Opinie o Ekspres do kawy Melitta F63-101 Caffeo CI Touch - srebrny

  • Automatyczny ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta pozwala na przygotowanie zawsze perfekcyjnej kawy w Twoim domu. Oprócz stylowego designu urządzenie zostało wyposażone w nowoczesne technologie, które gwarantują maksymalną wygodę użytkowania.
Kod produktu: 4006508217786
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Wierzbica
2021-09-17
Witam, Jest to mój pierwszy ekspres i spełnia moje oczekiwania. Prosty w obsłudze. Menu bardzo intuicyjne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Łódź
2021-06-01
Świetny kontakt ze sprzedającym, towar dotarł w przeciągu jednego dnia roboczego nadmienię, że był bardzo dobrze zapakowany. Sam ekspres oczywiście zgodny z opisem, gorąco Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Warszawa
2021-05-23
Mogę odnieść się do PicoBaristo i Melita jest dużo cichsza, samo spienianie jak i młynek naprawde mnie zaskoczyły pozytywnie. Miałem obawy co do płynności softu ale również, kto nie ryzykuje nie pije szampana i jestem mega zadowolony z całokształtu. Jeśli do czegoś koniecznie sie przyczepić, to trzeba sie przyzwyczaić do dużego poboru wody przy płukaniu urządzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Borowa Góra
2021-05-18
Espres kupiłem za ok. 2600 zł i jest to bardzo dobry wybór w tej cenie. Robi kawę, pieni mleko i łatwo się go czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Lubin
2021-05-13
Po dwóch miesiacach ekspres sprawuje sie wysmienicie. Za jedyny minus uznalbym koniecznosc wylaczenia i wlaczenia ekspresu aby zapisaly sie ustawienia wlasnej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Katowice
2021-04-23
Przepyszna kawa. Cichy młynek, prosty w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Nasielsk
2021-04-22
Ekspres super ...szybka wysyłka..bardzo dobry kontakt ..polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Pysznica
2021-01-15
Polecam sklep jak i obsługę w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Niepołomice
2020-12-03
Bardzo szybka wysyłka, atrakcyjna cena, transakcja na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Poznań
2018-07-23
Ekspres ma dwukomorowy zbiornik na kawę, dzięki czemu można wybierać, z których ziaren ma zaparzać. Bardzo wygodne użytkowanie ekspresu za pomocą czytelnych przycisków na dotykowym wyświetlaczu. Młynek nie jest zbyt głośny, a ekspres sam czyści swoje przewody. brawo dla Melitty za ten ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gliwice
2018-06-18
Przyznam szczerze, że na żywo ekspres wygląda dużo lepiej jak na zdjęciach. Ma bardzo dużo ciekawych funkcji np. robi cappuccino za naciśnięciem jednego przycisku, co nie jest skomplikowane. Jest opcja zapisania swojego ulubionego przepisu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel