Opinie o Filtry papierowe Melitta 1x4 Classic

  • Filtry papierowe Melitta Classic zostały stworzone z myślą i miłośnikach przelewowych metod parzenia kawy. Filtry zostały wykonane z papieru Aromapor i posiadają 3 warstwy aromatyczne, które zapewniają doskonałe efekty.
Kod produktu: 4006508220335
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 77 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Poznań
2022-08-30
Jakość filtrów oceniam na 5. W przeszłości napewno jeszcze dokupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lubin
2022-08-20
Uważam, filtry Melitty za nieocenione podczas sprawnego parzenia kawy, podnoszące jej walory smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-08-19
Niezawodne filtry, bez nich kawa nie jest taka sama
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-06-27
Niezawodne, choć droższe od odpowiedników, ale warte zakupu. Kawa jest zawsze wysmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lubin
2022-06-13
Uważam, że dbając o dobry smak kawy, warto zainwestować w odpowiednie filtry, a te Melitty spełniły moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Tłumaczów
2022-05-20
Jak dla mnie troszkę zbyt grube do drippera 1x4 (może przyzwyczajenie do cienkich filtrów Hario), ale raczej nie zatykają się, wykonane solidnie i w przyzwoitej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Środa Wielkopolska
2022-05-11
Jestem zadowolony z zakupów w waszym sklepie dostawa zamówienia szybka i solidnie opakowana express działa bez zarzutu kawa wychodzi z niego wyborna polecam . Z pozdrowieniami Ryszard
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Janówek
2022-05-08
Wszystko w porządku czas dostawy i obsługa w jak najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Katowice
2022-05-06
Świetne filtry, ktorych używam do mojego ekspresu firmy Melitta. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Katowice
2022-04-04
Świetne filtry do ekspresów przelewowych Melitta. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Toruń
2022-03-21
Rewelacyjny filtr. Polecam z całym sercem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-03-18
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Jastrzębie-Zdrój
2022-02-20
Switny jakosciowo produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Piła
2022-02-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wieruszów
2022-02-12
Bardzo dobre filtry - zdecydowanie lepsze niż wersja Mild, śmiało można je zestawić z Moccamaster
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kolbuszowa
2022-02-10
O. K
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzyszof, Kraków
2022-01-24
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Torzym
2022-01-19
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Kiełczów
2022-01-07
bardzo porządne filtry. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Słubica Dobra
2022-01-06
Ok. Dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zielona Góra
2022-01-03
Wykonuje swoje zadanie świetnie. Kawa nie przesiąka zapachem filtra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wroniawy
2021-12-31
Otrzymałem filtry zgodnie z zamówienie i są bardzo dobre w przyrządzaniu kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-12-27
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warzymice
2021-12-27
Bardzo poręczne i wytrzymałe. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2021-12-19
Filtry ok. Lepsze niż najtańsze marketowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-12-10
Zawsze tu kupuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Płońsk
2021-12-08
Towar jak zawsze dotarł bez problemowo i błyskawicznie . Dziekujemy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2021-11-28
dobre foltry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Końskie
2021-11-26
Filtry zgodne z opisem ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2021-11-17
Mam ekspres Melitta, tej firmy kupuję więc filtry. Jak do tej pory i narzekam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, DOBRE MIASTO
2021-11-05
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, WARSZAWA
2021-11-02
Najlepsze filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRUPA WMPE SPÓŁKA, Olsztyn
2021-10-22
Dobrej jakości produkt, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gliwice
2021-10-19
Super smak kawy z tych filtrów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Siemianowice Śląskie
2021-10-18
Jak zawsze szybka dostawa i dobry kontakt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Biecz
2021-09-26
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Zielona Góra
2021-09-23
Moim skromnym zdaniem najlepsze filtry papierowe na świecie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-09-17
niezawodne i biodegradowalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-08-27
Dobrej jakości filtry. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mirsk
2021-08-26
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Warszawa
2021-08-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Szczecin
2021-08-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rzeszów
2021-07-18
Wszystko z filtrami ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krotoszyn
2021-07-12
bardzo dobrej jakości filtry, wcześniej używane jakieś "noname" ale do tych nie ma porównania :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kalisz
2021-06-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chodzież
2021-05-21
Szybko, tanie i w dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2021-05-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radzymin
2021-05-14
Filtry idealnie pasują do zakupionego ekspresu i bardzo dobrze spełniają swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gdynia
2021-05-02
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Nowy Sącz
2021-05-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Siemianowice Śląskie
2021-04-10
Pyszna kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, LUBLIN
2021-04-01
Wszystko na najwyższym poziomie polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Dąbrówka
2021-03-29
Zadowolona dobre filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gdynia
2021-03-21
Bardzo dobre filtry. Ploecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Polkowice
2021-03-21
Te filtry i hario są naj
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jelenia Góra
2021-03-19
Korzystam z nich od lat i cieszę się, że są dostępne, bo to bardzo dobre filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wilczęta
2021-03-09
bardzi dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Polkowice
2021-03-08
Lepsze od Hario. Extra kawa z nich wychodzi. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, MARKI
2021-02-25
Produkt zgodny z opisem. Wzorowa teansakcja. Bardzo szybka wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Trzebinia
2021-02-24
Polecam . Dobra jakość filtrowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Wrocław
2021-02-05
Spełnia dobrze swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Złotoryja
2021-01-22
Dobre filtry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Gdynia
2021-01-16
Wszystko gra na 102
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gmina Masłowice, Woj. Łódzkie
2021-01-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Piła
2021-01-03
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Ostrołęka
2021-01-01
Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, KRAKÓW
2020-12-08
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-10-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wałcz
2020-10-09
Bardzo dobre filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, LUBLIN
2020-05-25
Testowane tylko z młynkiem Melitta. Spełniają swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Oborniki Śląskie
2019-07-12
Jestem bardzo zadowolony z filtrów Melitta. Bardzo dobra jakość i cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Filtry jakościowo bardzo dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2019-02-25
Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel