszyć się kawą, nie martwiąc się o dziwne zapachy, nieszczelne/niesprawne zawory, i inne niedoróbki o połowę tańszych no-nameów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-08-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2020-07-25
Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2020-06-05
Polecam tę kawiarkę w szczególności posiadaczom płyty indukcyjnej. Dzięki niej w łatwy sposób wychodzi robienie pysznej kawy a do tego kawiarka sama w sobie świetnie się prezentuje. Jednak gdybym miała kupić ponownie, wzięłabym większą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdańsk
2020-06-05
polecam, bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2020-04-24
Kawiarka sprawdza się bardzo dobrze. Kawa smakuje dużo lepiej niż parzona tradycyjnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Poznań
2020-03-20
Fantastyczny sprzęt. Bardzo ładny wygląd. Łatwa do umycia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Błonie
2020-03-11
Fantastyczny sprzęt. Bardzo ładny wygląd. Pojemność jak dla mnie na dwie filiżanki lub większy kubek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2019-12-21
Powracam po latach do kafetiery stalowej - smak kawy jest zupełnie inny niż z aluminiowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radzyń Podlaski
2019-10-20
Super. Zrobiona z bardzo dobrych materiałów. Używam od ponad roku, nic się nie zużyło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2019-10-05
ładna stylowa kawiarka dla osób z płytą ceramiczną, rozmiar idealny na dwie większe kawy. Warto mieć w zapasie, gdyby coś akurat się stało z ekspresem albo nie chce sie czekac aż się rozgrzeje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata Anna, Chełm
2019-08-04
Bardzo ładna kawiarka, która również i przede wszystkim parzy bez zarzutu kawę. Pojemność bardziej na dwie małe filiżanki chyba, że pijemy espresso w typowych włoskich naczyniach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel