Opinie o Ekspres przelewowy Melitta Aroma Fresh + GRATIS 1KG KAWY

  • Przelewowy ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta to idealna propozycja dla osób gustujących w kawach czarnych. Melitta Aroma Fresh to przelewowy ekspres do kawy zintegrowany z młynkiem, dzięki któremu przygotujesz kawę ze świeżo mielonych ziaren
Kod produktu: 4006508217311
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 158 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena Florian, Grodziec
2022-09-11
Ekspres służy nam od miesiąca i jesteśmy bardzo zadowoleni. Estetyczny wygląd, cicha praca i różnorodność możliwości parzenia kawy sprawia, że zarówno domownicy, jak i goście są zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Końskie
2022-09-09
Super polecam sprzęt rewelacja szybka wysyłka i super płatność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Poznań
2022-08-30
Jestem bardzo zadowolona. Super produkt - kawa bardzo dobra i jeszcze ładnie się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Gorzów Wielkopolski
2022-08-24
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego ekspresu przyznaję 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jagodowo
2022-08-14
Sprawna obsługa klienta i realizacja zamówienia bez,zastrzeżeń tak będę polecał sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lubin
2022-08-05
Ekspres działa bez zarzutów. Do pełni szczęścia brakuje żeby ekspres pobierał tyle wody z zasobnika ile zadano mu filiżanek do zrobienia a nie tyle ile jest w nim nalane wody. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Piastów
2022-07-24
Ekspres sprawuje się bardzo dobrze można dokładnie dobrać moc kawy. Zaletą jest także oprócz kawy ziarnistej można wsypać kawę mieloną. W pełni się spełnia moje oczekiwania,nie tylko włoskie ekspresy a i niemiecka jakość Melitta może przygotować wspaniałą poranną kawę:) Dostawa expresowa bez problemów.serdevz polecam zakup w sklepie Konesso .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Patryk, Zaborze
2022-07-18
Ekspres bardzo elegancki, ma różne ciekawe funkcje, ale kawa nie jest bardzo mocna jak lubię, młynek mieli za grubo, więc wychodzi lura mimo ustawień. W tym przypadku lepiej mielić samemu tak jak się lubi i wsypywać do podajnika od kawy. Tylko zachodzi pytanie po co ten młynek w urządzeniu, skoro kawa jest słaba, a powinna być mocna...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mierzyn
2022-07-15
Super. Sprzęt. Szybka przesyłka. Bardzo polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-06-30
Bardzo fajny ekspres. Łatwo się czyści, łatwo się go używa. Można dostosować kawę do swoich potrzeb.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Lubaczów
2022-06-20
Dobry i sprawdzony produkt i dobry sklep. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Pyskowice
2022-06-17
Super sklep. Super obsługa. Super kontakt z klientem. Polecam gorąco. Korzystałem już kilka razy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Gdynia
2022-06-10
Expres zakupiony miesiąc temu spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2022-06-02
Fajny ekspres, kawa z ekspresu jest bardzo dobra, przydatna funkcja ustawienia czasu parzenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2022-05-29
Reklamacja w sprawie uszkodzonego dzbanka podczas przesyłki- dzień po zgłoszeniu nowy dzbanek wysłany na koszt sklepu. Sprzedawca jak najbardziej do polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Rzeszów
2022-05-20
Bardzo polecam ekspres, prosty w obsłudze a kawa wychodzi pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Goczalkowice-Zdrój
2022-05-17
Sprzęt super, przetestowałem na wszystkie sposoby: rodzaj mielenia, proporcje kawy do wlanej wody, użytych filtrów itp.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Poznań
2022-04-25
Świetny zakup, ekspres działa bezproblemowo i przewyższył moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arletta, Wroclaw
2022-03-28
Ekspres niesamowity, cichy, skuteczny, śliczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Poniatowa
2022-03-17
Wszystko ok. Kawa wychodzi bardzo dobra, trochę w smaku przypomina rozpuszczalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, JARZĄBKOWICE
2022-03-11
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Wieluń
2022-03-10
Produkt super! Spełnia wszystkie moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Bytom
2022-03-02
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Bukowice
2022-02-25
Świetny ekspres, łatwy w utrzymaniu, robi pyszną kawę i dobrze wygląda. Po latach używania drogich ekspresów ciśnieniowych jestem bardzo zadowolona ze zmiany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Boguszów-Gorce
2022-01-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, NYSA
2022-01-21
Super zakup, polecam gorąco !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Skórcz
2022-01-20
Polecam z całego serca!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2022-01-17
Jak na razie sprawdza się doskonale. Młynek jest głośny i to chyba jedyny mankament
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZBIGNIEW, STRÓŻE
2022-01-16
Zamówiony ekspres spełnia moje oczekiwania. Sklep wywiązał się z realizacji zamówienia w sposób szybki Jeszcze skorzystam i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Chodzież
2022-01-16
Bardzo dobry ekspres za rozsądne pieniądze. Łatwa obsługa, zaletą jest możliwość zrobienia kawy ze świeżo zmielonych ziaren. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, Bytom
2022-01-14
zakupy super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sosnowiec
2022-01-03
Bardzo dobry ekspres. Ładnie wygląda i robi smaczną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2021-12-29
Bardzo cichy i łatwy w obsłudze ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warzymice
2021-12-27
Jestem bardzo zadowolona. Ekspres daje wiele opcji zaparzania, jest łatwy w obsłudze. Choć teraz kupiłabym chyba wersję z wyjmowanym pojemnikiem na wodę, bo jest drobny kłopot, gdy wleje się jej za dużo. Ale to mała niedogodność. Kawa jest pyszna. Obsługa sklepu na "6". Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Toruń
2021-12-27
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tychy
2021-12-23
Bardzo fajny i cichy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Marki
2021-12-18
Bardzo fajny ekspres. Niedrogi a codziennie parzy nam pyszna kawę z rana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Skawa
2021-12-15
Ekspres w pełni spełnił moje oczekiwania. Kawa z niego jest bardzo dobra, tylko trzeba właściwie go obsługiwać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, ZIELONA GORA
2021-12-10
Polecam. Sprawdza się idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Radonie
2021-12-05
Trafiłem na uszkodzony - poszedł do reklamacji zobaczmy co zrobi KONESSO,ale sprzęt super jak to u Melitta.Polecam.Na razie Melitte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2021-11-28
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Końskie
2021-11-26
Rewelacja polecam pyszna kawa wychodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kraków
2021-11-15
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ciechanowiec
2021-11-13
Bardzo przydatne urządzenie. Intuicyjna obsługa. Dobry młynek. Jestem bardzo zadowolona. Jedyny minus to to, że nie odmierza wody na zadaną do zrobienia ilość filiżanek kawy. Poza tym super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Białystok
2021-11-11
Ekspres kupiliśmy z żoną rok temu. Od początku jesteśmy bardzo zadowoleni. Do tego stopnia, że już 2 kolejne osoby w rodzinie go zakupiły. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Elbląg
2021-11-08
Express dostarczony bardzo szybko i zgodny z opisem.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubiszewo
2021-11-08
Kawa z ekspresu bardzo smaczna, dobrze zaparzona. Na pojemniku do wody wygodna miarka z zaznaczonym poziomem ilości kaw, dzięki temu nie jest problematyczne to że ekspres pobiera tyle wody ile mu się wleje, łatwo to odmierzyć a woda jest zawsze świeża, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Miłków
2021-11-07
Dostawa i sprzęt zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Sękowa
2021-11-07
Bardzo dobry produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, KATOWICE
2021-11-05
Szybko i sprawnie Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Końskie
2021-10-11
Super ekspres! Bardzo polecam. Za te pieniądze naprawdę mega warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2021-09-20
Super. Bardzo wygodny w obsłudze. Sam mieli i parzy kawę. Poprzednio używałem ekspresu przelewowego bez młynka i używałem kawy sypanej. Świeżo zmielona kawa z odpowiednią granulacją to duży upgrade.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bielany Wrocławskie
2021-09-19
Wszystko bez zarzutu. Ekspres się sprawdza, funkcjonalność zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lutcza
2021-09-17
Polecam produkt łatwy w obsłudze i praktyczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Mysłowice
2021-08-30
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-08-27
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Ekspres parzy bardzo smaczną kawę, jest prosty w obsłudze i czyszczeniu. Wbudowany młynek, który jednocześnie odmierza odpowiednią ilość kawy, bardzo ułatwia sprawę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Godziszka
2021-08-27
Gorąco polecam produkt.Super szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Legionowo
2021-08-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, LALIKI
2021-08-20
Świetna jakość i kawa za super cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Szczecin
2021-08-12
Bardzo dobre i ładne urządzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Motycz
2021-08-09
idealny dla lenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Trzcianka
2021-07-22
super ekspres bardzo prosty w obsłudze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-07-08
Świetna jakość za przystępną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Cieszyn
2021-06-28
To był doskonały wybór, szybko przygotowuję świeżą i pyszną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Toruń
2021-06-25
Bardzo fajny ekspres...sprawna dostawa...polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kalisz
2021-06-18
Bardzo szybka wysyłka. Ekspres w najlepszej dostępnej cenie. Wszystko dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Swietoszow
2021-06-11
Jestem bardzo zadowolony.Towar zgodny z opisem,szybka wysyłka. Polecam Zygmunt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Obryte
2021-05-24
Jestem zadowolony z danego produktu. Przyzwoicie wykonany, łatwy do czyszczenia. Dla niedzielnego kawosza jak ja - super. Pochwała dla sklepu za szybką wysyłkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julianna, Gdańsk
2021-05-21
Polecam, wygodny i prosty w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-05-15
Super ekspres, pyszna kawka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zgierz
2021-05-15
Jest to już moj drugi ekspres Melitta. Dla mnie najlepsza kawa. Sklep d iala bardzo szybko. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2021-05-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Bydgoszcz
2021-05-14
Express zgodny z opisem. Wszystko działa jak trzeba. Żeby zrobić dobrą kawę trzeba trochę popróbować z ustawieniami grubości mielenia i mocy kawy. Dla mnie optymalna jest średnia grubość i dwa ziarenka intensywności kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Trzciany Gm. Jabłonna
2021-05-13
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-05-13
Dostawa bez zarzutów i opóźnień. Otrzymany produkt spełnia wszystkie moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bytom
2021-05-10
Ekspres super, spełnia moje oczekiwania. Szybka i sprawna wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Szpetal Górny
2021-05-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Nowy Sącz
2021-05-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bibice
2021-04-23
Ekspres parzy dokonałą kawę o odpowiedniej temperaturze i aromacie. Obsługa urządzenia intuicujna i łatwa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Łódź
2021-04-18
bardzo porządny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Sosnowiec
2021-04-16
łatwy w obsłudze, robi smaczną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Korczyna
2021-04-16
Błyskawiczna dostawa, bardzo dobry kontakt. Aromat kawy niepowtarzalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Głogoczów
2021-04-15
Szybka wysyłka, ekspres spełnia moje oczekiwania, robi pyszną kawę. Gorąco polecam produkt jak i sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krotoszyn
2021-04-13
ekspresik rewelacja :) długo za mną chodziło takie urządzenie a Melitta AromaFresh spełnia moje oczekiwania pod każdym względem a nawet jest dużo lepszy :) Dodam, że nie jestem specjalistą w temacie, uczę się tematów kawowych i nie mam porównania z innymi urządzeniami ale to jest dla mnie w sam raz. Bardzo intuicyjne. Do tego bardzo dobra cena. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wysoka Strzyżowska
2021-04-09
Wszytko bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Olesnica
2021-04-09
Ekspres super, bardzo jestem zadowolona z zakupu i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOZEF, GDANSK
2021-04-08
Polecam wszystko ok. Sprzęt się sprawdza. Sprawna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, BOGUNICE
2021-04-02
Świetny expres i świetna obsluga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, LUBLIN
2021-04-01
Wszystko na najwyższym poziomie, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Dzierżoniów
2021-03-25
Fajna alternatywa dla kogoś kto nie chce wydawać majątku na ekspres ciśnieniowy, a lubi wypić małą czarną:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Luboń
2021-03-22
Bardzo dobra obsługa .Szybko ,sprawnie .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-03-21
Super ekspres! Możliwości parzenia wbrew pozorom jest bardzo dużo. Trzy poziomy mielenia kawy, trzy poziomy mocy kawy (ile kawy zmieli ekspres), oraz ilość pobieranej wody. Uwaga! Ekspres pobiera całą wodę ze zbiornika, tak więc trzymanie się skali jest dość ważne. Nie da się nalać więcej i zostawić część na następne parzenie. Moim zdaniem jest to jednak na plus, ponieważ raz, że woda nie stoi w pojemniku i nie zostawia dzięki temu osadu, ale tak jak w moim przypadku, ja preferuję trochę więcej wody w stosunku do kawy, co bez problemu mogę tutaj osiągnąć. Pojemnik na wodę jest nie wyjmowany, ale moim zdaniem to nie przeszkadza. Młynek pracuję bardzo dobrze, a jeżeli chodzi o jego głośność, to powiedziałabym, że jest trochę ciszej niż kiedy próbuje się zmielić lód w blenderze. W żadnym wypadku bym się do hałasu nie przyczepiała. Zdecydowanie oceniam, produkt na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ustroń
2021-03-21
Bardzo dobry ekspres, pyszna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Szczecin
2021-03-20
Elzbieta Szybka dostawa, profesjonalna obsluga. Ekspres dostarczono w calosci. Wyglad ladnie . Jest latwy w czyszczeniu.Materialy, ktore zostaly uzyte sa dobrej jakosci. Cena przystepna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gliwice
2021-03-19
Świetna kawiarka z młynkiem, codziennie rano świeża kawa. Sprzęt dobrze wykonany, plus jest po prostu ładny. Łatwa obsługa i łatwe utrzymanie sprzętu w czystości. Kawa z automatu bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2021-03-15
Jestem zachwycona tym ekspresem! Super intuicyjny, łatwy w obsłudze i parzy taką kawę że ho ho! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Brenna
2021-03-12
Ekspres spełnia swoją funkcję. Jest prosty w obsłudze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Tychy
2021-03-11
wart swojej ceny, jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wilczęta
2021-03-09
Super szybka wysyła, miła obsługa i bardzo pomocna , ekspres rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Mrowiny
2021-03-08
Ekspres ok,mały minusik tylko za to,że pobiera tyle wody ile jest w zbiorniku wlane (czyli jeśli mamy pełny zbiornik wody a włączymy dwie filiżanki ,to przeleci cała woda ze zbiornika ).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Będzin
2021-03-08
Wspaniały ekspress przeleowy. Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jest banalnie prosty w obsłudze. Jest prosty w czyszczeniu. Odkamienianie też jest szybkie. A kawa z niego (o ile jest dobra kawa :D ) smakuje wyśmienicie :) Szczerze Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2021-03-07
Bardzo dobry ekspres przelewowy w przystępnej cenie. Dobre wzornictwo, solidne wykonania, dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Komonriki
2021-03-01
Działa bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ozimek
2021-02-18
Ekspres przelewowy rewelacyjny. Kawa pyszna, wbudowany młynek świetny! Nie pracuje za głośno, szybkie mielenie. Opcja użycia kawy już zmielonej bardzo na plus! Obsługa sklepu na wszystkich etapach - wzorowa! :) Aż się chce wystawiać opinię!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Międzyrzecz Podlaski
2021-01-22
szybko,sprawnie,profesionalnie.polecam ! ewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Pszów
2021-01-19
Bardzo dobry ekspres do domu. Młynek stalowy, łatwo dostępny, z regulacją mielenia i usytuowany centralnie nad miejscem do zaparzania kawy (nie wiem jak z retencją i jakością przemiału). Można wybrać temp. wody w trakcie zaparzenia, co daje już pokaźną liczbę kombinacji co do sposobu parzenia danej kawy. Doliczam tu jeszcze wybór ilości wody oraz opóźnienie z włożeniem dzbanka. Polecam za te pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdynia
2021-01-18
Świetny ekspres z młynkiem dla początkującego z metodami przelewowymi!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Trzebinia
2021-01-15
Wszystko działa w porządku. Kawa smakuje. Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Radków Kłodzki
2021-01-15
Ekspres pieknie się komponuje. Ziarna kawy w miarę cicho mieli. Pojemnik na wodę nie jest ściągany i wcale to w niczym nie przeszkadza, ponieważ wlewa się za każdym razem tyle ile chce się zrobić filiżanek. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Tczew
2021-01-15
Wszystko w najlepszym porządku szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Lysomice
2021-01-13
Wszystko poszło sprawnie i szybko. Nawet gdy się okazało, ze z ekspresem coś jest nie tak to wymiana na nowy, sprawny też przebiegła sprawnie. Kontakt e-mailowy bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Zaskale
2021-01-10
Profesjonalna obsługa. Wystepujacy problem potrafią rozwiązać zaskakująco szybko , wszystko na plus...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kaźmierz
2021-01-08
Bardzo fajny ekspres, timer rewelacja. Nie tylko robi świetną kawę ale i budzi rano... żartuje oczywiście
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Trzemeszno Lubuskie
2021-01-07
Gorąco polecam. Profesjonalizm na każdym etapie zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Podkowa Leśna
2021-01-05
Znakomicie zaparzona ulubiona kawa o ulubionej godzinie! Bardzo funkcjonalny ekspres. Obsługa prosta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gmina Masłowice, Woj. Łódzkie
2021-01-04
Jak dla mnie idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Słupsk
2021-01-03
wszystko sprawnie, zgodnie z zamówieniem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Tuczno
2021-01-03
towar trafiony super!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Piaseczno
2021-01-03
Ekspres spełnił w pełni moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Nadarzyn
2020-12-28
Super ekspres, wspaniała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Legnica
2020-12-28
Kolejny ekspres przelewowy z młynkiem, ten jest o wiele cichszy od poprzednika z innej firmy. Rehulacja intensywności kawy super sprawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdańsk
2020-12-28
Młynek ekspresu nie działa prawidłowo, przez co nie mieli wystarczającej ilości kawy, co przypomina cienką herbatę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Lubsko
2020-12-28
Super ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Warszawa
2020-12-28
Super express polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, KRAKÓW
2020-12-08
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Izbicko
2020-12-06
Towar zgodny z opisem. Spełnia moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gorzów Wielkopolski
2020-12-03
Super ekspres przelewowy, jesteśmy bardzo zadowoleni po miesiącu używania. Jakość wykonania, wygoda obsługi, wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świętochłowice
2020-12-01
Bardzo dobra jakość wykonania. Młynek może i głośny ale mielenie na 2 filiżanki trwa może 3 sekundy. Minusem jest przymocowany na stałe pojemnik na wodę. Z racji tego że ekspres zużywa całą wodę, jeśli wleje się jej przez przypadek za dużo, trzeba zrobić albo więcej kawy albo kombinować z odciąganiem strzykawką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kobyłka
2020-11-20
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Justyna, Chwałowice
2020-11-20
Zdecydowaliśmy się na ekspres przelewowy do biura - zależało nam na wygodzie i szybkiej dostępności kawy. Super, że mieli, super, że można ustawić na na daną godzinę. Niestety ekspres nie ma możliwości podgrzania już zaparzonej resztki kawy - pozostaje wypić zimną, lub wylać. Także w naszym przypadku lepiej sprawdziłby się zwykły, tani ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wrocław
2020-10-25
Jestem zachwycona. Ja piję kawę z ziaren (na średnim mieleniu jest rzeczywiście najlepsza) a domownicy nadal swoją ulubioną mieloną. Rewelacyjna opcja. Wreszcie każdy pije taką jaką lubi :) Używam m-c i nie ma żadnych problemów z młynkiem, ani z ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2020-10-23
Świetne urządzenie, szczególnie dla leniwych (z tego względu kupione). Wystarczy ustawić timer i kawa robi się sama. Kawy single origin wychodzą całkiem nieźle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dziekanowice
2020-10-22
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2020-10-22
Jestem bardzo zadowolony z zakupu oraz z obslugi. Kawa ma wspanialy smak i aromat. Ekspres rowniez super! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Toszek
2020-10-19
jesteśmy zadowoleni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kalisz
2020-10-12
Ekspres prosty w obsłudze, bardzo przydatna funkcja grubości mielenia ziaren i timera. Młynek rzeczywiście jest dość głośny,ale nie postrzegam tego jako wady, przecież to specyfika młynków żarowych. Zresztą czy zna ktoś milszy budzik?:) Kawa pyszna i pachnąca, polecam. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kraków
2020-10-12
Bardzo fajny ekspres, serdecznie polecam. Zakupiłam do firmy - pracownicy zadowoleni i szczęśliwi każdego poranka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, KŁODAWA
2020-10-01
Wszystko w jak najlepszym porządku.Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Zgorzelec
2020-09-27
Bardzo fajny ekspres,polecam z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Cieszków
2020-09-27
Ekspres dobrej jakości w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kraków
2020-09-25
Expres bardzo łatwy w obsłudze, robi naprawdę pyszną kawę. Polecan dla wszystkich smakoszy aromatycznej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Irena, Zabrze
2020-09-11
Szybka dostawa i bez problemu. Ekspres spełnia moje oczekiwania. Młynek mógłby pracować ciszej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Niepołomice
2020-08-23
Ekspres solidnie wykonany ma wiele możliwości ustawień mielenia oraz mocy parzonej kawy.Posiada odwapnianie układu oraz możliwość zaprogramowania parzenia. Młynek słychać choć nie jest dokuczliwy. Wysoka estetyka wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-08-17
Bardzo szybka i terminowa realizacja zamowienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, PRZEMYŚL
2020-07-19
Ekspres okazał się trafionym w
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ruslan, Warszawa
2020-07-14
Świetny sklep. Szybka dostawa, uprzejma obsługa, gotowi do pomocy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2020-07-05
Polecam, udany zakup, szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2020-07-03
Po miesiącu użytkowania chciałem polecić ekspres. Kawa świeżo mielona i następnie zaparzona jest wyśmienita. Ten aromat i smak. Obsługa ekspresu łatwa i intuicyjna. Polecam ten ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, ZIELONA GÓRA
2020-06-28
Eksprees bardzo dobry, trochę głosny młynek, trzeba poćwiczyć z doborem parametrów kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sonia, Katowice
2020-06-07
Bardzo jestem zadowolona z ekspresu, spełnia swoją funkcje, super zakup, prosty w obsłudze, funkcja timera świetne rozwiazanie na poranne wstawanie, zapach kawy w domu dodatkowy plus, ekspres przy tym ładnie sie prezentuje, serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, LUBLIN
2020-05-25
Ekspres bardzo prosty w obsłudze, robi to co ma robić. Ogólnie same plusy. Minusy: bardzo głośny młynek, (to też może być plus - śmiało zastąpi budzik) system niekapek działa gdy ma ochotę do dzbanka trzeba się przyzwyczaić, na początku łatwo o rozlanie kawy. Kilka osób próbowało i na początku prawie każdy miał problem. Co warto dodać w kolejnej wersji produktu ? Mógłby sam odmierzać sobie zadaną ilość wody z zasobnika. Nie jest to wada bo jest to opisane w instrukcji i wiedziałem o tym przed zakupem. Mam porównanie z najtańszym ekspresem z młynkiem (jakiś noname). Ja nie czuję różnicy w smaku kawy, żona czuje. Ogólnie ekspres godny polecenia, warto wyczekać jakąś super promocję w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2020-04-03
Na plus - prosta obsługa, rewelacyjna funkcja timer, wygoda zintegrowanego młynka. No i po prostu dobra kawa. Na (mały) minus - młynek budzi cały dom. Przydałoby się też więcej niż po trzy ustawienia grubości mielenia, mocy kawy i ustawień podgrzewania dzbanka. Nie jest to ekspres dla miłośników eksperymentowania, ale raczej dla tych którzy chcą po prostu zrobić dobrą kawę bez zastanawiania się nad każdym szczegółem. Ogólnie bardzo udany zakup, dzbanek pysznej kawy na śniadanie robi się sam i o to chodziło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jawidz, Gm. Spiczyn
2020-03-23
Zachęcona atrakcyjną ceną i dobrymi opiniami kupiłam ekspres przelewowy Melitta i to był dobry wybór. Ekspres przygotowuje przepyszną kawę, jest solidnie wykonany i ładnie wygląda. Dużym plusem jest także wybór mocy i ilości kawy oraz sposobu parzenia. Jednym zdaniem - bardzo polecam ten sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Okuniew
2019-12-30
Świetny ekspres w rozsądnej cenie. Parzy dobrze kawe z dobrej kawy :) Warto dla miłośników alternatyw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, ZAMEK BIERZGŁOWSKI
2019-07-18
Od dawna marzyłam o ekspresie przelewowym z wbudowanym młynkiem, mój wybór padł na ekspres Melitta aroma fresh i jestem mega zadowolona, szybko i w prosty sposób mam moją ukochaną kawkę, przygotować w nim mogę aż 10 filiżanek kawy, co jest bardzo przydatne podczas wizyty moich przyjaciół. Dodatkowo ma timer i dzięki temu moja poranna kawa robi się sama :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Katowice
2019-02-18
Ekspres jest warty swoich pieniędzy. Wykonany z porządnie z dobrych materiałów, super żarnowy młynek, idealnie odmierza odpowiednią ilość kawy do przygotowania przepysznej kawy. Naprawdę wszystkim polecam. A i bym zapomniał, ma fantastyczną funkcję programatora czasu. Zapach kawy z rana rozchodzący się po mieszkaniu budzi lepiej niż budzik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Bielsko-Biała
2019-02-05
Nie spotkałem się jeszcze z tak dobrą kawą z ekspresu przelewowego jak z Melity. tak to prawda, że ma wbudowany młynek i posiada te wszystkie technologie, ale zaparzona kawa to coś co najbardziej mnie interesuje, a w tym ekspresie wychodzi to niesamowicie. Jeżeli ma ktoś mozliwość spróbować kawy z Melity Aromafresh to gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2018-08-20
Po latach przerwy postanowiłem wrócić do kawy przelewowej i odczułem bardzo pozytywne zaskoczenie. Ekspres Melitta potrafi przygotować ponad litr dobrej kawy za jednym razem. Bardzo dużym plusem jest wbudowany młynek do kawy ziarnistej, bo gwarantuje zawsze świeży i aromatyczny napój. Urządzenie wygląda bardzo ładnie i jest proste w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
    pixel