Opinie o Ekspres do kawy Nivona 779 + GRATIS 1 KG KAWY

  • Ekspres do kawy przeznaczony do użytku domowego, który został wyposażony w najnowocześniejsze technologie. Posiada wbudowany niezwykle cichy młynek stożkowy wykonany ze stali hartowanej i daje możliwość sterowania nim przez smartfona.
Kod produktu: 4260083467794
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rokietnica
2022-02-24
Ekspres dotarł w deklarowanym czasie, bardzo dobrze zapakowany. Jestem z niego bardzo zadowolony, spełnia moje oczekiwania. Dodatkowo na plus bardzo dobry kontakt ze sklepem przez Dział Wsparcia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2022-02-17
Fajny i estetyczny sprzęt. Zrozumiałe i czytelne menu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Piastów
2022-02-15
To mój pierwszy ekspres do kawy. Mam do czynienia z innym w miejscu pracy i kultura pracy urządzenia Nivona oraz smak przygotowywanego napoju jest nieporównywalnie lepsza. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Garwolin
2022-01-09
Super ekspres, nie duży kompaktowy . Bardzo łatwy w obsłudze i czyszczeniu . Parzy pyszne kawy. Nivona to dobry zakup co ważne w sklepie, który zapewnia ewentualne wsparcie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Michałowo
2022-01-08
Po miesiącu użytkowania jestem zadowolony i nie żałuję zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Liszyno
2022-01-06
Ekspres bardzo ładny, kawa po wypróbowaniu różnych ustawień finalnie pyszna, pieniacz super, jedyny mankament to duże zużycie wody na płukanie i mała pojemność tacki co powoduje konieczność ciągłego jej opróżniania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Katowice
2022-01-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-01-03
Bardzo fajny ekspress, prosty w obsludze, maly, idealny dla osob szukajach ekspresu ktory nie zastawi polowy blatu w kuchni:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Makowiec
2022-01-03
Ekspres cicho mieli kawę. To bardzo duży plus. Duży zbiornik na wodę. Wygodne czyszczenie systemu języka do mleka. Obsługa intuicyjna. Pianka i kawa wyśmienita. W porównaniu do Jury A 7 którą używałam kawa jest o niebo lepsza. Ta sama kawa zrobiona w tych dwóch ekspresach diametralnie różnie smakuje. Oczywiście z przewagą dla Nivony. Żałuję że zamiast wcześniejszej Jury nie zakupiłam Nivony,ale wtedy o niej nie słyszałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2021-12-30
Jest dokładnie taki jaki miał być. Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czarnów
2021-12-27
Rewelacyjny ekspres do kawy i pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-12-25
Bardzo dobry ekspres do kawy w dobrej cenie. Świetny design, łatwość obsługi i bardzo wysoka jakość wykonania (Nivona to stosunkowo "młoda" firma produkujący ekspresy do kawy, ale wciąż podbijająca rynki, stąd pewnie ponadprzeciętna dbałość o jakość. Niestety czasami "starzy" producenci osiadają na laurach, co odbija się na jakości). Ekspres użytkowany od kilku tygodni i jak do tej pory sprawdza się rewelacyjnie - przepyszne espresso i kawa, równie pyszne napoje mleczne. Wart polecenia 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Białystok
2021-12-13
Produkt na razie (1 miesiąc od zakupu) sprawdza się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Opole
2021-12-04
Ekspres zgodny z opisem . Sprawuje się rewelacyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Jaskrów
2021-11-25
W pełni spełnił moje oczekiwania 5pkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Dębica
2021-10-31
Znakomita maszyna. Pyszna kawa, łatwy w czyszczeniu. Polecam każdemu. A dlaczego Nivona? Mamy w pracy serię 9 robi kilkadziesiąt kaw dziennie zero awarii i problemów. Swietnie się prezentuje w kuchni. Duży plus za to że nie zajmuje dużo miejsca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Adamów
2021-08-19
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu jak również z obsługi.Kawa pyszna , obsługa bardzo prosta, dostawa bardzo szybka - same plusy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-08-13
Wszystko Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Białystok
2021-07-16
JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z OBSŁUGI SKLEPU JAK RÓWNIEŻ Z ZAKUPIONEGO EXPRESU DO KAWY.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Sanok
2021-07-08
Ekspres do kawy działa bez zarzutów, spienianie mleka rewelacyjne, najlepsze ze wszystkich ekspresów, jakie posiadałam, dużo możliwości i kombinacji parzonych kaw, łatwy w obsłudze i czyszczeniu. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2021-06-18
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Zielona Góra
2021-06-14
Ekspress sprawuje się świetnie, intuicyjna obsługa, pyszne kawa, możliwości modyfikacji wielu ustawień np.mocy kawy lub pojemności kubka czy filiżanki. Realizacja zamówienia beż zastrzeżeń, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Tarnobrzeg
2021-05-18
Ekspres poprostu rewelacyjny. Polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Piaseczno
2021-05-04
Polecam. Jak narazie sprawdza się bardzo dobrze. Prosty w obsłudze i cichy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-03-20
Jak dla mnie to rewelacja !! Polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HENRYK, WARSZAWA
2021-03-04
Polecam sklep -sprawnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lipków
2021-02-28
Bardzo fajny ekspres robi pyszna kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Krapkowice
2021-02-12
szczerze polecam, długo szukaliśmy głównie do kaw mlecznych - sprawdza się idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TERESA, LUBIN
2021-02-05
Bardzo miła obsługa -polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Ełk
2021-01-23
Super ekspres. Kawa smaczna i co było dla mnie ważne SZYBKO !!! Ekspres cichy i super łatwą obsługą, Do pełnie szczęścia przydał by się jakiś gratisik :) typu tabletki do czyszczenia, dodatkowy filtr lub jakaś kawa w zairenkach :) POLECAM !!!1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-01-04
Ekspres ładnie się prezentuje, prosty w eksploatacji, cichy i robi świetną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Mogielnica
2020-10-04
Ekspres pierwsza klasa, obsługa bardzo intuicyjna, cichy młynek, świetny wygląd. Picie z niego kawy to sama przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Judyta, Poznań
2020-04-16
Ekspres kupiony jako prezent rocznicowy dla rodziców, wybór padł na ten model ( znowu ) gdyż ekspres Nivona posiadam od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Prosty w obsłudze, duży zbiornik na wodę jak i na odpady, automatyczne czyszczenie rurki od mleka, piękny design, różne rodzaje kaw + programowanie swojej ulubionej, rodzice są zachwyceni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bukowa
2020-01-28
Znakomity wybór! Kawa pyszna już za pierwszym razem- nie musiałam wcale eksperymentować by uzyskać pożądany smak. Ogólnie długo myślałam nad zakupem ekspresu ale ten był strzałem w 10! Polecam niezdecydowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2019-12-30
Bardzo dobry ekspres,młynek bardzo cicho mieli kawę.Prosty w obsłudze, kawa znakomita. Polecam, jestem zadowolona z wyboru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Łódź
2019-01-29
Ekspres pierwsza klasa. Najlepszy model jaki chyba mogłem wybrać. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Tczew
2018-12-20
Jestem zadowolona z zakupu tego ekspresu. Obsługa sklepu Konesso pomogła mi w wyborze ekspresu i załatwiła wszystkie formalnosci. Mogę jedynie cieszyć się z ekspresu i dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Hajnówka
2018-11-21
Ekspres spełnia wszystkie moje potrzeby. Obsługa sklepu bardzo miła, a wysyłka szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Szczecin
2018-10-08
Ekspres dostępny w atrakcyjnym kolorze białym 3D. W mojej kuchni jest największą gwiazdą. W prosty i szybki sposób przygotowuje świetne cappuccino i latte macchiato, czyli kawy, które w moim domu pije się najczęściej. Odpowiedni ekspres do kawy w domu to podstawa, a Nivona to najwyższa jakość i dobra cena.
Opinia naszego klienta w
    pixel