Opinie o Młynek do kawy Melitta 1019-01 Molino - czerwono-czarny

  • Automatyczny młynek do kawy Melitta Molino w kolorze czerwono-czarnym pozwala na idealne zmielenie ziaren do przelewowych metod parzenia. Posiada aż 17 stopni zmielenia oraz daje możliwość zmielenia idealnej ilości kawy od 2-14 filiżanek.
Kod produktu: 4006508212958
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2021-08-09
Szybka dostawa, towar bez zastrzeżeń. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pogórze
2021-07-24
MŁYNEK CHODZI ŚWIETNIE .POLECAM GO NIEZDECYDOWANYM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rozgarty
2021-05-31
Jest to mój trzeci młynek żarnowy dlatego mam porównanie do innych produktów Młynek Molino spełniaoje wymagania,dobrze mieli kawę, pojemnik na kawę nie elektryzuje sięjak pisali inni.Kawa nie rozsypuje się podczas mielenia jak dobrze dociśnie się pojemnik.Głośność pracy jest do przyjęcia w porównaniu do moich poprzednich marek.Za te pieniądze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Gołąbek
2021-05-28
Naprawdę bardzo dobry młynek! Nie mógłby być lepszy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legionowo
2021-05-08
Sprzęt jest O.K. kawę miele bardzo dobrze. Bardzo dawno nie piłem takiej kawy - chyba nigdy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Zgierz
2021-04-16
młynek ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2021-04-01
Bardzo dobry produkt, dotarł cały i zdrowy. Sprawuje się świetnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczebrzeszyn
2021-03-26
Transakcja przebiegła pozytywnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2021-03-22
Wszystko OK. Młynek mieli bardzo dobrze na różnych ustawieniach, trochę kawy faktycznie rozsypuje się podczas mielenia i wyciągania zbiornika, ale wcale nie uważam tego za jakiś problem. Za to przynajmniej smakowicie pachnie świeżo mieloną kawą :-))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Warszawa
2021-03-20
Mieli sprawnie, duży pojemnik pozwala na uzyskanie jednorazowo sporej ilości zmielonej kawy. Trzeba sie liczyć z tym, że przy wyjmowaniu trochę się rozsypuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Brzeg Dolny
2021-03-18
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu młynek jest używany codziennie - polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, JARCZÓW
2021-03-13
super młynek polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Międzyrzec Podlaski
2021-03-08
Bardzo fajny młynek. Na minus elektryzujący się pojemnik na kawę ale jakoś można to przeżyć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Wrocław
2021-03-05
Towar zgodny z opisem, całkowicie spełnił moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Elbląg
2021-02-18
Super młynek, można nastawić na mielenie jakie się chce. Pewnie kupię siostrze na urodziny taki sam. Polecam , naprawdę fajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Bydgoszcz
2021-02-15
Młynek spełnia moje oczekiwania.Kawa znacznie smaczniejsza niż z młynka udarowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stalowa Wola
2021-02-14
Za taką kwotę nic lepszego nie dostaniecie. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony. Jedyny minus to że nie wchodzi całe opakowanie 250g,zostaje 20-50g i tak nie wiadomo co z tym zrobić. Obsluga sklepu bardzo miła.Tranzakcja natychmiastowa. Zdecydowanie polecam. Jacek Orda
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-02-05
Młynek prezentuje się bardzo elegancko, nie zajmuje dużo miejsca na blacie. Jest bardzo prosty i intuicyjny w obsłudze. Rzadko robię tylko jedną porcję kawy więc nie jest dla mnie problemem minimalna ilość mielonej kawy na 2 filiżanki, a nie na jedną porcję. Kawa mielona jest szybko, ustawienia należy dopasować do rodzaju kawy (twardsze ziarna inaczej się mielą) i oczywiście do sposobu parzenia. Ja do espresso mielę na 1 lub 2 a do przelewu najbardziej odpowiada mi 7-8. Rzeczywiście trochę kawy przyczepia się do ścianek pojemnika, ale nie ma to dla mnie znaczenia. Świeżo zmielona kawa zdecydowanie lepiej smakuje. Młynek stabilnie stoi na blacie, nie przemieszcza się w trakcie mielenia. Bardzo dobry zakup za rozsądną cenę. Przesyłka bezproblemowa i bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2021-02-04
bardzo sensowny młynek, idealny do domu - kawiarka, aeropress, parzucha, wszystko działa jak należy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Ostrów Wielkopolski
2021-01-31
Super młynek !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Sosnowiec
2021-01-15
Dobry młynek dla początkujących. Kawa trochę się elektryzuje i przyczepia do plastikowego pojemnika, czasem trochę z niego wyfrunie przy mieleniu - to jedyny minus. Pojemnik na kawę dość pojemny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Ząbki
2021-01-11
Ta jedynka (najdrobniejsza) to nie jest najdrobniejsza niestety i trzeba wbrew zaleceniom powtórzyć mielenie :/ Ale śliczny i pozostałe grubości bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Warszawa
2021-01-01
Młynek jest świetny, działa bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona z zakupu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Ludwikowice Kłodzkie
2021-01-01
Świetnie się sprawdza. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Józefów
2020-12-30
Bardzo ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2020-12-30
Bardzo szybka przesyłka, zero komplikacji. Sprzęt działa bez zarzutu. Zdecydowanie polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, 41-500 Chorzów
2020-12-27
Zakup przeznaczony na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2020-12-27
Młynek zgodny z opisem, mieli szybko. Mógłby być nieco cichszy, ale można się przyzwyczaić :) polecam. Przesyłka w paczkomacie błyskawicznie szybko!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Stanisław, Konin
2020-12-11
Elegancki,ciekawe rozwiązanie.Szkoda tylko, że nie ma kreseczki zaznaczajacej wybrane pozycje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, SZCZECIN
2020-12-07
jak najbardziej pozytywna. towar zgodny z opisem , szybka realizacja, jakość młynka bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielawa
2020-11-29
Bardzo fajny młynek, równo mieli kawę, nie zajmuje dużo miejsca jedyny minus to rozsypująca się kawa podczas otwierania pojemnika, oraz z samego młynka z wylotu zmielonej kawy. Do użytku na co dzień jest to uciążliwe, ale jak ktoś mieli kawę na kilka dni to nie powino robić problemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Mogilno
2020-11-20
Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Towar bezpiecznie zapakowany. Młynek spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eriusz, Warszawa
2020-11-20
Dziękuje wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanislaw, Katowice
2020-11-15
Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie. Młynek spełnia moje oczekiwania, sprawdza się pod każdym względem. Bardzo dobry produkt.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, LEGNICA
2020-11-14
Stylowy, bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. Doskonała możliwość regulacji gradacji i ilości mielonej kawy. Jedyny minusik - nie do końca przemyślane uszczelnienie zbiornika odbierającego... zawsze jest trochę do sprzątania ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Mogilno
2020-10-30
Świetny towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-10-30
Młynek zakupiony do użytku domowego dla początkującego kawosza. Atrakcyjna cena i kompaktowa budowa to chyba najmocniejsze plusy tego Molino. Do minusów zaliczam głośną pracę (szczególnie rano), obecność ładunku elektrostatycznego na wewnętrznej powierzchni pojemnika na zmieloną kawę, co powoduje rozsypywanie kawy na otoczenie podczas otwierania pojemnika. Subiektywnie brakuje poziomu miałem ia kawy między ustawieniem 1 i 2; 2 mieli za grubo, 1 to praktycznie proszek. Gdyby nie "przyklejona" do ścianek kawa w pojemniku, to poleciłbym ten młynek. Dla niektórych ten fakt może być frustrujący w codziennym użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Pobiedziska
2020-10-26
Jest to nasz pierwszy młynek elektryczny i nie mamy porównania. Ale jesteśmy zadowoleni. Kawa z ekspresu pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zamość
2020-10-24
Młynek wygodny w użyciu. Dość kompaktowy i łatwy w obsłudze.Wygląd młynka elegancki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Gubin
2020-10-16
Jestem zadowolona z tego młynku, dobrze mieli , jest regulacja grubości mielenia i mieli drobno, tak jak chciałam , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-10-15
Mlynek spełnia wszystkie moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Walenty, Kalisz
2020-09-12
Młynek świetny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wałcz
2020-09-06
Młynek spełnia moje oczekiwania, jestem z niego bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Orzysz
2020-09-06
Młynek w pełni spełnił moje oczekiwania. Prosty w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helga, Gliwice
2020-08-31
zakup oceniam na ++ szybka obsluga ,polecam - pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Brwilno
2020-08-28
dokładnie taki jak chciałam, opis zgadza się ze stanem faktycznym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Katowice
2020-07-19
Młynek jest super, to już drugi taki (tym razem na prezent), jest super elegancki, szybko mieli, jest możliwość regulacji ilości kawy i grubości mielenia. Idealnie nadaje się na różne sposoby parzenia. Jedyni minus że czasami trochę wysypuje się trochę kawy przy wyciąganiu pojemniczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Iwanowice
2020-05-26
Szukałem młynka do ekspresu DeLonghi ec685R . Ekspres ten jak wiadomo nie jest jakimś Ferrari ale robi robotę dla początkującej zabawy. Po wielokrotnych poszukiwaniach opinii, wybór pomiędzy młynkiem DeLonghi a meelitta , padło na ten drugi, z racji lepszego designu bardziej pasującego do ekspresu. Używany średnio na 8kaw\dziennie , sprawuje się dobrze, brak porównania z innymi mlynkami, ale również brak jakichkolwiek negatywnych cech pozwala dać mi ocenę 5\5 .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2020-01-03
Młynek jest niezwykle praktyczny - możliwość ustawienia stopnia zmielenia ziaren oraz auto-wyłączanie i mielenie do 200g kawy na raz są ogromnymi atutami. Ponadto, w mojej kompaktowej kuchni nieduży gadżet sprawdza się idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Łukasz, Łódź
2019-12-25
Do samej obsługi nie mam zastrzeżeń. Wszystko ładnie zapakowane i szybko zrealizowane. Ale już sam młynek zawiódł mnie. Nie ma instrukcji w języku polskim. Podczas mielenia nie ma szczelności między pojemnikiem na zmieloną kawę a resztą obudowy. W efekcie czego zmielona kawa wylatuje i zwyczajnie brudzi. Po 2 - 3 zmieleniach mamy uwalony zarówno młynek (z zewnątrz) jak i miejsce w którym mielimy. Póki co mieli dobrze, ale to, że dookoła pozostawia syf no to już bardzo słabe jest.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wejherowo
2019-12-21
Szybka dostawa, młynek solidnie zapakowany. Super regulacja stopnia zmielena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Poznań
2019-11-25
Młynek super. Skończyły się problemy z zatykającą kolbą w expresie. Produkt polecam. Sklep super. Szybkość dostawy, kontakt z klientem, zapakowanie towaru. 5+ Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lubin
2019-07-13
Szybka dostawa, bez problemów. Młynek zgodny z oczekiwaniami, mielenie w nim, to sama przyjemność a kawa smakuje doskonale. Zawsze kupowałem mieloną, teraz kupuję ziarnistą, bo młynek dopomina się świeżych ziarenek.Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel