Opinie o Ekspres do kawy Melitta F83/0-102 Caffeo Barista T Smart - czarny

  • W pełni automatyczny ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta, który idealnie sprawdzi się w Twoim domu. Caffeo Barista T Smart zapewnia maksymalną wygodę użytkowania oraz kawę porównywalną do tej z kawiarni.
Kod produktu: 4006508217809
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2024-04-04
Obsługa bardzo miła o profesjonalnym podejściu do sprzedaży . Szybka i precyzyjna odpowiedź.Ekspresowa realizacja zamówienia. Transakcja przeszła bardzo pomyślnie.Zamówiony towar spełnił całkowicie nasze oczekiwania. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Honorata, Bydgoszcz
2024-03-24
Super obsługa...ekspresowa realizacja...a express do kawy pierwsza klasa ...polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Katowice
2024-03-12
Kupiony w prezencie dla żony, jest zachwycona, warto było
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kończyce Małe
2024-02-18
Używamy ekspresu od ponad miesiąca. Kawa naprawdę super(używam ziarna Lavazza whole bean Café Cream i Esspreso)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Remigiusz, Mysiadło
2024-02-15
Ekspres spoko, parzy bardzo dobrą kawę - przegródki na 2 rodzaje kawy to strzał w dziesiątkę. Możliwość ustawiania własnych kaw z pozycji telefonu - super. Ładnie się prezentuje. Niestety urządzenie moze byc skonfigurowane tylko z 1 smartfonem. Wiec jak żona chce sobie zrobić własną kawę to musi na nowo sparować telefon z ekspresem. Minusem i to dużym jest jakość plaskików, po 2 tygodniach w tacce ociekowej w miejscu gdzie uderza para, odbarwił się kolor (!!!) i widać 2 białe kropki. Co prawda nie widać tego ale jednak. Czy gdybym miał kupić ponownie ten ekspres? Wydaje mi się, ze tak - jest cichy, estetyczny, świetną kawę robi, mnóstwo kaw do wyboru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Osiedle Kaniów
2024-02-03
Polecam sklep, błyskawiczna dostawa a ekspres rewelacyjny, kawa bardzo smaczna i do tego ekstra aplikacja do przygotowywania własnych napojów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Jaroslaw
2024-01-19
W 100% polecam! jestem bardzo zadowolona z ekspresu, super jakość i super kawy! Świetne doradztwo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, ŁÓDŹ
2024-01-01
Wszystko przebiegało sprawnie i bez problemu.Ekspres dotarł cały i sprawny, działa dzielnie , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Ciągowice
2023-11-09
Jestem zadowolona z ekspresu ,bardzo cicho pracuje młynek do kawy ,na czym bardzo mi zależało. Dostawa bardzo szybka i pani z którą rozmawiałam bardzo miła . Wszystko tak jak powinno być ,Polecam sklep .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanislaw, Kraków
2023-01-21
Kupiony do użytku domowego, używam od miesiąca i nie mam uwag. Aplikacja działa sprawie, duża możliwość konfiguracji kaw. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Franciszków
2022-11-28
Super express. Kawa pyszna, spiekanie mleka bomba. Poprawił bym płaską tacie którą często trzeba opróżniać. Malutkim minusem jak dla mnie jest to że kawę dużo prościej ( tą "kombinowaną" jest robić z aplikacji niż z samego ekspresu. Cichy, fajny wygląd - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2022-08-28
Bardzo dobry zakup. Pyszna kawa, łatwa obsługa, rozbudowane funckcje dotyczące preferencji kawowych. Faktycznie bardzo cichy młynek. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rozogi
2022-08-08
Ekspres rewelacyjny.Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów.Szybko i konkretnie.Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, WARSZAWA
2022-05-22
Kawę robię codziennie i staram się dopasować smak, moc do moich upodobań. Jak na razie udało mi się ustawić kawę Cappuccino oraz Latte Macchiato. Kawa wychodzi smaczna. Jedyne co mogłabym zarzucić ekspresowi, to za mała powierzchnia do zbierania wody, ale na co dzień piję sama kawę z tego ekspresu, więc można się do tego przyzwyczaić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Jarocin
2022-04-11
Wszystko super szybka dostawa ekspres działa bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Warszawa
2022-04-08
Świetny sklep, dobre ceny ekspresów i fachowe doradztwo. Wygodne opcje ratalne i do tego błyskawiczna wysyłka. Dzięki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Pęgów
2022-01-20
Piękny i prosty w obsłudze. Piłam kawy z różnych ekspresów, ale z tego ekspresu są inne - najlepsze i najbardziej aromatyczne. Warty swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2022-01-17
Super Express, bardzo smaczne i urozmaicone kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa (Mokotów)
2021-12-19
Polecam produkt i sprzedawcę. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Łubowo
2021-11-20
Produkt bardzo fajny, polecam. Kawa wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kluczbork
2021-11-03
Sklep znalazłem szukając w necie ekspresu . Pojawiały się oferty , skorzystałem . Sama forma zamówienia prosta i logiczna . Zadzwoniłem do sklepy z pytaniem o termin dostawy ( czy nie są przewidywane jakieś zakłócenia i uzyskałem dla mnie pozytywną odpowiedz ) , rzeczowa rozmowa a później dostarczenie towaru zgodnie z zamówieniem i zgodnie z terminem . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, TURAWA
2021-10-10
Kawa - marzenie :) rewelacja. Dawno nie piłam tak dobrej kawy z ekspresu. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Wieliczka
2021-10-03
Świetny ekspres, idealny do codziennego użytku. Prosty i intuicyjny w obsłudze, łatwy w czyszczeniu. Kawę robi przepyszną. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Wilkszyn
2021-04-19
Produkt mam niecały miesiąc i szczerze polecam. Szukałem rozwiązania, które będzie CICHE, automatyczne, ale pozwoli też na eksperymentowanie z temperaturą kawy, intensywnością i mocą/ilością ziaren. Dla heavy usera pojemnik na ziarna (są dwa) może być chwilami za mały, ale bez problemu (nawet w trakcie mielenia) można przełączyć się ręcznie na drugi hopper. To pozwala trzymać np kawę bezkofeinową lub inną smakowo i robić mieszanki (np Lungo z dwóch różnych shotów espresso). Nieco zwlekałem z ustawieniem profilu a jest to super rozwiązanie - każdy z czterech profili ma w pamięci kilka indywidualnych przepisów. System czyszczenia rurki do mleka, z wyjaśnieniem na wyświetlaczu, działa rewelacyjnie. Pojemnik na wodę wystarczająco duży, ale przyznać trzeba, że ekspres to prawdziwy czyścioch - więcej zużywa wody na mycie się, niż do kawy. Dzięki temu opróżniam tylko tacę ociekową (o czym sprzęt oczywiście przypomina) i mam pewność, że wszystko w środku jest wyparzone i czyste. Po ponad stu kawach wyjmowany blok do zaparzania wciąż był w dobrym stanie, wystarczyło go jedynie przepłukać. Sprzęt przychodzi w solidnym kartonie, opakowany jeszcze styropianem wewnątrz i odpalenie do zajęło z 15min (razem z mierzeniem twardości wody i podstawowym programowaniem godziny itd). Appka jest dużym ułatwieniem, szybko łączy się z jabłuszkiem i pozwala na sprawniejsze zarządzanie parametrami poszczególnych kaw, w tym oczywiście ilość kawy, wrzątku, mleka ale też temperatura zaparzania (3 stopniowa skala), intensywność, moc kawy (5 stopniowa skala). Do modelu przekonał mnie też test na YT przeprowadzony przez jakąś brytyjską miłośniczkę kawy prowadzącej sklep z kawą i bloga. Wysyłka nastąpiła w ciągu jednego dnia. Ze sklepu jeszcze przyszedł telefon z propozycją zakupu kawy, z racji tego, że przy takim zakupie otrzymuje się 50% rabat na całą kawę w Konesso. Warto patrzeć na promki w Konesso, ponieważ cena wyjściowa nie przebiła ofert na AlleDrogo ani Ceneo - dopiero po wpisaniu ogólnodostępnego kodu na Konesso ostateczna cena przebiła wszystkie sklepy. Miałem więc szczęście nie tylko kupić świetny produkt, ale też dać za niego najlepszą możliwą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Warszawa
2018-05-21
Ekspres spełnia wszystkie moje potrzeby. Kawa czarna, kawa z mlekiem, łatwa obsługa, dobra jakość, piękny wygląd. Urządzenie warte swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2018-05-14
Melitta Barista T Smart to ekspres automatyczny idealny do domu. Posiada dużą liczbę przepisów zapisanych w pamięci, można "bawić się" nim przez smartfona, wygląda świetnie, robi rewelacyjna kawę i daje możliwość wyboru rodzaju kawy przed zmieleniem. Ta ostatnia funkcja jest bardzo interesująca. Polecam przyjrzeć mu się bliżej, bo daje naprawdę sporo satysfakcji.
Opinia naszego klienta w
    pixel