Opinie o Filtry papierowe Hario V60-02 100szt

  • 100 sztuk filtrów papierowych do dripa o rozmiarze V60-02 producenta Hario. Są to naturalne i jednorazowe filtry o stożkowym kształcie, dzięki któremu w wygodny sposób można zaparzyć dobrą kawę w alternatywach takich jak Dripp czy Chemex.
Kod produktu: 4977642723320
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 136 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubaczów
2023-01-30
Używam od zawsze odkąd ,,bawię,, się w alternatywę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Brzeszcze
2023-01-22
Jak zwykle super, polecam w 100%.Bardzo szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2023-01-18
Bardzo dobre filtry, sprawdzają sie też do mniejszego dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Katowice
2023-01-16
Jak zawsze przesyłka szybka i sprawna. A filtry się nie zawijają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2023-01-15
Bardzo dobre filtry do małago dripa, wielkość dobrze dopasowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2023-01-13
Szybka dostawa, dobrze spakowane. Polecam serdecznie sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2022-12-30
Filtry jak filtry, co tu dużo gadać:) spełniają swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-12-29
Jak zawsze szybka wysyłka i komunikacja bez zarzutów :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Paprotnia
2022-12-23
Jedne z najtańszych na rynku i w mojej opini jakościowo jedne z lepszych filtrow
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cristina, Gdańsk
2022-12-14
Filtry jak filtry, dla Hario to sa najlepszych. Od zawsze kupuje te same w Konesso, i zawsze się sprawdzają, bo dodatkowo, opakowanie 100szt w Konesso zawsze jest w lepszej cen niz u konkurencja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Łódź
2022-12-03
Niby wszystko ok, ale jednak wolę te oryginalne, 40 sztuk w kartonowym opakowaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-11-30
Idealne wkłady do dripa hario. Bezproblemowe, nie "czuć" papieru. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2022-11-20
Kupować i filtrować, nie ma lepszych filtrów do dripa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-11-16
jak zawsze szybka i bezproblemowa wysyłka :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2022-11-10
Filtry bardzo dobre, trwałe, nie przerywają się, nie wyczuwam także smaku papieru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wawrzyniec, Pilchowice
2022-10-31
Niesamowite jest to, że pasują do drippera jak ulał. Nic tylko kupować ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2022-10-28
Bardzo dobre filtry w dobrej cenie. 100 szt bardziej się opłaca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kathleen, Poznań
2022-10-26
Sprawna i szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodnie z opisu. Dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2022-10-09
Dobre filtry, zamawiane kilkuktornie, jedyny minus za to, że czasem lubią się zatykać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2022-10-09
Dobry stosunek jakości do ceny, jednakże w stosunku do hario 40szt pakowanych w kartonie da się odczuć różnice, mają tendecje do zatykania się i za to odejmuję jedną gwiazdę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Łódź
2022-10-03
Używam regularnie. Są neutralne dla smaku. Filtrowanie na bardzo dobrym poziomie. Opakowanie 100szt. gwarantuje mi, że nie zabraknie mi filtrów przez długi czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Jaworzno
2022-09-28
Filtry jak filtry. Od zawsze kupuje te same i zawsze się sprawdzają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2022-09-14
bardzo dobre, używam już od ponad roku. Polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kościan
2022-09-14
polecam sklep i produkt szybko sprawnie profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2022-09-12
dobre filtry papierowe hario, nie czuć kartonem i wychodzi dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-09-09
Bardzo dobra cena jak za 100 filtrów, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Modła Księża
2022-08-22
Bardzo dobre filtry w równie dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2022-08-22
Najlepszy wariant opakowania pod względem ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2022-08-18
Filtry trochę gorszej jakości niż te w luźnym opakowaniu, ale wciąż spełniają swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Piotrków Trybunalski
2022-08-01
Dostawa szybką. Filtry spełniają moje oczekiwanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2022-07-19
Sprawny zakup, bezproblemowa i szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-07-10
Jak zawsze wszystko w porządku. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. To lubię! :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Zebrzydowice
2022-06-26
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zamówiony towar dotarł bardzo szybko, to już kolejne zakupy w tym sklepie. Ceny zawsze konkurencyjne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bohdan, Bydgoszcz
2022-06-25
mają inną teksturę niż torebki w kartonie, ale moim zdaniem nie wpływa to na jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2022-06-24
Bardzo dobre, używam od ponad roku, regularnie kupuję. Polecam,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Łódź
2022-06-24
Moje ulubione filtry do drippa. Idealne relacja ceny do jakości. Kawka nie "łapie" żadnych aromatów papieru, a sam proces filtracji przebiega sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Pabianice
2022-06-20
Filtr jak filtr. Jest ok. Spełnia swoją rolę :) :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-06-09
Kupiłem ze względu na cenę, używam codziennie do Chemexa. Nie rwą się :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Gdańsk
2022-06-05
Dobre filtry w przystępnej cenie. Dobrze filtruja, nawet przy drobniejszym przemiale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Grodzisk Mazowiecki
2022-05-29
Okej filtry, nic sie nie rozkleja. Woda przesącza się tak jak powinna. Rozmiar pasuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2022-05-27
Dobre filtry, kupione w promocji to juz całkiem rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Szczecin
2022-05-21
Sklep bez zarzutów.Filtry dobrej jakości .polecam. Wiesia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-05-16
Jak zawsze wszystko super :) filtry sprawdzają się idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rzeszów
2022-05-16
Jedne z najlepszych jakościowo filtrów, sprawdzona marka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Toruń
2022-05-15
Niezbędnik do zaparzania kawy przez dripper hario v60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-07
Dobra cena, a 100 filtrów wystarczy na dłuższy czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Gdańsk
2022-04-29
Przyzwoite filtry, nie pozostawiają nieprzyjemnego papierowego smaku w naparze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdańsk
2022-04-27
Sprawdzone, bardzo dobre filtry, jak najbardziej polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-04-27
Idealnie pasują do drip hario v60-02. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wieslawa, Kobylin
2022-04-24
Idealne filtry do parzenia kawy w dripie. Dzięki Dziurków na brzegu filtra nie ma problemu z wylęgiem następnego. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wejherowo
2022-04-21
Najlepsze filtry, nie pozostawiają papierowego posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Paprotnia
2022-04-19
Wszystko ok.dobra jakość dobra cena. Nie mam żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-04-11
Świetne pasują idealnie do drip hario. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Czechowice-Dziedzice
2022-04-10
Oryginały, pasują do dripowania w Hario v60-02 , szybka przesyłka do skrzynki inpost; polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-04-09
Działają, i nie ma po nich nieprzyjemnego zapachu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2022-04-07
Z całą pewnością są lepsze niż kupione w markecie, nie rozklejaja się jak tamte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-04-02
Bardzo dobre filtry zapewniające dobry przepływ, w dodatku w niskiej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-03-23
Po prostu filtr HARIO :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2022-03-18
najlepsze filtry do dripa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-03-14
bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łęki Górne
2022-03-11
Najlepsze filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-03-02
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-03-01
Duże, wygodne opakowanie. Idealne do hario v60-02
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-02-20
Jak zwykle zadowolony. Ale tu nie ma co pójść nie tak. :) wolę te, pakowane po 40 szt., ale te też są okej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, BIAŁYSTOK
2022-02-19
Ok, plus dobra cena:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Grębocin
2022-02-14
najlepsze filtry jakie są dostępne na rynku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Gdynia
2022-02-08
Moje ulubione filtry, nie rwą się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-01-22
Idealne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jaczkowice
2022-01-17
Filtry oryginalne, dobrze filtrują.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Myszków
2022-01-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Przemyśl
2022-01-13
Klasyka świata alternatyw. Dobre sprawdzone filtry japońskiej marki. Taki „must have” do alternatyw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Warszawa
2022-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdynia
2022-01-08
Filtry bardziej plastikowe niż papierowe, ale za tą cenę są ok i się zużyje. Trzeba tylko grubiej mielić kawę i jest smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-01-07
Co tu gadać - jedyne filtry do cudownego dripa V60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2022-01-07
Bardzo dobry zakup, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2022-01-06
Bardzo dobre filtry, teraz tylko te kupuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2022-01-04
Polecam, filtry oryginalne, najtańsze w sieci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chrzanów
2021-12-27
Świetne, służą także do cold brew... ostatnio wykorzystałem również do odcedzenia sera (kwaśne mleko). Pozdrawiam (:-))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Gomunice
2021-12-11
Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wrocław
2021-12-08
Niezbędnik każdego posiadacza V60.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, JELENIA GÓRA
2021-12-05
Filtry Hario są najlepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Nowy Targ
2021-12-03
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gorzyce Wielkie
2021-11-27
Produkt zgodny z opisem. Wszystko szybko i sprawnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubaczów
2021-11-15
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Dąbrowa Górnicza
2021-11-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczęsne
2021-11-11
Po prostu dobry filtr, nic się nie rozkleja i działa jak trzeba. Używam tylko oryginalnych od Hario wiec nie mam porównania do innych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ośno Lubuskie
2021-11-09
Bardzo dobre filtry, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Oborniki
2021-11-06
Ciężko napisać dobrą opinię o filtrach do V60. Mówiąc krótko: FILTRUJĄ XD. Pasują też do mniejszych dripów, używam ich też w pracy do małego dripa 01
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tarnobrzeg
2021-11-05
Bardzo dobre filtry, kupuję już tylko te. 5/5 Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-11-01
Bardzo dobre filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2021-10-30
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Poznań
2021-10-11
Wszystko się zgadza jak w opisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-09-28
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubaczów
2021-09-11
Ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Maksymilianowo
2021-09-04
Cena najlepsza na rynku, dostawa bardzo szybko. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Dąbrowa Górnicza
2021-09-03
Filtry bardzo dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Gliwice
2021-08-26
Świetne filtry, szybka realizacja zamówienia - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Jedwabno
2021-08-21
Żadnych problemów nie zauważyłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-08-14
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Skierbieszów
2021-08-13
Wzyzstko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Elbląg
2021-08-11
Dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-08-09
Świetne filtry, po płukaniu wstępnym gorącą wodą, przed przelewaniem v60, nie pozostawia absolutnie żadnego papierowego posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ostrów Wlkp
2021-07-26
Polecam te filtry, szybciej przepuszczają napar, może trochę droższe od marketowych ale warto kupić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2021-07-23
+ za brak pudełka, które i tak zawsze ląduje w śmieciach :) no i duża paka - starcza na dłużej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2021-07-18
Bardzo szybka dostawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-07-17
Trochę cieńsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2021-07-05
Standardowe filtry do Hario V60. Nieco grubsze, ale kawa dzięki temu jest bardziej klarowna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2021-07-03
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-06-26
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Filtry solidnie zapakowane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sosnowiec
2021-06-25
Najlepsze filtry do v60
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Stalowa Wola
2021-06-23
Kupować u Państwa to czysta przyjemność. Wspaniała obsługa. Towar oceniam na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2021-06-20
Suer
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Świnoujście
2021-06-17
Uwielbiam hario
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2021-03-08
Bardzo dobre filtry, idealnie pasują do drippera Hario!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2021-03-08
Filtry Hario v60 idealnie się sprawdzają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łagiewniki Nowe
2021-03-06
Bardzo dobre filtry w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sędziszów Młp.
2021-03-01
Spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Zebrzydowice
2021-02-23
Filtry bardzo dobrej jakości ,oryginalne w bardzo dobrej cenie.Zawsze u was kupuję.Profesjonalna obsluga, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wyry
2021-02-17
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Olsztyn
2021-02-17
Dobra cena, szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Toruń
2021-02-15
filtry wytrzymało, po przelaniu wodą nie czuć papieru w naparze, na pewno zamówię więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Dąbrowa Górnicza
2021-02-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafirr85@gmail.com, Paniówki
2021-02-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, KONIN
2021-01-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bydgoszcz
2021-01-10
Bardzo dobrze filtrują, nie rozpadają się (a na takie też już trafiałam).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-12-30
No filtr, filtruje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zgorzelec
2020-12-28
Super - 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-28
Zgodnie z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Krakow
2020-10-31
Dobre filtry bo są dobre i tanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2020-10-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-10-06
Bardzo dobre filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-09-29
Filtry OK, może nie japońskie ale robią robotę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KIELCE
2020-09-25
Wszystko OK, oryginalne filtry robią robotę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Niepołomice
2020-09-13
Filtry jak filtry, spełniają swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łęczna
2020-09-06
Filtry do dripa, produkt oryginalny od Hario. Na dodatek w dobrej cenie od Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wroclaw
2020-05-08
Są świetne, bez smaku ;-)
Opinia naszego klienta w
    pixel