Opinie o Ekspres do kawy Nivona 769

  • Nowoczesny ekspres automatyczny do kawy, który został wyposażony w niezwykle cichy młynek ze stali hartowanej. Daje nam możliwość sterowania każdym procesem za pomocą aplikacji w smartfonie i gwarantuje doskonałą kawę.
Kod produktu: 4260083467695
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krosno
2021-01-04
Z czystym sumieniem polecam ekspres do kawy i sklep. Szybko, sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjusz, Stalowa Wola
2021-01-03
Świetny ekspres, robiący bardzo dobrą kawę, intuicyjne i proste funkcje pomagają w codziennej obsłudze. Duże podziękowania za miłą i fachową obsługę od zespołu sklepu Konesso. Pozdrawiam Lucjusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraszkowice
2020-12-31
Ekspres świetny, bardzo cichy, intuicyjna obsługa. Kawa pyszna, spienione mleko długo trzyma piankę Minus za aplikację, która w zasadzie nie istnieje. Kilka razy uruchamiana, w końcu usunęłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Radom
2020-12-14
od wielu lat kupuję w tej firmie, może nie tak często ale ważne rzeczy, Zawsze fachowo sprawnie punktualnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2020-11-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Nidzica
2020-11-13
Ekspres działa bez zarzutu - nie mamy porównania bo to nasz pierwszy taki zakup ale pianka super i kawa tez bardzo dobrze smakuje :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczytno
2020-11-13
Ekspres sprawuje się wyśmienicie. Naprawdę polecam wszystkim ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ełk
2020-11-13
Ekspres zgodny z opisem szybka pewna transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Karczmiska
2020-11-02
Polecam sklep, polecam ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Gdynia
2020-10-31
Super. Sprawnie i skutecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2020-08-28
Dziś zamówienie, jutro na miejscu. SUPER!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Łódź
2020-08-22
Wspaniałe mleczne kawy. Łatwa obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kraków
2020-08-19
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2020-08-19
Super konfigurowalny ekspres, jedynie odbieralnik na zlewki jest duży ale jak dla mnie mógłby być nieco większy. Robi bardzo dobre kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łęg Tarnowski
2020-08-17
Super, pyszna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gubin
2020-08-06
bardzo fajny sprzęt, kawa super smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Jaraczewo
2020-07-25
Polecam szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stare Kurowo
2020-07-20
Sprawna realizacja zamówienia. Ekspres bardzo dobry Wcześniej używałem innej marki i były z nim po pewnym czasie duże problemy. Filtr wody wystarczył na ok 2 kg kawy Trochę dziwne ale wymieniłem zobaczę jak dalej będzie. Ja jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Katowice
2020-07-14
Ekspres użytkuję około miesiąca, na ten moment wszystko w najlepszym porządku,robi przepyszną kawę przede wszystkim mleczną, bardzo prosty w obsłudze,informuje o wszystkich serwisach które należy robić,szczerze polecam. pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Stargard
2020-07-12
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gostyń
2020-06-16
Bardzo dobry ekspres. Faktycznie, mleczne kawy są chłodniejsze jak mleko jest z lodówki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2020-06-11
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego ekspresu NIVONA 769 , sklep pełen profesjonalizm ,fachowe doradztwo przed zakupem , szybka sprawna obsługa, wszystko zgodnie z umową. Polecam zakupy w tym sklepie i kontakt telefoniczny PROFESJONALIŚCI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Leszno
2020-06-04
Ekspres jako nowy nie spieniał prawidłowo mleka i musiałem go reklamować. Trochę szkoda że nie został wymieniony lecz naprawiany przez co straciłem kilka dni. Jednakże ogólnie jestem zadowolony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Olkusz
2020-06-04
Po długich poszukiwaniach, wybór padł na Nivonę 769. Ekspres jest cichy, prosty w obsłudze, posiada duży zbiornik na wodę. Dodatkowo można zmienić przepisy na kawę wg własnych preferencji. Jest stosunkowo nie duży, przez idealnie co wpasowuje się do niewielkiej kuchni. Po zmianie ustawień parzy na prawde gorącą kawę, nawet z mlekiem. Kolejnym atutem jest wężyk do mleka, nie trzeba myć żadnych pojemników, wystarczy włożyć do butelki i gotowe. Ekspres godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Maszewo Duże
2020-04-09
Funkcjonalny, cichy, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zielonki
2020-04-09
Polecam! Rewelacyjny ekspres!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2020-02-14
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego ekspresu, sklep pełen profesjonalizm, szybka sprawna obsługa, wszystko zgodnie z umową. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, KRAKÓW
2019-12-22
Artur, Kraków Ekspres miał być prezentem mikołajowym. I okazał się świetnym pomysłem. Wygląda bardzo estetycznie, parzy smaczną kawę, jest prosty w obsłudze. Wszyscy domownicy są zadowoleni. Promocyjne 4 kg kawy to kolejny korzystny element zakupu. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gliwice
2019-11-19
Doskonały zakup, ciesze się , że wybrałem szwajcarską markę. Jest bardzo kompaktowy, zwarty w budowie, do tego rewelacyjnie prosta obsługa i ułatwione możliwości płukania/czyszczenia więc żaden zewnętrzny serwis nie będzie potrzebny. Klasa sama w sobie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Rząśnia
2019-03-14
Ekspres fajny i prosty w obsłudze.Jego uruchomienie zajęło około 0,5 godz.Robi dobre kawki zarówno esspreso jaki cappuccino tylko trzeba stosować dobre mleko wtedy pianka jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Chojnice
2018-10-30
Rewelacja! Ekspres szybko znalazł dla siebie miejsce w mojej kuchni i śmiało mogę powiedzieć, że robi furorę już od pierwszego dnia. Na co dzień piję kawę mleczną (cappuccino), a Nivona gwarantuje mi najwyższej jakości mleczną piankę. Dla męża kawa czarna wychodzi bardzo aromatyczna i również sobie ją chwali. Prosta obsługa dzięki kolorowemu wyświetlaczowi i dwóm pokrętłom. Wszystko jest jasne i czytelne. Nivona 769 to zdecydowanie ekspres godny uwagi.
Opinia naszego klienta w
    pixel