Opinie o Filter Logic szklanki termiczne do espresso 70 ml - 2 szt.

  • Wysokiej jakości szklanki termiczne do espresso. Wykonane zostały ze szkła borokrzemowego, które utrzymuje odpowiednią temperaturę gorących napojów. Zestaw zawiera 2 szklanki o pojemności 70 ml.
Kod produktu: 5060511220262
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Pszów
2022-08-30
Rewelacyjne szklanki termiczne...cena przystępna... jakość dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Gdańsk
2022-08-21
Szybko sprawnie bez zarzutów. Polecam z czystym sumieniem i całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Głubczyce
2022-02-22
eleganckie,świetne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Poznan
2021-12-12
Rewelacyjne szklanki do espresso. Świetnie się z nich pije.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Grabina
2021-10-31
Idealne do espresso. Pięknie prezentują kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Lewin Brzeski
2021-06-18
tego mi brakowało. dobra cena, dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sopot
2021-06-11
Szklaneczki są przecudne,takie maleńkie cacka, dobrze leżą w ręku a espresso wygląda w nich jak zawieszone w bańce mydlanej...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-03-20
Świetny produkt,szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, Warszawa
2021-01-09
Bardzo fajne szklaneczki, akurat na jedno espresso. Co ważniejsze nie przeciekają, co zdarzyło mi się w przypadku innych modeli, a używam juz ponad rok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2021-01-02
Espresso pieknie sie prezentuje. Cena bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poraj
2020-12-21
Idealne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piotrkow Trybunalski
2020-07-10
Ładna i zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, Warszawa
2020-06-05
Bardzo zgrabne szklanki. Kawa prezentuje się w nich oryginalnie. kupiłam następne dwie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-18
Extra szklanki w extra cenie, sama przyjemność popatrzeć jak espresso wpada do szklaneczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-12-11
Szklanki ogólnie ok, trochę lekkie, duży minus za to, że są b.porysowane, kupiłem 2 opakowania i każda ma wady (rysy widoczne pod światło).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Dzikowo
2019-09-09
Bardzo ładne, zgrabne filiżanki. Doskonały zamiennik dla drogich „firmowych” odpowiedników, od których w niczym nie odbiegają. Picie z nich espresso to czysta przyjemność :)
Opinia naszego klienta w
    pixel