Opinie o Młynek do kawy Melitta 1019-02 Molino - czarny

  • Automatyczny młynek do kawy Melitta Molino w kolorze czarnym pozwala na idealne zmielenie ziaren do przelewowych metod parzenia. Posiada aż 17 stopni zmielenia oraz daje możliwość zmielenia idealnej ilości kawy od 2-14 filiżanek.
Kod produktu: 4006508215188
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 142 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Rybnik
2022-08-06
Młynek godny polecenia. Regulacja grubości mielenia i ilości kawy. Udany zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, KRAŚNICZYN
2022-08-04
Bardzo szybka dostawa.Towar zamówiony zgodny z zamówieniem.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Luboń
2022-08-04
Super sklep. Doskonały kontakt, szybka realizacja zamówienia, bogata oferta. Pełny profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wiktor, Kraków
2022-07-01
Młynek jest okej, zajmuje mało miejsca. Pojemnik na kawę jest przeciętnie zaprojektowany, przez co wysypanie niewielkich ilości kawy na blat jest nieuniknione.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nowogard
2022-06-28
Dobry młynek w dobrej cenie. Doskonały do codziennego użytku. Opis szczegółowy i zgodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-06-11
Jestem zadowolona, jedyny minus to to, że trochę zmielonego ziarna podczas mielenia wyfruwa z młynka :) , ale tylko śladowe ilości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kraków
2022-04-28
Młynek sprawuje sie dobrze , na początku miałam problem z ustawieniem stopnia miałkości kawy, lubie raczej drobno zmieloną , wg instrukcji miałko mieli sie na 13 stopniu, a tymczasem w praktyce sie okazało , że na stopniu 2 , nie wiem w czym jest rzecz , doszłam do tego metoda prób i błędów i tak obecnie mam nastawiony młynek :) Ogólnie jestem zadowolona z młynka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2022-04-24
Regulacja mielenia grubości kawy ,wygodny pojemnik na kawę zmieloną...polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Gliwice
2022-03-19
Wyrzuca zmieloną kawę do górnego prawego kąta pojemnika. Czy tak ma być? Kawa nie jest zmielona równomiernie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2022-03-14
Młynek b.dobrze działa; jest elegancki, nie za duży. Udany prezent dla męża :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łódź
2022-02-13
Głośny ale robi robotę.Kwawa dobrze zmielona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-02-12
Bardzo dobry młynek w tej cenie. Mieli w miarę równo, ma bardzo dużo ustawień regulacji mielenia, szybko mieli, łatwo się czyści. Trzeba mieć jednak na uwadze że pojemnik na zmieloną kawę bardzo się elektryzuje i kawa jest wszędzie - na wszystkich ściankach, nawet na pokrywce. Nie sposób jest otworzyć pojemnik i nasypać zmielonej kawy w czysty sposób. Zawsze trochę kawy ląduje na blacie i dookoła młynka. Poza tym nie mam się do czego przyczepić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Suchy Las
2022-02-11
Pięknie mieli ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Klepacze
2022-02-07
wszystko bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Tarnowskie Góry
2022-01-29
Zamówienia zrealizowane bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Torun
2022-01-28
świetna, bez zarzutu współpraca z klientem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Krakow
2022-01-24
Bardzo fajny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Pabianice
2022-01-21
Produkt świetny. Na pochwałę również zasługuje obsługa (infolinia) sklepu internetowego. Bardzo uprzejme osoby chcące pomóc klientowi!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Sławków
2022-01-18
sprawdza się bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kraków
2022-01-18
Generalnie jestem zadowolona, duzo wieksza wygoda niz reczny Hario, ktory kupilam wczesniej. Jedynym minusem jest kawa elektryzujaca sie przy mieleniu i rozsypujaca troche, przy otwieraniu pojemnika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Będzin
2022-01-18
Towar zgodny z opisem, przesyłka dostarczona bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kwidzyn
2022-01-17
Ok, spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-01-17
Mlynek bardzo grubo mieli. Nie jestem zadowolona. Nie wiem czy wszystkie tak mielą czy jest to wada mojego egzemplarza. Poza tym ladnie wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kanie
2022-01-06
Zgrabny, funkcjonalny, trochę głośny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2022-01-04
Wszystko szybko i sprawnie dosłane, młynek spełnia swoje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bytom
2022-01-02
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Goleniów
2021-12-31
Fajny młynek całkiem równo mieli kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Przemyśl
2021-12-30
Produkt bardzo delikatny, ale sprawdza się dobrze. Wygląd, funkcjonalność 5/5. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-12-27
Młynek sprawuje się super. Wreszcie dobry produkt za rozsądną cenę. Mieli kawę drobniutko tak jak tego oczekiwałam. Stalowe żarna posiadałam do tej pory w młynku ręcznym ale odkąd znalazłam to cudo nie bolą mnie ręce od ręcznego kręcenia.Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bielsko-Biała
2021-12-27
To juz drugi tego typu mlynek do kawy jaki zakupilismy, niezmiennie wszystko w porzadku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-12-27
Świetna cena. Kupione na prezent. Obdarowany był zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, TYCHY
2021-12-27
Porządny młynek w tej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dariusz, Sosnowiec
2021-12-26
Zamówienie i realizacja na 5+. Młynek robi to do czego jest stworzony, czyli mieli .Po zmieleniu kawy czuć wydobywajace sie rożne smaki i nuty.Niestety podczas mielenia ziaren tworzy się tyle syfu ze trzeba sprzątać miejsce po mieleniu. Ewidentna wada produktu i materiału. Gdyby nie to było by super a tak niesmak pozostaje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kodeń
2021-12-26
Młynek sprawuje się dobrze,mieli kawę bardzo dobrze.polecam produkt .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2021-12-26
Profesjonalnie. Życzliwie, z szacunkiem dla Klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2021-12-19
Warczy, mieli, robi robotę. Za te pieniądze nie spodziewałem się niczego więcej ani mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białołęka
2021-12-18
Młynek do kawy sprawdza się super. Bardzo dobrze mieli dużym plusem jest możliwość regulacji stopnia zmielenia kawy dzięki czemu dostosowuje się zarówno do ekspresu i kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Koszalin
2021-12-13
Ogólnie ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Karsibór
2021-12-11
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kościerzyna
2021-12-11
Młynek spełnia wszystkie moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Częstochowa
2021-12-09
Młynek pierwsza klasa. Polecam produkt jak i sklep konesso!! Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2021-12-01
Jestem bardzo zadowolona z młynka, to juz mój drugi kupiony na prezent, po testowaniu pierwszego. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Góry Opolskie
2021-11-12
Super, polecam. Działa jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Przemek, Gdańsk
2021-10-31
Po każdym mieleniu kawy otrzymujemy ok 75% kawy zmielonej według ustawienia, a reszta kawy to drobno zmielone 'na pył' ziarna. Gdyby nie to, to młynek byłby bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Warszawa
2021-10-23
Nie mam doświadczenia z młynkami a konkretnie z jakością mielenia, ten działa, pełne automatiko ;-) kawa dobra, więc chyba o to chodzi;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna-Maria, Poznań
2021-10-17
Młynek działa bez zarzutu. Możliwość ustawienia ilości mielonej kawy jest bardzo przydatna w codziennym użytkowaniu. Bardzo dobry sprzęt za tę cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Tarnów
2021-10-16
Młynek do kawy rewelacyjny.Kilka poziomów zmielenia kawy.Rewelacyjne rozwiązanie że kawa sama sie mieli a jaw tym czasie mogę wykonywać inne czynności.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Gliwice
2021-10-09
Młynek jest uroczy — mały i mieści się w mojej mikroskopijnej kuchni. Kawę mieli w sekundę. Dobieranie grubości zmielenia to super opcja, kiedy robi się kawę w różnych stylach. Nie zauważyłam żeby kawa wypadała lub coś było nie tak. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michalina, Warszawa
2021-10-09
Młynek za tę cenę bardzo dobry. Faktycznie kawa trochę się elektryzuje do obudowy, ale nie jest to duży problem - otoczenie młynka nie jest mocno zabrudzone, czego się obawiałam patrząc na inne opinie. Najdrobniejsze mielenie jest naprawdę bardzo drobne, za co również duży plus, jak również za bardzo szeroki zakres ilości mielonej kawy, jak i drobności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdynia
2021-10-01
Młynek w dobrej cenie do użytku domowego, używany z ekspresem kolbowym i aeropressem, wszytsko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Przybysławice
2021-09-20
Wszystko perfekcyjnie załatwione...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wieslaw, Gniewczyna
2021-09-17
Młynek jak również obsługa zakupu i dostawy spełnia wszystkie nasze oczekiwania . Polecamy .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Jawor
2021-09-15
ok.bardzo dobra obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Gdynia
2021-08-30
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karol, Tolkmicko
2021-08-14
Wszystko dziala szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Bogucice Pierwsze
2021-08-13
Mieli poprawnie, regulację grubości należy wyczuć (4 na młynku nie równa się 4 z palarni, pojemnik na zmieloną kawę mógłby być szczelniejszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Ruda Śląska
2021-07-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-07-25
Bardzo dobry zakup, młynek ma możliwość zmielenia ziaren do każdego rodzaju kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Jarosław
2021-07-02
Młynek świetnie się sprawdza , dobrze wygląda ,kawa zmielona tak jak oczekiwałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2021-06-24
Bardzo wygodny młynek. Idealnie sprawdza się w domowych warunkach. Dla początkujących koneserów kawy świetny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Mierzyn
2021-06-20
ładny wygląd, dobrze mieli
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-06-18
Polecam sklep Konesso. Tego młynka nie kupiłem, zwróciłem bez problemu i nabyłem większy. Obsługa przed sprzedażą jak i posprzedażna na bardzo wysokim poziomie. Konsultanci mają dużą wiedzę o sprzedawanych produktach. Zdecydowanie jeszcze raz polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Szczecin
2021-06-17
Bardz ładny,prosty w obsludze, pasuje do ekspresu tej samej firmy, używam go na wyjazdach urlopowych,pod tym kątem był kupiony ale również używany w domu gdyż nie każdy lubi kawe z ekspresu tylko tzw sypana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, CZELADŹ
2021-06-17
Świetnie nadaję się do użytku domowego. Dobry, równy przemiał kawy. Teraz mogę cieszyć się świeżo zmieloną kawą:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anita, Piaseczno
2021-05-28
Sprzęt godny polecenia. Kawę mieli bardzo dobrze, od pyłu po grubsze ziarna. Bardzo łatwy w obsłudze, kompaktowy - nie zajmuje dużo miejsca w małej kuchni. Długość kabla też jest wystarczająca. Małym minusem jest głośna praca oraz drobne rozsypywanie się kawy przy wyjmowaniu pojemnika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ireneusz, Łódź
2021-05-28
Zaletą młynka są niewielkie, kompaktowe rozmiary. Jednak mankamentem jest rozwiązanie konstrukcyjne z wylotem na zmieloną kawę umieszczonym nie bezpośrednio pod żarnem, ale na bocznej ściance, co powoduje większy bałagan ze zmieloną, rozrzucaną kawą zarówno w pojemniku jak i po jego wyjęciu, w obszarze obudowy i najbliższym otoczeniu młynka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Mielec
2021-05-27
Zgodny z opisem. Spełnia nasze oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Oborniki Śląskie
2021-05-14
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Semen, Gdańsk
2021-05-13
Jest ok :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2021-05-11
Młynek bardzo ładnie się prezentuje. Po półtora miesiąca użytkowania przyznaję, że przy wyciąganiu pojemnika trochę kawy się wysypuje, ale mogę z tym żyć. Jestem zadowolona z tego zakupu. Konesso zrealizowała zamówienie bardzo szybko. Ponadto młynek zapakowano niezwykle starannie, za co mają u mnie duży plus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Sosnowiec
2021-05-10
Mały, sprytny młynek. Jestem z niego bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Poznań
2021-05-10
Bez zarzutów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zielona Góra
2021-05-10
Dobry i praktyczny młynek. Wygodny w użytkowaniu. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdynia
2021-04-27
Jest super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Lubartów
2021-04-20
Znakomity młynek!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zielonki
2021-04-17
Polecam młynek, jest w miarę cichy, nie duży, możliwość ustawienia grubości mielenia, jak również ilość porcji bardzo przydatne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Rumia
2021-04-15
Trochę głośny, ale mieli kawę super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Banino
2021-04-14
Super młynek, przesyłka ekspresowa a do tego ładnie zapakowana. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Gorzów Wielkopolski
2021-04-14
Szybko, sprawnie.Towar bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Bydgoszcz
2021-04-13
Sprawna i szybka obsługa, bezkonkurencyjna cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lubowidz
2021-04-12
młynek całkiem spoko. Moje zarzuty do niego, to mocne elektryzowanie się zmielonej kawy w pojemniku, rozsypywanie się drobin kawy obok młynka podczas mielenia i szczególnie podczas wyjmowania pojemnika ze zmieloną kawą. Na plus - dokładność i szybkość mielenia, łatwość obsługi, czyszczenie elementów. Ogólnie rzecz ujmując, to stałem przez wyborem tego młynka i młynka ręcznego Hario Skerton 2,które miały służyć mi do przygotowania porannej kawy w kawiarce bialetti 6tz, wybrałem elektryczny... Szkoda...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Toruń
2021-04-09
Produkt sprawnie mieli kawę. Szczegółem będzie tylko to że przepuszcza podczas mielenia kawę szczelinami co powoduje brudzenie powierzchni wokół. Ogólnie produkt ok jeśli komuś nie przeszkadza wcześniejsza informacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oskar, Domaszczyn
2021-04-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sandomierz
2021-04-06
Młynek ok kawa smakuje jesteście super będę waszym klientem.Dostawa szybko Dziękuje i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2021-04-05
Bardzo dobry młynek. Jedyna wada to nadmiernie elektryzujący się zbiornik na kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czernichów
2021-04-05
Jakos adekwatna do ceny. Do tej kwoty lepszego nie znajdziesz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rzeszów
2021-04-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2021-04-02
Bardzo dobry młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andzelika, Zabrze
2021-04-01
Super wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Plewiska
2021-04-01
Tego mlynka nie polecam. Pomimo tego, ze mieli rowno i dobrze, a zarna sa wymienne to wszedzie wala sie zmielona kawa i niestety jest to spowodowane umiejscowienia wylotu zmielonej kawy i pojemnika na nia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Dębno
2021-03-31
Młynek do kawy sprawdza się rewelacyjnie. Podoba mi się to, że można ustawić sobie ilość zmielonej kawy. Jeżeli chodzi o firmę Konesso - nie zawiodłam się: szybkością dostarczonego towaru. Miałam okazję złożyć reklamację na inny towar (podczas transportu zamówiony towar uległ uszkodzeniu) i tu również się nie zawiodłam: reklamacja została szybko przyjęta i w ekspresowym tempie przesłano nowy towar. Na pewno będę korzystała z tej firmy, gdyż jest skuteczna. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Sosnowiec
2021-03-31
Mlynek spełnia swoje zadanie, duże możliwość regulacji mielenia kawy, ładny wygląd oraz dobra jakość wykonania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Bydgoszcz
2021-03-30
Zamówienie zostało zrealizowane szybko ,zgodnie z umową. Towar w dobrej cenie i jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rzeszów
2021-03-28
Obsługa na najwyższym poziomie. Młynek ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, WARSZAWA
2021-03-18
Młynek spełnia moje oczekiwania, jednak mam zastrzeżenia do pokrywki pojemnika na zmieloną kawę. Mój poprzedni młynek innej firmy miał mocowanie pokrywki, która lekko się otwierała. Tu muszę całą zdjąć i gdzieś odłożyć. Podczas tej czynności zmielona kawa obsypuje się wokół młynka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Nowe Miasteczko
2021-03-18
Jestem bardzo zadowolona,mieli nawet bardzo miałko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Grodzisk Mazowiecki
2021-03-14
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-03-13
Działa OK, mógłby być bardziej szczelny. Drobinki zmielonej kawy wydostają się na połączeniu młynka z pojemnikiem na zmieloną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wieliczka
2021-03-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2021-03-09
Mały i poręczny, dużą zaletą jest możliwość zmielenia kawy w małej ilości - na jedną, dwie filiżanki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Olsztyn
2021-03-08
Bardzo dobry młynek , szybko mieli ziarna , głośność pracy znośna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, RADOM
2021-02-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TERESA, Łódź
2021-02-26
Polecam, szybko i sprawnie. Młynek sprawuje sie zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa (Rembertów)
2021-02-26
Młynek nieduży, łatwy w obsłudze. Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2021-02-25
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Młynek jest super. Ustawienie ilości potrzebnej kawy i poziomu zmielenia to coś czego szukałam. Szybka dostawa. Nie mam zastrzeżeń. Ela
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2021-02-21
Bardzo dobry młynek. Kawa smakuje o wiele lepiej niż ze zwykłego młynka. Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-02-19
Młynek spełnia swoje zadania. Kawa zmielona jest w miarę równo, młynek jest cichy, kompaktowy, funkcje mielenia różnej ilości i grubości kawy działają prawidłowo. Dwa minusy: bardzo się elektryzuje (zarówno pojemnik na kawę, jak i cały młynek) i wylot z młynka jest trudny do oczyszczenia i mielenie brudzi kuchnię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Katowice
2021-02-17
Młynek mógłby ciut ciszej mielić. Ale mimo tego polecam zakup bo jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2021-02-17
Dobry młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Torun
2021-02-14
Młynek robi to co powinien.denerwujace jest osiadanie zmielonej kawy na ściankach i pokrywie pojemnika.Na plus małe gabaryty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Krakow
2021-02-11
Podpisuję się pod zaieszczonymi na stronie opiniami, józ sułowski
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stromiec
2021-02-08
Po kilkunastu dniach użytkowania mogę powiedzieć, że młynek pierwsza klasa. Mieli dokładnie tak, jak tego oczekiwałem. Solidna niemiecka jakość. Niezdecydowanym polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-01-22
Fajnie mieli kawę, cichy. Jedyną wadą tego młynka jest mocno elektryzujący się pojemnik na zmieloną kawę ale z tym można sobie bez problemu poradzić. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Malbork
2021-01-21
Super, wszystko OK. Ekspresowa dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksy, Warszawa
2021-01-19
Bardzo dobry młynek, mieli na takie grubości kawę na jakie tylko zechcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2021-01-08
Młynek spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kalisz
2021-01-08
Świetny, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliszew
2021-01-08
Osoba obdarowana jest zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Prze, Kluczbork
2021-01-08
Młynek rewelacja mieli na każdą wymaganą grubość a nawet na pył. Zdecydowanie polecam żarna stalowe w miarę cicha praca i jest niewielki. Super stosunek jakości do ceny. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdynia
2021-01-07
Młnek spełnia swoje zadanie. Mieli kawę zgodnie z oczekiwaniem. Nie jest tak głośny jak się spodzie wałem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Miedziana Góra
2021-01-04
Młynek kupiłem na prezent pod choinkę. Obdarowany wydawał się być zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwonna, Łódź
2020-12-27
Młynek super.Oprócz walorów wizualnych posiada wszystko, co powinien mieć młynek czyli grubość mielenia, ilość zaplanowanych porcji.Do tego przezroczysty pojemnik na zmieloną już kawę, czyli wszystko, na czym mi zależało. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2020-12-18
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Radom
2020-12-07
To mój pierwszy młynek. Jestem bardzo zadowolona. Kawa smakuje zdecydowanie lepiej a młynek działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2020-11-30
Szczerze polecam! Młynek funkcjonalny i ładny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zielonki
2020-11-30
Dobry młynek żarnowy. Przydatna regulacja stopnia, jak i ilość zmielonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAULINA, TYCHY
2020-11-21
Młynek dobrze wygląda w kuchni, szybko mieli, nie jest głośny - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Biskupice
2020-11-16
bardzo słaby młynek do tradycyjnego parzenia się nie nadaje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Oświęcim
2020-11-13
Bardzo dobrze się sprawdza. Mały, zgrabny i ładny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zduńska Wola
2020-11-06
Bardzo fajny sprzęt, Tata zadowolony, zarówno z wyglądu jak i z obsługi. Polecam każdemu, kto się zastanawia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Świętochłowice
2020-11-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Owczarnia
2020-10-26
Bardzo fajny i niedrogi młynek z regulacją grubości mielenia w zależności od potrzeb. Świetnie sprawdza się możliwość mielenia określonej ilości kawy. Polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Niemcz
2020-10-18
Młynek się sprawdza, w Konesso był duży wybór, najlepsza cena i szybka realizacja zamówienia. Polecam Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szeligi
2020-10-16
Bardzo dobry młynek. Troszkę z szufladki sypie się na blat podczas mielenia. Kawa mielona z dobrą jakością. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry. Czyszczenie młynka łatwe. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Piekary Śląskie
2020-10-15
Wszystko OK. Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kętrzyn
2020-09-21
Bardzo dobre (drobne) mielenie do mojego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bydgoszcz
2020-09-06
Bardzo jestem zadowolona z młynka. Kawę mieli rewelacyjnie. Grubość można dostosować do espresso do french pressa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Żychlin
2020-09-03
Młynek robi dobrą robotę i o to chodzi.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-06-19
Przed zakupem uzyskałam wyczerpującą informację na temat produktu i poradę dotyczącą tego, czy młynek będzie współgrał z posiadanym przeze mnie ekspresem. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu. Proces zamówienia był łatwy, a wysyłka szybka. Młynek działa bez zastrzeżeń i jest bardzo prosty w obsłudze. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łoś
2020-04-30
Plusy: kilka poziomów mielenia pozwala dostosować wielkość ziarna do posiadanego ekspresu Minus: strasznie dużo zamieszania z obsługa pojemnika ze zmielona kawą, mało funkcjonalne rozwiązanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-01-13
Bardzo dobry młynek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2019-11-10
Wszystko zgodne z opisem. Funkcjonalny, ekonomiczny, jak najbardziej ok.
Opinia naszego klienta w
    pixel