Opinie o Filiżanka do herbaty z logo Lipton - 200 ml

  • Filiżanka do herbaty Lipton o pojemności 200 ml w kolorze białym. Na dnie szklanki zostało dyskretnie wygrawerowane logo Lipton. Filiżanka do herbaty idealnie sprawdzi się w naszych domowych kuchniach oraz w lokalach gastronomicznych.
Producent: LIPTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Elbląg
2022-06-13
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, filiżanki super, kawa w nich smakuje wyśmienicie, obsługa kompetentna, wszystko bardzo sprawnie szybko i sprawnie załatwione
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2022-05-12
Wszystko super. Polecam sprzedawcę. Towar dostarczony szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2022-04-20
Polecam sprzedawcę. Towar otrzymany szybko i zgodny z opisem. Po sprawdzeniu że kilka filiżanek jest potłuczonych po transporcie firma dosłała brakujące w ramach reklamacji. Jacek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, OŁAWA
2022-04-11
SUPER !!! to juz kolejny zakup tych samych filizanek - wszystkim koleżankom sie bardzo podobają:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Prawiedniki
2022-03-25
Super filiżanka do kawy i herbaty, odpowiednią pojemnosc Porcelana jest piękna i gruba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2022-03-05
Od dnia, w którym dotarła do mnie, to moja ulubiona filiżanka do herbaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kawęcin
2022-01-06
Jestem zadowolony z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Zabrze
2021-12-27
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziękuję bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, OŁAWA
2021-11-22
Przepiękna filiżanka do herbaty ze spodkiem, lekko wyokrąglony kształt doskonale leży w dłoniach - klasa sama w sobie. Uwielbiam pić w niej herbatę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Suchy Dąb
2021-11-17
Filiżanki bardzo ładne. Zapakowane bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Częstochowa
2021-11-12
Super towar wspaniałe załatwienie złożonego zamówienia oraz świetne powiadomienie o dostępności towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Gdów
2021-11-12
super filiżanki i super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janek, WARSZAWA
2021-11-12
Swietny design pod względem uzytkowym i wizualnym, logo nie rzucające się w oczy, na spodzie
Opinia naszego klienta w
    pixel