Opinie o Kawa Zicaffe Cinquantenario 1kg

Kawa Zicaffe Cinquantenario 1kg - opinie w konesso.pl
  • Kawa ziarnista Zicaffe Cinquantenario to doskonale zrównoważona mieszanka ziaren arabiki z domieszką indonezyjskiej robusty. Kawa posiada certyfikat INEI(Instytut Narodowy Espresso Italiano). Skład: 70% Arabica, 30% Robusta
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2018-06-11
Kawa bardzo dobra, nie wyczuwalna kwasowość, wyczuwalna lekka goryczka. Mnie smakuje , polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2018-05-12
Chyba jeszcze nie piłem słabej kawy od "Zi". I tak też jest z tą mieszanką. Świetny blend dla osób, które oczekują po kawie dobrych doznań. Kawa mocniej palona, czarne ziarna jak z neapolitańskiej palarni dają wspaniały napar. Świetna, dość wysoka goryczka; odrobina cytrusowej kwasowości; biszkoptowo-orzechowa crema (prażone orzechy); lekka słodycz dodająca pełni ciału. Cała historia włoskiej tradycji palenia kaw opowiedziana w kilku łykach...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zdunska Wola
2017-05-10
Bardzo dobra kawa, bez goryczki i kwasowości, mocna, intensywna crema. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wilczyn
2017-04-15
super kawa, bez kwasowości, gesta pianka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-03-05
Kawa delikatna z intensywnym aromatem. Piję głównie z mleczną pianką. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2016-11-10
Bardzo dobra kawa, bez goryczki i kwasowości, z wyśmienitą pianką. Obsługa sklepu rewelacyjna, towar zgodny z opisem, bardzo starannie zapakowany i błyskawiczna przesyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-05-26
Bardzo intensywny aromat, bez goryczki i kwasowości. Wyraźna nuta czekoladowa. Gęsta crema. Grubość mielenia istotnie wpływa na aromat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2015-06-16
Jedna z moich ulubionych kaw. Kawa bardziej zrównoważona w smaku, bez goryczy, ale jednocześnie z intensywnym aromatem. Potwierdzam, że do trzeba ustawić ekspres (tj. grubość mielenia i czas zaparzania wstępnego), aby w pełni cieszyć się dobrym jej smakiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-31
Super kawa. Espresso jest gęste, z ogromną, rudą puszystą cremą. Intensywny aromat, solidne body bez goryczki oraz kwasowości, lekki posmak gorzkiej czekolady. Warto popracować z młynkiem żeby dobrze dobrać grubość mielenia, u mnie sprawdza się nieco grubsze. Polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2013-11-24
dołączam się do przedmówców - delikatny i intensywny smak. Choć jestem przedstawicielem męskiej części pijących kawę, to zdecydowanie polubiłem Zicaffe Cinquantenario.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Łasin
2013-09-21
Fajna w smaku i miła w swoim indensywnym zapachu. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-09-09
Dla mnie bardzo łagodny smak. Polecam szczególnie Paniom. Osobiście wolę posmak delikatnej goryczki
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel