Opinie o Młynek do kawy Melitta 1019-02 Molino - czarny

  • Automatyczny młynek do kawy Melitta Molino w kolorze czarnym pozwala na idealne zmielenie ziaren niemal do wszystkich metod parzenia. Posiada aż 17 stopni zmielenia oraz daje możliwość zmielenia idealnej ilości kawy od 2-14 filiżanek.
Kod produktu: 4006508215188
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksy, Warszawa
2021-01-19
Bardzo dobry młynek, mieli na takie grubości kawę na jakie tylko zechcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2021-01-08
Młynek spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kalisz
2021-01-08
Świetny, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliszew
2021-01-08
Osoba obdarowana jest zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Prze, Kluczbork
2021-01-08
Młynek rewelacja mieli na każdą wymaganą grubość a nawet na pył. Zdecydowanie polecam żarna stalowe w miarę cicha praca i jest niewielki. Super stosunek jakości do ceny. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdynia
2021-01-07
Młnek spełnia swoje zadanie. Mieli kawę zgodnie z oczekiwaniem. Nie jest tak głośny jak się spodzie wałem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Miedziana Góra
2021-01-04
Młynek kupiłem na prezent pod choinkę. Obdarowany wydawał się być zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwonna, Łódź
2020-12-27
Młynek super.Oprócz walorów wizualnych posiada wszystko, co powinien mieć młynek czyli grubość mielenia, ilość zaplanowanych porcji.Do tego przezroczysty pojemnik na zmieloną już kawę, czyli wszystko, na czym mi zależało. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2020-12-18
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Radom
2020-12-07
To mój pierwszy młynek. Jestem bardzo zadowolona. Kawa smakuje zdecydowanie lepiej a młynek działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2020-11-30
Szczerze polecam! Młynek funkcjonalny i ładny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zielonki
2020-11-30
Dobry młynek żarnowy. Przydatna regulacja stopnia, jak i ilość zmielonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAULINA, TYCHY
2020-11-21
Młynek dobrze wygląda w kuchni, szybko mieli, nie jest głośny - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Biskupice
2020-11-16
bardzo słaby młynek do tradycyjnego parzenia się nie nadaje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Oświęcim
2020-11-13
Bardzo dobrze się sprawdza. Mały, zgrabny i ładny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zduńska Wola
2020-11-06
Bardzo fajny sprzęt, Tata zadowolony, zarówno z wyglądu jak i z obsługi. Polecam każdemu, kto się zastanawia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Świętochłowice
2020-11-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Owczarnia
2020-10-26
Bardzo fajny i niedrogi młynek z regulacją grubości mielenia w zależności od potrzeb. Świetnie sprawdza się możliwość mielenia określonej ilości kawy. Polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Niemcz
2020-10-18
Młynek się sprawdza, w Konesso był duży wybór, najlepsza cena i szybka realizacja zamówienia. Polecam Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szeligi
2020-10-16
Bardzo dobry młynek. Troszkę z szufladki sypie się na blat podczas mielenia. Kawa mielona z dobrą jakością. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry. Czyszczenie młynka łatwe. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Piekary Śląskie
2020-10-15
Wszystko OK. Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kętrzyn
2020-09-21
Bardzo dobre (drobne) mielenie do mojego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bydgoszcz
2020-09-06
Bardzo jestem zadowolona z młynka. Kawę mieli rewelacyjnie. Grubość można dostosować do espresso do french pressa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Żychlin
2020-09-03
Młynek robi dobrą robotę i o to chodzi.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-06-19
Przed zakupem uzyskałam wyczerpującą informację na temat produktu i poradę dotyczącą tego, czy młynek będzie współgrał z posiadanym przeze mnie ekspresem. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu. Proces zamówienia był łatwy, a wysyłka szybka. Młynek działa bez zastrzeżeń i jest bardzo prosty w obsłudze. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łoś
2020-04-30
Plusy: kilka poziomów mielenia pozwala dostosować wielkość ziarna do posiadanego ekspresu Minus: strasznie dużo zamieszania z obsługa pojemnika ze zmielona kawą, mało funkcjonalne rozwiązanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-01-13
Bardzo dobry młynek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2019-11-10
Wszystko zgodne z opisem. Funkcjonalny, ekonomiczny, jak najbardziej ok.
Opinia naszego klienta w
    pixel