Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso 250g

Kawa ziarnista Lavazza Espresso 250g - opinie w konesso.pl
  • Kawa Lavazza Espresso to doskonała propozycja dla miłośników klasycznej "małej czarnej". W skład kawy Lavazza Espresso wchodzą starannie wyselekcjonowane ziarna arabiki z Ameryki Centralnej i Brazylii. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: LAV-ESP-250-Z
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 45Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-11-10

Bardzo dobre espresso. Ja robię w kawiarce i dobrze się sprawdza. Dość mocne i wyraziste. Taka miła tradycyjna kawa.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01

Dobra kawa w dobrej cenie. Oddaje smak i aromat jak powinna:). Polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-06-02
Kupiłam po raz pierwszy i na pewno do niej wrócę. Nie należy do zachwycających odkryć, raczej do ulubionej codzienności. Po prostu dobra kawa. Sklep super, nie zamawiam z wyprzedzeniem, bo wysyłka jest prawie natychmiast. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2018-01-18
Dobra kawa , lecz musiałem troszkę pokombinować z grubością jej mielenia by poczuć jej smak .Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2017-12-05
Dosyć mocna, z lekką pianką, o wspaniałym aromacie, dla mnie bardzo dobra kawa. Lubię ten sklep - miła i fachowa obsługa, dobry kontakt - od jakiegoś czasu tylko tu kupuję kawę. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2017-08-14
Kupiłam w Konesso kilka różnych kaw i Lavazza Espresso, to mój faworyt. Smakuje wyśmienicie. Dosyć mocna, z lekką pianką, o wspaniałym aromacie. Polecam i kawę i sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grodzisk Maz.
2017-06-29
Świetna łagodna kawa. Zakupy przyjemne.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2017-06-08
Dziś przyszla kawusia... Jest dobra, smaczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mieroszów
2017-02-16
Bardzo dobra , godna polecenia :)
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rudnik Nad Sanem
2016-02-19
Lubię kawy Lavazza, ale ta jakoś średnio mi smakuje. Z mlekiem da się ją wypić ale espresso jakieś takie kwaskowate wychodzi.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Suchy Dwór
2016-02-05
Bardzo dobra aromatyczna kawa , w praktycznym 250g opakowaniu. Sklep super, bardzo miła obsługa.Polecam kawę i sklep Bogdan Suchy Dwór k/Gdyni
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2015-03-14
kawa bardzo dobra,kontrakt ze sklepem bardzo dobry,dostawa szybka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-03-11
Bardzo dobra kawa. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2014-12-28
Data ważności kawy dłuższa o kilka miesięcy niż w opisie, czyli bardzo świeża. Kawa sama w sobie jest klasykiem. Przesyłka super ekspresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-08-06
Typowe espresso, ale jakoś to od Lavazzy zawsze smakuje mi najbardziej...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2014-07-10
Uzależniłem się ;)od tej kawy i sklepu;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2014-07-06
Na dobry początek dnia, a także przyjemne popołudnie polecam świeżo zmieloną, aromatyczną kawę Lawazza. Ta przygoda trwa już kilka lat. Polecam też sprawnie działający sklep KawyWłoskie.pl Joanna zTorunia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2014-03-27
Espresso - klasyka, polecam, bardzo ciekawy smak, aromatyczna, pięknie pachnie , polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2014-03-06
Klasa sama w sobie. Mocna dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PUŁAWY
2014-02-13
Zakupy przebiegły pomyślnie, polecam zakupy w tym sklepie, kawa bardzo dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2014-02-06
Bardzo dobra kawa w najlepszej cenie. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Piła
2014-01-18
Kawa całkiem niezła i godna polecenia.Obsługa sklepu również,pełen profesjonalizm.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2013-12-26
świetna kawa, pasuje mi idealnie, polecam tez sklep: bardzo dobra i fachowa pomoc sprzedawcy, ekspresowa wysyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2013-12-21
Dobra kawa , jednak trochę mało wyrazista.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2013-12-18
Lavazza jak lavazza, wyśmienite espresso na każda porę dnia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2013-11-02
Tania i do tego bardzo dobra. Wysyłka i obsługa sklepu profesjonalna i szybka! Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-10-25
Delikatna, zgodnie z nazwą idealna do espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, DZIERŻONIÓW
2013-10-04
Pyszna kawa,piękny aromat i głęboki smak.Wysyłka ekspresowa.Polecam ten sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rypin
2013-09-25
Przyzwoita kawa,szybka dostawa polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, TUPLICE
2013-09-12
Kawa super, obsługa również. Szybka przysyłka. Polecam sklep KAWYWŁOSKIE,pl
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2013-08-08
Kawa spełniła oczekiwania. Sklep godny polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kraków
2013-07-14
Kawa super a zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność . POLECAM !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mikołów
2013-07-04
Lavazza , pierwszy raz skosztowałem w Peruggi na stacji benzynowej, i tak 10 lat :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Dobra Szcz.
2013-06-25
Dobra, aromatyczna kawa. Z całego serca polecam zakupy w KawyWloskie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2013-06-12
Super kawusia , świetny smak i aromat . Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Siepraw
2013-02-26
świetna kawa, gorąco polecam, polecam również sklep KawyWłoskie.pl
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-02-20
Kawa bardzo dobra, dla mnie łagodna w smaku, piękny, wyrazisty kolor i zapach. Polecam ten sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-02-13
Ten rodzaj kawy kupiłam pierwszy raz (opakowanie 250g) i szkoda że tak mało, ponieważ jest bardzo smaczna, aromatyczna i dosyć mocna, w najbliższym czasie na pewno kupię większe - kilogramowe - opakowanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2013-02-07
Wyrazista i mocna...zbyc mocna dla męża, ale dla mnie, smakosza małej czarnej, idealna:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Starachowice
2012-12-10
super kawa,szybka przesyłka,polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2012-12-09
Przyzwoita kawa, polecam :)
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2012-12-06
taka sobie. są lepsze, tylko tyle powiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bełchatów
2012-11-20
"Stara" dobra "czarna" Lavazza, pijemy ją od lat i smakuje bez zmian. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Trzeba spróbować włoskich kaw i poczuć różnicę . Włosi wiedzą co dobre. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Czapury
2012-10-05
KAWA PIERWSZA KLASA, TRANSAKCJA PRZY ZAKUPIE TEJŻE KAWY PRZEBIEGŁA WSPANIALE, POLECAM SZCZERZE ZAKUP W KAWYWLOSKIE.PL
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel