Opinie o Ekspres przelewowy Melitta Aroma Fresh

  • Przelewowy ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta to idealna propozycja dla osób gustujących w kawach czarnych. Melitta Aroma Fresh to przelewowy ekspres do kawy zintegrowany z młynkiem, dzięki któremu przygotujesz kawę ze świeżo mielonych ziaren
Kod produktu: 4006508217311
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wrocław
2020-10-25
Jestem zachwycona. Ja piję kawę z ziaren (na średnim mieleniu jest rzeczywiście najlepsza) a domownicy nadal swoją ulubioną mieloną. Rewelacyjna opcja. Wreszcie każdy pije taką jaką lubi :) Używam m-c i nie ma żadnych problemów z młynkiem, ani z ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2020-10-23
Świetne urządzenie, szczególnie dla leniwych (z tego względu kupione). Wystarczy ustawić timer i kawa robi się sama. Kawy single origin wychodzą całkiem nieźle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dziekanowice
2020-10-22
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2020-10-22
Jestem bardzo zadowolony z zakupu oraz z obslugi. Kawa ma wspanialy smak i aromat. Ekspres rowniez super! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Toszek
2020-10-19
jesteśmy zadowoleni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Turek
2020-10-12
Ekspres prosty w obsłudze, bardzo przydatna funkcja grubości mielenia ziaren i timera. Młynek rzeczywiście jest dość głośny,ale nie postrzegam tego jako wady, przecież to specyfika młynków żarowych. Zresztą czy zna ktoś milszy budzik?:) Kawa pyszna i pachnąca, polecam. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kraków
2020-10-12
Bardzo fajny ekspres, serdecznie polecam. Zakupiłam do firmy - pracownicy zadowoleni i szczęśliwi każdego poranka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, KŁODAWA
2020-10-01
Wszystko w jak najlepszym porządku.Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Zgorzelec
2020-09-27
Bardzo fajny ekspres,polecam z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Cieszków
2020-09-27
Ekspres dobrej jakości w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kraków
2020-09-25
Expres bardzo łatwy w obsłudze, robi naprawdę pyszną kawę. Polecan dla wszystkich smakoszy aromatycznej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Irena, Zabrze
2020-09-11
Szybka dostawa i bez problemu. Ekspres spełnia moje oczekiwania. Młynek mógłby pracować ciszej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Niepołomice
2020-08-23
Ekspres solidnie wykonany ma wiele możliwości ustawień mielenia oraz mocy parzonej kawy.Posiada odwapnianie układu oraz możliwość zaprogramowania parzenia. Młynek słychać choć nie jest dokuczliwy. Wysoka estetyka wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-08-17
Bardzo szybka i terminowa realizacja zamowienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, PRZEMYŚL
2020-07-19
Ekspres okazał się trafionym w
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ruslan, Warszawa
2020-07-14
Świetny sklep. Szybka dostawa, uprzejma obsługa, gotowi do pomocy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2020-07-05
Polecam, udany zakup, szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2020-07-03
Po miesiącu użytkowania chciałem polecić ekspres. Kawa świeżo mielona i następnie zaparzona jest wyśmienita. Ten aromat i smak. Obsługa ekspresu łatwa i intuicyjna. Polecam ten ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, ZIELONA GÓRA
2020-06-28
Eksprees bardzo dobry, trochę głosny młynek, trzeba poćwiczyć z doborem parametrów kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sonia, Katowice
2020-06-07
Bardzo jestem zadowolona z ekspresu, spełnia swoją funkcje, super zakup, prosty w obsłudze, funkcja timera świetne rozwiazanie na poranne wstawanie, zapach kawy w domu dodatkowy plus, ekspres przy tym ładnie sie prezentuje, serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, LUBLIN
2020-05-25
Ekspres bardzo prosty w obsłudze, robi to co ma robić. Ogólnie same plusy. Minusy: bardzo głośny młynek, (to też może być plus - śmiało zastąpi budzik) system niekapek działa gdy ma ochotę do dzbanka trzeba się przyzwyczaić, na początku łatwo o rozlanie kawy. Kilka osób próbowało i na początku prawie każdy miał problem. Co warto dodać w kolejnej wersji produktu ? Mógłby sam odmierzać sobie zadaną ilość wody z zasobnika. Nie jest to wada bo jest to opisane w instrukcji i wiedziałem o tym przed zakupem. Mam porównanie z najtańszym ekspresem z młynkiem (jakiś noname). Ja nie czuję różnicy w smaku kawy, żona czuje. Ogólnie ekspres godny polecenia, warto wyczekać jakąś super promocję w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2020-04-03
Na plus - prosta obsługa, rewelacyjna funkcja timer, wygoda zintegrowanego młynka. No i po prostu dobra kawa. Na (mały) minus - młynek budzi cały dom. Przydałoby się też więcej niż po trzy ustawienia grubości mielenia, mocy kawy i ustawień podgrzewania dzbanka. Nie jest to ekspres dla miłośników eksperymentowania, ale raczej dla tych którzy chcą po prostu zrobić dobrą kawę bez zastanawiania się nad każdym szczegółem. Ogólnie bardzo udany zakup, dzbanek pysznej kawy na śniadanie robi się sam i o to chodziło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jawidz, Gm. Spiczyn
2020-03-23
Zachęcona atrakcyjną ceną i dobrymi opiniami kupiłam ekspres przelewowy Melitta i to był dobry wybór. Ekspres przygotowuje przepyszną kawę, jest solidnie wykonany i ładnie wygląda. Dużym plusem jest także wybór mocy i ilości kawy oraz sposobu parzenia. Jednym zdaniem - bardzo polecam ten sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Okuniew
2019-12-30
Świetny ekspres w rozsądnej cenie. Parzy dobrze kawe z dobrej kawy :) Warto dla miłośników alternatyw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, ZAMEK BIERZGŁOWSKI
2019-07-18
Od dawna marzyłam o ekspresie przelewowym z wbudowanym młynkiem, mój wybór padł na ekspres Melitta aroma fresh i jestem mega zadowolona, szybko i w prosty sposób mam moją ukochaną kawkę, przygotować w nim mogę aż 10 filiżanek kawy, co jest bardzo przydatne podczas wizyty moich przyjaciół. Dodatkowo ma timer i dzięki temu moja poranna kawa robi się sama :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Katowice
2019-02-18
Ekspres jest warty swoich pieniędzy. Wykonany z porządnie z dobrych materiałów, super żarnowy młynek, idealnie odmierza odpowiednią ilość kawy do przygotowania przepysznej kawy. Naprawdę wszystkim polecam. A i bym zapomniał, ma fantastyczną funkcję programatora czasu. Zapach kawy z rana rozchodzący się po mieszkaniu budzi lepiej niż budzik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Bielsko-Biała
2019-02-05
Nie spotkałem się jeszcze z tak dobrą kawą z ekspresu przelewowego jak z Melity. tak to prawda, że ma wbudowany młynek i posiada te wszystkie technologie, ale zaparzona kawa to coś co najbardziej mnie interesuje, a w tym ekspresie wychodzi to niesamowicie. Jeżeli ma ktoś mozliwość spróbować kawy z Melity Aromafresh to gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2018-08-20
Po latach przerwy postanowiłem wrócić do kawy przelewowej i odczułem bardzo pozytywne zaskoczenie. Ekspres Melitta potrafi przygotować ponad litr dobrej kawy za jednym razem. Bardzo dużym plusem jest wbudowany młynek do kawy ziarnistej, bo gwarantuje zawsze świeży i aromatyczny napój. Urządzenie wygląda bardzo ładnie i jest proste w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
    pixel