Opinie o Kawa Ziarnista Lavazza Gran Crema Espresso 1kg

Kawa Ziarnista Lavazza Gran Crema Espresso 1kg - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Gran Crema Espresso to kawa stworzona z myślą o kawie espresso, będzie napewno mocne w smaku i pobudzające.Kawa Lavazza Espresso to mieszanka ziaren arabiki pochodzących ze środkowej Ameryki z indonezyjską robustą. Skład: 40% Arabika, 60% Robusta.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2018-10-06

Kawa fantastyczna w smaku, dobra o poranku jak również jako popołudniowa, do deseru.

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2017-07-09
Kawa dobra odpowiednia moc ale dalej szukam najlepszej w podobnej cenie. Przesyłka jak zwykle ekspresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2016-11-24
Delikatna i aromatyczna kawa. Wysyłka ze sklepu jak zwykle ekspresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2016-04-19
Szybka i profesjonalna obsługa. Kawa zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-02-21
Mocna crema - ideał! Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2015-11-30
Kawa bardzo dobra i pobudzająca idealna przed śniadaniem jak i w trakcie jako espresso i z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-07-28
Fajna cena, fajna kawa. Zachęcam do spróbowania.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Otwock
2015-02-19
Kawa bardzo dobra. Mocna, aromatyczna, o posmaku czekolady. Idealna do expresu ciśnieniowego. Zakupy w tym sklepie robię kolejny raz i zapewne nie ostatni. Polecam.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-01-15
Moja ocena dotyczy tej kawy. Rewelacji nie ma, kawa jest dość mocna przy krótkiej ekstrakcji bardzo dobry czekoladowy posmak. Idealna jako poranne espresso. Jak chodzi o ocene sklepu to naprawde pierwsze zakupy i jestem bardzo zadowolony. Dobre ceny, elegancki wybór kaw. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Końskie
2014-10-03
Wszystko OK ! Polecam wszystkim !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2014-06-02
Dobra kawa i szybka obsługa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
połączenie pysznej aksamitnej pianki z gorzką expresso - idealna baza pod cappucino i inne
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2014-04-18
Jak dla mnie bardzo dobra kawa i w sensownej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Police
2013-12-11
Bardzo dobra kawa, zarówno z mlekiem jak i bez, polecam sprzedawce. Dostawa błyskawiczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Pyszna kawa w dobrej cenie.Obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2013-07-05
kawa oczywiście bardzo dobra, przesyłka błyskawiczna, co więcej, sympatyczna obsługa przez telefon, dlatego polecam ten sklep, bo dla mnie jest rewelacyjny
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-02-13
Tą kawę kupiłam pierwszy raz i nie zawiodłam się, smakowo b.dobra, idealna do expresów ciśnieniowych.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ryszard, Giby
2013-02-05
Ryszard Giby Kawę Lavaza pije od lat.Jest okej. Dostawa szybka bez problemowa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2012-12-01
Kawa bardzo smaczna. Dostawa błyskawiczna. Polecam sjkep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Komorniki
2012-08-20
Kawa rewelacyjna do espresso i do latte, pobudzająca i zarazem delikatna w smaku bez goryczki, sklep godny polecenia szybka wysyłka i dobre ceny
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel