Opinie o Kawa ziarnista Juan Valdez Single Origin Antioquia 454g

  • Stuprocentowa arabika marki Juan Valdez, która jest zaliczana do segmentu premium. Kawę można przygotować w ekspresie kolbowym lub automatycznym. Posiada bardzo łagodny smak i przyjemny ziołowo-owocowy aromat.
Kod produktu: 7701362002871
Producent: JUAN VALDEZ CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Wrocław
2022-07-08
Palarnia kolumbijska od kilku miesięcy skutecznie wyeliminowała konkurencję, a ta kawa jest przeze mnie najwyżej oceniona z uwagi na dobry balans smaków, nie jest zbyt gorzka, nie jest mdła. Piję ją rano z odrobiną mleka i w ciągu dnia espresso i w obu wersjach jest na tyle przyjemna, że w każdym zamówieniu - przy różnych skokach w bok, zawsze ją wrzucam do koszyka. O cremie nie powiem, gdyż albowiem ess lubię słodkie, zatem niszczę brutalnie subtelną strukturę. 5/5. Acha, sporządzam w ekspresie automatycznym Jura F55.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2022-05-15
Kawa pyszna, pełna aromatu. Bardzo polecam każdemu!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Grabów Nad Pilicą
2022-02-20
10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2021-11-06
jak zawsze super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAJETAN, KATOWICE
2021-09-06
Juan Valdez - ikona kolumbijskiej kawy, rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Kraków
2021-08-14
Do tej pory chyba najlepsza kawa jaką piłam. Zazwyczaj piję z mlekiem sojowym, ale i pod postacią americano smakuje wybornie - czy z ekspresu, czy kawiarki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Krakow
2021-07-23
Kawa mocna, aromatyczne, niemal gęsta, niestety ma wyraźny cytrusowy posmak, a ja wolę gorzkie kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-04-08
Aromatyczna kawa z regionu Antioquia o wyrazistym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2021-03-02
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-01-17
Pyszna kawa. Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bielsko-Biała
2021-01-11
Bardzo polecam. Obsługa świetna kawa jeszcze lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2020-12-11
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Sochaczew
2020-11-10
Znakomita! Czuć prawdę o kawie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2020-11-01
Super kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2020-09-11
Dobra ale nie rewelacyjna. Czulem kwasowosc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2020-09-07
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2020-05-06
Niezwykle łagodna (zbyt?). Odrobina owocowej słodyczy. Crema szybko znika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-08-13
W smaku bardzo intensywna. Aromat ziołowo-owocowy z łagodnym smakiem oraz niską zawartość kofeiny, przez co nie jest gorzka i można pozwolić sobie wypic kilka kaw w ciągu dnia. Dobra i smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Krzeszów
2018-11-06
Bardzo dobra kawa o świetnym aromacie. Warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
    pixel