Opinie o Kawa ziarnista Juan Valdez Single Origin Sierra Nevada 500g

  • Wysokiej jakości kolumbijska jednorodna arabika marki Juan Valdez. W jej smaku wyczujemy nuty czekolady oraz orzechów i z łatwością przygotujemy ją w ekspresach ciśnieniowych, a także przelewowych.
Kod produktu: 7701362008699
Producent: JUAN VALDEZ CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Łasin
2021-01-19
Niepowtarzalny smak jedna z ulubionych kaw mam ją już któryś raz z kolei
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2020-12-11
Najlepsza kawa na Świecie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Zgierz
2020-12-04
Kawy oczywiście fantastyczne, ale to sklep zasługuje na wszelkie pochwały. Nie mam żadnych zastrzeżeń do kontaktu/wysyłki. Wszystko zawsze dociera bardzo szybko i pięknie zapakowane. Bardzo polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2020-11-01
Super kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Łasin
2020-09-29
Super pokecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2020-09-07
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-09-04
Bardzo dobra kawa i bardzo delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KArolina, Łódź
2020-06-07
Bardzo lubie ta kawe, jest lekko czekoladowa. Obok Coliny, ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2020-01-03
Kawa jest pyszna!!! Nie jest ani za kwaśna, ani za mocna. Idealnie nadaje się dla miłośników kawy w większych ilościach. polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Olecko
2019-09-10
DUŻE ZASKOCZENIE, POZYTYWNE, ZERO GORYCZY I KWASOWOŚCI, BARDZO AROMATYCZNA,WYŚMIENITA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2019-03-02
Kawa pozbawiona kwasowości, przebija czekolada. Ogólnie brakuje jej troszkę wyrazu. Smak jest płytki, niedający się zapamiętać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bełchatów
2018-11-05
Kawa dobrze parzy się w ekspresie kolbowym. Przygotowane espresso ma w sobie nutkę kwasowości, ale z umiarem. Na pewno wrócę jeszcze do tej kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel