Opinie o Kawa ziarnista Izzo Gold 1kg

  • Izzo Gold to kawa palona bardzo mocno, idealnie nadaje się do espresso oraz pozostałych napojów kawowych. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8019925000066
Producent: IZZO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 67 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, GNIEZNO
2021-09-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legionowo
2021-09-12
Ciemno palona arabica, pozbawiona kwaskowych akcentów, a więc świetna do espresso, jak i jako baza do americano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, GNIEZNO
2021-09-03
Sklep na 5. Kawa jedną z moich ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-08-09
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2021-07-02
Bardzo dobra, aromatyczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-05-28
towar zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-05-28
Kawa z mojego osobistego topu. Opakowanie dostosowane do gastronomii mi nie przeszkadza a chroni świeżość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ryki
2021-05-18
Bardzo dobra kawa w fajnej puszce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alfred, Żary
2021-05-14
Z wielu kaw które piłem ta najbardziej mi odpowiada. Jeżeli ktoś lubi mocną kawę o silnym aromacie i smaku to polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bielsko-biała
2021-03-28
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Olsztyn
2021-03-15
To moja ulubiona od kilku lat kawa. Subtelny smak i aromat. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, KAZIMIERZA WIELKA
2021-02-09
Najwyższa ocena. wszystko perfect. Terminowa i uprzejma obsługa i dostawa. No i kawa pyszna jest. Aromatyczna, bez śladu kwasu...gorzkiego posmaku. Opakowanie robi wrażenie - elegancja. Kilka osób zobaczyło, zasmakowało kawy, postanowiło zamówić dla siebie oraz na prezenty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Legionowo
2020-11-29
Trochę tajemnicą jest dla mnie dlaczego gold jest gold i jest droższa od silver? Jest dobra, ale mniej gorzka, bliższa kwaskowości. Dlatego w porównaniu do silver daję jej gwiazdkę mniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2020-11-14
Kawa bardzo dobra. Lekkość smaku, idealna w czasie dnia jak i na jego zakończenie. Dobrze dobrana smakowo... idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Geraldine, Gałków
2020-11-12
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Warszawa
2020-10-31
Polecam. Bardzo dobra aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowogard
2020-10-13
Praktyczna i ładna puszka na kawę, że o znakomitej kawie nie wspomnę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roksana, Jaworzno
2020-06-12
Aromatyczna kawa w przystępnej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2020-06-02
Chwilę zajęło mi znalezienie ulubionej kawy, ale po przetestowaniu kilku puszek IZZO stwierdzam, że ta kawa to dla mnie numero uno! Ciemne palenie może nie pasować każdemu, ale dla wielbicieli ciemno palonej arabiki jest to pozycja obowiązkowa. Dla mnie jej głeboki, intensywny smak i fenomenalny zapach stał się wyznacznikiem idealnej kawy. POLECAM! Ja piję jako espresso, lungo, crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2020-05-22
Bardzo smaczna kawa - intensywna w smaku i ani gorzka, ani kwaśna. Ma tylko jedną wadę - w ekspresie automatycznym (u mnie Jura), dość często się zawieszała - musiałem paluchem pomieszać, żeby się zsypała do żaren. Z żadną inną kawą nie miałem takich przygód.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mirosław, Gliwice
2020-04-02
O ile w małej puszce 250g kawa była bardzo dobra, to właśnie otrzymana 1kg zawiera dużo gorszą jakościowo, jakby stęchłą kawę (partia ze stycznia 2020). Może to tylko taka partia albo słaba szczelność puszki, jestem jednak niemile zaskoczony bo nie powinno się to zdażyć za taką cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bydgoszcz
2019-06-24
choć opakowanie wygląda bardziej na zestaw fajerwerków, to po spróbowaniu tej kawy, zawsze chce się ją mieć w swojej kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2019-05-09
bardzo dobra intensywna i wspanialy smak ciemno palona ale nie gorzka bez kwasowosci probowalem duzo wloskich kaw ale ta wygrywa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Pyskowice
2019-04-19
Dobra, mocno palona kawa bez kwaśnego posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sulejówek
2019-03-22
Moja ,męża i naszych znajomych ulubiona kawa. Mocna i aromatyczna. Innej nie kupujemy. Polecam też IZZO w srebrnym opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Biskupice Wlkp.
2019-02-15
Bardzo smaczna aromatyczna kawa. Zwłaszcza w wersji espresso. Nie czuć goryczy, ani kwaśności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-01
Mój numer 1. Z kaw które dotej pory kupowałam numer 1. To będzie przyjażń na lata ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2018-09-28
Kolejna kawa, po wypiciu której mogę śmiało powiedzieć "znakomita". Mocna paloność daje głęboką, ale szlachetną i przyjemną goryczkę. Przyjemne, dość intensywne nuty orzechów z dominującą nutą pistacji. Zdecydowane TAK! Nie polecam picia tej kawy z dodatkiem mleka, bo to zwykłe marnotrawstwo. Puszka przyda się do przechowywania następnych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bytom
2018-07-27
Kawy jeszcze nie piłam bo kupiłam ją pierwszy raz i to na prezent, ale chętnie spróbuję. Słyszałam wiele dobrych opinii o tej kawie i dlatego się na nią zdecydowałam. Uwielbiam sklep konesso, świetny kontakt, szybka przesyłka wspaniała obsługa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
sklep super! Kawa smaczna, kupiona już kolejny raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Warszawa
2017-08-01
Kawa sama w sobie ciemno palona, a mimo to nie jest gorzka. Najlepsza lekko słodzona, ale to kwestia indywidualna. Najważniejsze, że palenie jest powtarzalne i smak jest podobny. To już moje kolejne zamówienie tej kawy, choć nie zawsze w tym sklepie. Kolejne zamówienie będzie również przez konesso, ponieważ logistyka i kontakt jest wzorowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kraśniczyn
2017-07-20
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rzeszów
2017-05-13
Wyśmienita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Nowy Sącz
2017-05-12
Kawa taka, jaką lubię najbardziej: mocno palona i bez kwaskowatego posmaku. Najlepsza na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2017-03-28
Dobra kawa, szczególnie smakuje z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Artur, Gorzów Wielkopolski
2017-03-27
Kawa dobra,ale zbyt mocno palona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2016-09-26
Kawa bardzo dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2016-08-18
Piję ją od roku niezmiennie i ciągle lubię jej smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-02-18
Polecam. Wyśmienita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Bydgoszcz
2016-02-11
Kawa super, intestywny smak, cudne ciemne lśniące ziarna, dzięki niskiej zawartości kofeiny można wypić kilka filiżanek dziennie. przy bardzo mocny espresso nie ma dużej kwasowości jest za to niewalający smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Dziechciniec
2015-10-07
Zamówienie zrealizowane jak zwykle super. Kawa bardzo dobra w przystępnej cenie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Norbert, Kraków
2015-09-09
Mocno wyprażone - po południowemu - ale atrakcyjne ziarna. Tłuste ale nie polepione. Mimo, że tak mocno potraktowane nie są napuchnięte a po zmieleniu stawiają wyraźny opór przepływającej wodzie. sprzęt: Gaggia Paros temperatura: podbita - 93-95 stC - 91 na końcu dawka: 15-16g 25ml/24sec. gorzka czekolada: 5 słodycz: 2 kwas: 1 crema: nad wyraz trwała - ekstremalnie trwała, lekko centrowana ale niestety bez cellulitu. ciało: wątłe Kawa niełatwa i brutalna jako espresso. Żona jako chomik doświadczalny wyczuwała każdy błąd w zaparzaniu w cappu. Jako espresso dobra w lecie. Pozycja obowiązkowa jako przykład dobrej kawy z południa mimo, że z biedy prażyli raczej tani surowiec. Moja ulubiona: Arcaffe Mokacrema z 2008 roku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-09-05
Kawa sama w sobie dobra, ale z ostrym posmakiem, gorzkawym. Nie wiem co w niej ludzie widzą, może gdy wypiję cały kilogram, jeszcze się przekonam, ale na dzień dzisiejszy odstawiłem na korzyść innych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-08-12
Mocna, aromatyczna idealna na dobre rano. Z drugiej strony szału nie ma, jednak zachęciła mnie aby poprubować reszty mieszanek z palarni Izzo. Polecam Państwu, fajne jest to że odrazu mamy odpowiednio zapakowane ziarna i wcale nie dopłacamy. Każda palarnia powinna tak pakować ziarna kawy super puszka mocna a sklep jak zwykle najlepszy z najlepszych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2015-07-04
Obsługa sklepu bardzo dobra. Dostawa błyskawiczna. Kawa wyśmienita. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2015-04-16
Pyszna i delikatna ;))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2015-02-12
Kawa Super i ta puszeczka rewelacja posluzy do przechowywania nastepnej kawy, Bardzo fajny pomysl na prezent. Obługa sklepu super POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-06
Kawa doskonała. Mocno palona, ale goryczka jest niewielka. Ciekawostką jest, że Izzo serwuje się na Kremlu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2014-05-05
dostawa i kontakt ze sklepem w najlepszym porządku kawa dość dobra, nie jest kwaśna ale trochę nijaka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gliwice
2014-04-23
kontakt, dostawa, wszystko w najlepszym porządku. Kawa smaczna nie jest mocna ale przyjemna w smaku. Nie jest kwaśna. Ciekawy pojemnik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-04-22
Kawa wręcz idealna, bardzo oryginalne, praktyczne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-04-17
Bardzo dobra, mocna kawa. nie kwaśna i pozostawia miły posmak gorzkiej czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2014-03-13
Kawa bardzo dobra i w dodatku w opakowaniu które można wykorzystać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dorota, Tychy
2014-01-09
Kawa bardzo dobra z mlekiem . Jednak czarna jest dla mnie trochę za mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2013-12-23
Moim wyznacznikiem jest Pellini Top i zawsze oceniam porównując do niej. Izzo Gold jest bardzo dobrą kawą i zacznę chyba kupować takie same ilości jak Pellini :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-12-04
Kawa przepyszna, błyszczące ziarenka, rewelacyjna, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2013-10-09
Najlepsza kawa jaką do tej pory piłem, rewelacyjna z syropem karmelowym Fabbri.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-09-25
Znakomita kawa zakupiona w nie gorszym sklepie internetowym!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2013-08-09
Kawa rewelacyjna. Wyrazisty mocny smak. Nic dodać, nic ująć. Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Ornontowice
2013-05-17
Po prostu kawa idealna. Jest wszystkim tym czym najlepsza kawa być powinna. Idealna harmonia smaków, gęsta, ciemno orzechowa crema. Myślę, że tych ziaren nie zamienię na żadne inne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-03-14
Bardzo mocno parzona kawa o mocnym aromacie i super smaku. Nadaje się do parzenia espresso oraz kaw z dodatkiem mleka (mocne latte)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2013-02-18
Kawa świetna o miłym aromacie. Doskonale nadaje się do różnych kompozycji z mlekiem jak i bez. Szybkość dostawy zamówionej kawy to profesjonalizm sklepu. Ten sklep jest perfekcyjny pod każdym względem. Polecam wszystkim !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2013-02-18
aromat który stawia na nogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Stryszów
2013-01-08
Kawa wręcz idealna. Nie jest kwaśna z lekką nutą goryczy. Polecam. Ponad to bardzo oryginalne, praktyczne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2012-11-18
Idealna baza pod smakowe kawy - nie stłumi smaku syropów. Nie czuć posmaku kwasowości, a gorycz jest ledwo wyczuwalna. Idealna dla tych, którzy poszukują czegoś nowego i nietypowego w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2012-09-20
Kawa przepyszna!!! Delikatna w smaku idealnie komponuje się z spienionym mlekiem!!!! Polecam każdemu kto ceni sobie delikatność
Opinia naszego klienta w
    pixel