Opinie o Kawa Zicaffe Linea Bruna 1kg

  • Kawa Zicaffe Linea Bruna - to wysokiej jakości mieszanka Robusty z niewielką domieszką Arabiki. Mieszanka ta ma szczególnie intensywny i długotrwały smak. Skład: 40% Arabica, 60% Robusta
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Jaworzno
2021-11-20
Dla mnie petarda. Kremowe espresso. Mmmmmmm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Jaworzno
2021-07-31
Pycha. Po raz kolejny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Jaworzno
2021-04-02
Bardzo dobra kawa. Za tą cenę bomba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2021-03-27
Kawa na poranne przebudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Jaworzno
2021-03-12
Chyba jedna z najlepszych kaw w tym przedziale cenowym. Bardzo ładna crema i czekoladowy posmak. Polecam ze smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Dąbrowa Górnicza
2021-03-05
Duży wybór kaw, do tego smacznych, szybka wysyłka i bieżąca aktualizacja statusu. Nic tylko kupować, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2020-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2019-07-04
kawa doskonała, mocny i wyrazisty smak, odpowiednia konsystencja. idealna na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2018-12-22
Bardzo dobra kawa , treściwa i z właściwą "południową" mocą. Idealna na rozpoczęcie dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2018-03-09
Bardzo dobra kawa. Zresztą chyba nigdy Zicaffe mi nie podpadło. Polecam tę mieszankę mielić drobno, wtedy kawa pokaże pełnię smaku: orzechy, skórka chleba (z lekko razową goryczką), zapach słonego masła orzechowego, cedru i najlepszego tytoniu. Prawie niezauważalna kwasowość, która pobudza kubki smakowe. Znakomita pod postacią ristretto, espresso, americano/crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁODZIMIERZ, RADZYŃ PODLASKI
2015-04-04
Świetna na drugą kawę dnia , dodatek robusty dodaje "pazurka" smaku i....można na chwilę zapomnieć o świecie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-12-25
Idealna kawa dla mnie - nie za mocna, nie za kwaśna, świetna do espresso i capuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Chotomów
2014-06-08
Jak zwykle. OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, KRAKÓW
2013-10-21
kawa smaczna , faktycznie dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
    pixel