Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Napoli 1kg

  • Kimbo Espresso Napoli to jedna z najpopularniejszych kaw producenta Kimbo. Kawa Kimbo Espresso Napoletano charakteryzuje się intensywnym smakiem i aromatem, idealna propozycja dla osób lubiących mocne espresso. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, PRUSZCZ GDAŃSKI
2022-03-24
Od dłuższego czasu pijamy brasilianę 100% arabica. Tym razem zamówiłem również kimbo. Jest mocniejsza od brasiliany. Mi smakuje, żonie nie - zsecydowanie woli lżejszą brasilianę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jelcz-Laskowice
2022-02-14
dobra ale polskie lepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kwidzyn
2022-02-13
Ciekawy intensywny smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Daszewice
2022-01-09
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-11-25
Świetna mmmniam /polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomssz, Warszawa
2021-10-17
Polecam Kimbo. Mocna wyrazista ale nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2021-09-02
KIMBO Espresso Napoli zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, jest wyrazista, mocno palona, smakuje jako espresso, latte i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Toruń
2021-08-28
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-05-16
Mocna i bardzo smaczna. Wszystko jak potrzeba. Przy drobnym zmieleniu espresso wymiata rano z łóżka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Górki
2021-05-14
Moim zdaniem, wyśmienita kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Nysa
2021-05-13
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Buczkowice
2021-04-19
Wg.,mnie bardzo dobra kawa do całodziennego picia, zarówno z mlekiem, jak i czarna. Mocna, pachnąca z delikatną pianką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Tarnów
2021-04-16
Bardzo smaczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2021-04-13
Kawa wspaniala,polecam tą Firmę.Idealna kawa do ekspresu kolbowego.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdynia
2021-03-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Daszewice
2021-03-29
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Górki
2021-03-27
Po prostu pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Łódź
2021-02-13
Jak dla mnie rewelacja! Piękny aromat i intensywny smak! Polecam chociaż spróbować...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Pieszyce
2021-02-05
Najlepsze kawa price to quality jaką kupiłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Darek, Jastrzębie Zdrój
2021-01-22
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Daszewice
2021-01-21
moja ulubiona, smak i zapach Italii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Szczecin
2021-01-14
Co tu pisać? Każdy zamawia to co lubi.Jeśli lubisz Neapol spróbuj Neapolitano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Nysa
2021-01-12
To moja kawa❤️❤️❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bielsko-Biała
2020-11-29
Gorąco polecam, dobry kontakt, produkt idealnie zapakowany, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Daszewice
2020-11-21
moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-19
Super do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Warszawa
2020-11-08
najlepsza kawa z najlepszego miejsca; wszystko w porządku, jak najbardziej polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2020-10-31
Znakomita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Nysa
2020-10-26
100% zadowolenia, Gorrrrrrrrrrrąco polecam !!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Piaski
2020-09-20
Super sklep, szybka realizacja zamówień, duży wybór kaw POLECAM !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2020-09-12
Jestem bardzo zadowolona:) Będę korzystać jeszcze z konesso.pl i wypróbuję inne produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nikola, Krosno Odrzańskie
2020-06-27
Wszystko super! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Szczecin
2020-06-20
Obsługa szybka bo to w tym wszystkim najważniejsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-18
Na plus tej wersji: aromat, smak, crema w espresso.
Opinia naszego klienta w
    pixel