Opinie o Ekspres do kawy Nivona 789

  • Nowoczesny ekspres do kawy, który najlepiej sprawdzi się w warunkach domowych. Posiada wbudowany cichy młynek stożkowy wykonany ze stali hartowanej i daje nam możliwość sterowania wszystkimi czynnościami za pomocą smartfona.
Kod produktu: 4260083467893
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Ostrzeszów
2021-06-14
Jestem na razie bardzo zadowolony z ekspresu, kawa wychodzi pyszna, testowane wszystkie opcje. Na plus system spieniania mleka , łatwo jest go utrzymać w czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Poznań
2021-05-31
Ekspresy godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lodz
2021-05-28
Ekspres jest super, idealny na warunki domowe, kawa pyszna, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Uciechów
2021-05-21
Wszystko, włącznie z dostawą super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowogard
2021-05-20
Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Błonie
2021-04-15
Ekspres sprawuje się znakomicie, cichy młynek, ładny i zgrabny wygląd. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Płock
2021-02-20
Serdecznie polecam ten express, sprawdza się rewelacyjnie. Ciężko go było połączyć z telefonem, ale wystarczy włączyć internet i gps w telefonie. Kawę robi pyszną, bardzo gorącą. Ma wystarcząco dużo opcji, ale opcja sterowania telefonem jest super! Wszystko w jednym miejscu, pod ręką. Czyści się bez problemów. Bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. System spienienia 10/10, idealnie pracuje. Współpraca ze sprzedającym na wielki plus, zamówione, po 3dniach przyjechał, zapłacone i finito. Sprzęt mam miesiąc, i polecam z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pisz
2021-01-23
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-01-04
Super sprzęt, na razie bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Skomlin
2020-12-16
Ekspres bardzo wygodny i prosty w użyciu. SUPER ocena za system płukania przed i po zaparzeniu kawy!!!! Dobe dojście do pojemnika z wodą i kawą. Dobra jakość mielenia kawy. Dodatkowy plus (chodź dla mnie najmniej istotny) to piękny design
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bydgoszcz
2020-12-14
ekspres gody polecenia, bardzo cichy młynek - mogę już o 6 rano parzyć kawę - nie budząc domowników, łatwy w obsłudze, różnorodność serwowanych kaw, samoczynne oczyszczanie spieniacza do mleka, duży pojemnik na wodę jak również na sypaną kawę. POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2020-12-06
Bardzo dobry, bezproblemowy ekspres łatwa obsługa , robi dobre kawy . Miałam przedtem ekspres kapsułkowy DeLonghi ale kawy były drogie wysiadł po paru latach, szukałam długo i w końcu znalazłam. Trzeba dbać o czystość to podstawa i nie używać zamienników filtrów s będzie ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, ŚCINAWA
2020-11-26
Polecam. Ekspres jak na razie się super sprawdza.Szybka i profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Stanica
2020-11-23
Ekspres mega, jesteśmy bardzo zadowoleni. Kawa pyszna, POLECAM :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kielce
2020-10-11
Polecam zarówno do espresso jak i kaw mlecznych. Wielki atut to cichy młynek i automatyczny system płukania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Radom
2020-05-25
Ekspres jest bardzo ładny, prosty w obsłudze i parzy bardzo dobrą kawę. Kawa dołączona jako gratis rewelacja. Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Olsztyn
2020-03-11
Ekspres działa bez jakiegokolwiek zarzutu,prosty w obsłudze, a co najważniejsze parzy pyszną kawę.Kontakt ze sklepem godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Nowy Sącz
2018-10-30
Ekspres do kawy, który parzy rewelacyjną kawę. Czego chcieć więcej? Otóż jest to bardzo wygodne urządzenie, które obsługuje się w prosty sposób. Całe menu jest w języku polskim. Kawy z mlekiem przygotowuje po naciśnięciu jednego guzika, ale przede wszystkim wygląda świetnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2018-10-08
Ekspres wykonany w świetnym stylu. Na żywo wygląda jeszcze lepiej jak na zdjęciach. Przesyłka została solidnie spakowana i dostałem ją już na drugi dzień! Brawo. jeżeli chodzi o sam ekspres, to nie ma co tu dużo pisać. W dobrej cenie otrzymałem ekspres, który zrobi każdą kawę mleczną jak i bez mleka. Posiada ciekawe funkcje jak możliwość sterowania za pomocą smartfona, czy automatyczne płukanie. Front urządzenia od razu przyciąga uwagę wszystkich gości. Idealny do domu.
Opinia naszego klienta w
    pixel