Opinie o Ekspres do kawy Nivona 779 + GRATIS 2kg kawy

  • Ekspres do kawy przeznaczony do użytku domowego, który został wyposażony w najnowocześniejsze technologie. Posiada wbudowany niezwykle cichy młynek stożkowy wykonany ze stali hartowanej i daje możliwość sterowania nim przez smartfona.
Kod produktu: 4260083467794
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Zielona Góra
2021-06-14
Ekspress sprawuje się świetnie, intuicyjna obsługa, pyszne kawa, możliwości modyfikacji wielu ustawień np.mocy kawy lub pojemności kubka czy filiżanki. Realizacja zamówienia beż zastrzeżeń, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Tarnobrzeg
2021-05-18
Ekspres poprostu rewelacyjny. Polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Piaseczno
2021-05-04
Polecam. Jak narazie sprawdza się bardzo dobrze. Prosty w obsłudze i cichy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-03-20
Jak dla mnie to rewelacja !! Polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HENRYK, WARSZAWA
2021-03-04
Polecam sklep -sprawnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lipków
2021-02-28
Bardzo fajny ekspres robi pyszna kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Krapkowice
2021-02-12
szczerze polecam, długo szukaliśmy głównie do kaw mlecznych - sprawdza się idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TERESA, LUBIN
2021-02-05
Bardzo miła obsługa -polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Ełk
2021-01-23
Super ekspres. Kawa smaczna i co było dla mnie ważne SZYBKO !!! Ekspres cichy i super łatwą obsługą, Do pełnie szczęścia przydał by się jakiś gratisik :) typu tabletki do czyszczenia, dodatkowy filtr lub jakaś kawa w zairenkach :) POLECAM !!!1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-01-04
Ekspres ładnie się prezentuje, prosty w eksploatacji, cichy i robi świetną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Mogielnica
2020-10-04
Ekspres pierwsza klasa, obsługa bardzo intuicyjna, cichy młynek, świetny wygląd. Picie z niego kawy to sama przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Judyta, Poznań
2020-04-16
Ekspres kupiony jako prezent rocznicowy dla rodziców, wybór padł na ten model ( znowu ) gdyż ekspres Nivona posiadam od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Prosty w obsłudze, duży zbiornik na wodę jak i na odpady, automatyczne czyszczenie rurki od mleka, piękny design, różne rodzaje kaw + programowanie swojej ulubionej, rodzice są zachwyceni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bukowa
2020-01-28
Znakomity wybór! Kawa pyszna już za pierwszym razem- nie musiałam wcale eksperymentować by uzyskać pożądany smak. Ogólnie długo myślałam nad zakupem ekspresu ale ten był strzałem w 10! Polecam niezdecydowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2019-12-30
Bardzo dobry ekspres,młynek bardzo cicho mieli kawę.Prosty w obsłudze, kawa znakomita. Polecam, jestem zadowolona z wyboru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Łódź
2019-01-29
Ekspres pierwsza klasa. Najlepszy model jaki chyba mogłem wybrać. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Tczew
2018-12-20
Jestem zadowolona z zakupu tego ekspresu. Obsługa sklepu Konesso pomogła mi w wyborze ekspresu i załatwiła wszystkie formalnosci. Mogę jedynie cieszyć się z ekspresu i dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Hajnówka
2018-11-21
Ekspres spełnia wszystkie moje potrzeby. Obsługa sklepu bardzo miła, a wysyłka szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Szczecin
2018-10-08
Ekspres dostępny w atrakcyjnym kolorze białym 3D. W mojej kuchni jest największą gwiazdą. W prosty i szybki sposób przygotowuje świetne cappuccino i latte macchiato, czyli kawy, które w moim domu pije się najczęściej. Odpowiedni ekspres do kawy w domu to podstawa, a Nivona to najwyższa jakość i dobra cena.
Opinia naszego klienta w
    pixel