Opinie o Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Cremoso n 9 1kg

Kawa ziarnista Pellini Espresso Bar Cremoso n 9 1kg - opinie w konesso.pl
  • Mieszanka najwyższej jakości ziaren arabiki oraz robusty. Kawa ze znanej i cenionej na całym świecie włoskiej palarni Pellini. Prawie stuletnie doświadczenie firmy pozwala na produkcję kaw, które zachwycą największych koneserów.
Kod produktu: 8001685122416
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2019-01-10

Dostawa bardzo szybka i zgodna z zamówieniem. Kawa aromatyczna, bez goryczki i nie kwaśna. Polecam do ekspresów automatycznych.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2019-01-10

Bardzo dobra intensywna kawa. Do espresso i latte.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07

bardzo dobra kawa, smakuje mi

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Miękinia
2018-11-16

Delikatna jak dla mnie. W każdym zakupie pozycja obowiązkowa.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05

W smaku kawa bardzo intensywna ,z tymi proporcjami powoduje ze jest obłędna w smaku i aromacie. Kawa nie jest ani gorzka, ani kwaśna . Jedna z lepszych kaw ,na pewno na długo zagości w moim domu

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-10-18

Bardzo dobra aromatyczna kawa z gęstą pianką.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nowy Dwór Mazowiecki
2018-09-27

Na prawdę polecam, warto !!!

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, BYDGOSZCZ
2018-09-13

dostawa jak zwykle szybka, a kawa - polecam do espresso jak i latte, bogaty i mocny smak ale bez goryczki. Domieszka robusty świetnie się komponuje z mlekiem ale nie przeszkadza w samym espresso.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jarocin
2018-07-17

Bardzo dobra kawa. Przyjemny, aromatyczny smak.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kaczyce
2018-02-24
Dobra cena, dobra kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2018-02-12
Bardzo smaczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdynia
2018-02-10
Super kawa !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2018-02-05
Świetna kawa o intensywnym smaku i aromacie.Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2018-02-04
Przyzwoita kawa w przyzwoitej cenie, polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel