Opinie o Ekspres do kawy Nivona 769

  • Nowoczesny ekspres automatyczny do kawy, który został wyposażony w niezwykle cichy młynek ze stali hartowanej. Daje nam możliwość sterowania każdym procesem za pomocą aplikacji w smartfonie i gwarantuje doskonałą kawę.
Kod produktu: 4260083467695
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 49 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Bolesławiec
2021-07-26
Ekspres spisuje się wspaniale . Jesteśmy bardzo zadowoleni .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Kamionka Wielka
2021-06-27
Ekspres działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Barwice
2021-06-22
wysyłka błyskawiczna, ekspres prosty w opsudze gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gryfice
2021-06-13
chyba najlepsze ekspresy w stosunku cena/jakość. To czwarta Nivona którą kupiłem (dla siebie, rodziny i znajomych). A długo szukałem, miesiącami czytałem tematyczne fora itp. i padło na tą właśnie markę. I się nie zawiodłem. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Bielsko-Biała
2021-06-05
Bardzo dobry ekspres :) dobrze wygląda, jest łatwy w użytkowaniu, no i przede wszystkim robi pyszną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Staszów
2021-05-23
Towar rewelacyjny,zgodny z opisem, łatwy w obsłudze przez osoby niewidome. Możliwość obsługi z aplikacją ocr Przygotowanie kawy i konserwacja urządzenia to czysta przyjemność..Dobry kontakt ze sprzedawcą. Bardzo szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wrocław
2021-05-09
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Przecław
2021-05-09
Porządny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Lubartów
2021-04-26
Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bratucice
2021-04-24
Szczerze polecam, sprzęt pierwsza klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bydgoszcz
2021-04-11
pyszna kawa, latwy w obsludze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leszno
2021-03-25
Zakupiony ekspres do kawy nivona 769 w 100% spełniaa warunki jakie firman konesso przedstawiła w ofercie. ważne że opis funkcji ekspresu był naprawdę prawdziwy.Brawo ! Jestem bardzo zaskoczony wspaniałą obsługą przez Waszych pracowników realizacji zamówienia , to była cała przyjemność . Oby tak dalej , robicie to znakomicie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-02-22
Mój pierwszy ekspres i jestem mega zadowolony. Dzięki obszernym rozmowom prowadzonym z konsultantem wybraliśmy chyba najlepszą opcję. Zrezygnowałem z parzenia kawy tradycyjnie fusy itp. Ekspres robi bardzo dobrą kawę i jest do tego łatwy w obsłudze i czyszczeniu. Natomiast sklep dysponuje bardzo dobrze wykwalifikowanymi konsultantami, miła obsługa i szczerze polecam a dodatkowo posiadają bardzo dobre kawy. Dziękuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, Jędrzejów
2021-02-20
Ekspres Nivona 769 jest świetny, naprawdę był to dobry wybór. Sprawdza się i służy całej rodzinie. Nawet mój mąż, który nie pija kawy, daje się coraz częściej na nią skusić i chwali. A córcia zachwycona czekoladą i kakao na bazie spienionego mleka. A spienia doskonale! To mój kolejny ekspres ale pierwszy tej firmy i zastanawiam się dlaczego tak późno....:) myślę, że pozostanę przy tej marce. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-01-31
Kolejny ekspres w rodzinie. Kolejny udany zakup. Wszystko jak w opisie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stalowa Wola
2021-01-27
dobry expres . używany w biurze świetnie się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Przemyśl
2021-01-24
Ekspres prosty w obsłudze. Jak na razie działa bez zarzutu (miesiąc czasu). Co do przygotowywanych napojów można mieć zastrzeżenie co do spieniania mleka. W porównaniu do poprzednio używanego ekspresu mleko spienione nie jest podgrzewane w wystarczającym stopniu. Dlatego też pomimo ustawienia temperatury kawy na maksymalną, napoje cappuccino i late nie są gorące a co najwyżej ciepłe jeśli używane mleko jest z lodówki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krosno
2021-01-04
Z czystym sumieniem polecam ekspres do kawy i sklep. Szybko, sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjusz, Stalowa Wola
2021-01-03
Świetny ekspres, robiący bardzo dobrą kawę, intuicyjne i proste funkcje pomagają w codziennej obsłudze. Duże podziękowania za miłą i fachową obsługę od zespołu sklepu Konesso. Pozdrawiam Lucjusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraszkowice
2020-12-31
Ekspres świetny, bardzo cichy, intuicyjna obsługa. Kawa pyszna, spienione mleko długo trzyma piankę Minus za aplikację, która w zasadzie nie istnieje. Kilka razy uruchamiana, w końcu usunęłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Radom
2020-12-14
od wielu lat kupuję w tej firmie, może nie tak często ale ważne rzeczy, Zawsze fachowo sprawnie punktualnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2020-11-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Nidzica
2020-11-13
Ekspres działa bez zarzutu - nie mamy porównania bo to nasz pierwszy taki zakup ale pianka super i kawa tez bardzo dobrze smakuje :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczytno
2020-11-13
Ekspres sprawuje się wyśmienicie. Naprawdę polecam wszystkim ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ełk
2020-11-13
Ekspres zgodny z opisem szybka pewna transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Karczmiska
2020-11-02
Polecam sklep, polecam ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Gdynia
2020-10-31
Super. Sprawnie i skutecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2020-08-28
Dziś zamówienie, jutro na miejscu. SUPER!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Łódź
2020-08-22
Wspaniałe mleczne kawy. Łatwa obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kraków
2020-08-19
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2020-08-19
Super konfigurowalny ekspres, jedynie odbieralnik na zlewki jest duży ale jak dla mnie mógłby być nieco większy. Robi bardzo dobre kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łęg Tarnowski
2020-08-17
Super, pyszna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gubin
2020-08-06
bardzo fajny sprzęt, kawa super smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Jaraczewo
2020-07-25
Polecam szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stare Kurowo
2020-07-20
Sprawna realizacja zamówienia. Ekspres bardzo dobry Wcześniej używałem innej marki i były z nim po pewnym czasie duże problemy. Filtr wody wystarczył na ok 2 kg kawy Trochę dziwne ale wymieniłem zobaczę jak dalej będzie. Ja jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Katowice
2020-07-14
Ekspres użytkuję około miesiąca, na ten moment wszystko w najlepszym porządku,robi przepyszną kawę przede wszystkim mleczną, bardzo prosty w obsłudze,informuje o wszystkich serwisach które należy robić,szczerze polecam. pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Stargard
2020-07-12
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gostyń
2020-06-16
Bardzo dobry ekspres. Faktycznie, mleczne kawy są chłodniejsze jak mleko jest z lodówki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2020-06-11
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego ekspresu NIVONA 769 , sklep pełen profesjonalizm ,fachowe doradztwo przed zakupem , szybka sprawna obsługa, wszystko zgodnie z umową. Polecam zakupy w tym sklepie i kontakt telefoniczny PROFESJONALIŚCI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Leszno
2020-06-04
Ekspres jako nowy nie spieniał prawidłowo mleka i musiałem go reklamować. Trochę szkoda że nie został wymieniony lecz naprawiany przez co straciłem kilka dni. Jednakże ogólnie jestem zadowolony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Olkusz
2020-06-04
Po długich poszukiwaniach, wybór padł na Nivonę 769. Ekspres jest cichy, prosty w obsłudze, posiada duży zbiornik na wodę. Dodatkowo można zmienić przepisy na kawę wg własnych preferencji. Jest stosunkowo nie duży, przez idealnie co wpasowuje się do niewielkiej kuchni. Po zmianie ustawień parzy na prawde gorącą kawę, nawet z mlekiem. Kolejnym atutem jest wężyk do mleka, nie trzeba myć żadnych pojemników, wystarczy włożyć do butelki i gotowe. Ekspres godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Maszewo Duże
2020-04-09
Funkcjonalny, cichy, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zielonki
2020-04-09
Polecam! Rewelacyjny ekspres!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2020-02-14
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego ekspresu, sklep pełen profesjonalizm, szybka sprawna obsługa, wszystko zgodnie z umową. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, KRAKÓW
2019-12-22
Artur, Kraków Ekspres miał być prezentem mikołajowym. I okazał się świetnym pomysłem. Wygląda bardzo estetycznie, parzy smaczną kawę, jest prosty w obsłudze. Wszyscy domownicy są zadowoleni. Promocyjne 4 kg kawy to kolejny korzystny element zakupu. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gliwice
2019-11-19
Doskonały zakup, ciesze się , że wybrałem szwajcarską markę. Jest bardzo kompaktowy, zwarty w budowie, do tego rewelacyjnie prosta obsługa i ułatwione możliwości płukania/czyszczenia więc żaden zewnętrzny serwis nie będzie potrzebny. Klasa sama w sobie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Rząśnia
2019-03-14
Ekspres fajny i prosty w obsłudze.Jego uruchomienie zajęło około 0,5 godz.Robi dobre kawki zarówno esspreso jaki cappuccino tylko trzeba stosować dobre mleko wtedy pianka jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Chojnice
2018-10-30
Rewelacja! Ekspres szybko znalazł dla siebie miejsce w mojej kuchni i śmiało mogę powiedzieć, że robi furorę już od pierwszego dnia. Na co dzień piję kawę mleczną (cappuccino), a Nivona gwarantuje mi najwyższej jakości mleczną piankę. Dla męża kawa czarna wychodzi bardzo aromatyczna i również sobie ją chwali. Prosta obsługa dzięki kolorowemu wyświetlaczowi i dwóm pokrętłom. Wszystko jest jasne i czytelne. Nivona 769 to zdecydowanie ekspres godny uwagi.
Opinia naszego klienta w
    pixel