Opinie o Pisak do Latte art MONIN - sos kakaowy 0,15L

  • Pisak do Latte art firmy Monin o smaku kakaowym, to produkt specjalnie przystosowany do tworzenia niesamowitych wzorów na piance mlecznej. Posiada gładką i błyszczącą strukturę, i sprawia, że utrzymuje się na piance bez tworzenia pęcherzyków.
Kod produktu: 3052911272820
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gliwice
2021-04-22
Polecam, pisak zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wrocław
2021-04-12
sUPER PISAKI .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2021-03-12
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2021-03-01
Suuper!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2020-12-18
Wspaniała sprawa ten pisak,nie potrzeba wielkich zdolności,aby wyczarować fajne wzorki..POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2020-12-03
Pisak rewelacja. Dekoracje wychodzą perfekcyjnie, efekt końcowy WOW!! Obrazek bardzo długo utrzymuje się na piance, aż kawa ostrygła, bo żal było niszczyć rysunek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Polecam. Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Warszawa
2020-02-21
Pisak super. Można nim wyczarować śliczne dekoracje. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, Czeladź
2020-02-10
W smaku bardzo dobry, świetnie nadaje się do kawy , deserów rożnego rodzaju. Mi niestety przeszkadza skład tym bardziej zawierający sorbinian potasu. Ale jeśli ktoś nie zwraca na to uwagi to będzie zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2019-05-18
Świetny przyrząd, aby domową kawę zamienić w małe arcydzieło sztuki - łatwy w aplikacji, długo utrzymuje się na mleku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sandomierz
2019-01-31
Super! Wzory na mleku długo się utrzymują.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Glinianka
2019-01-04
Pisak jest poręczny i precyzyjny (!). Dobrze smakuje i tak samo prezentuje się na powierzchni kawy. Ważne jest też, że nie zapada się pod warstwę mlecznej pianki. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Najlepszy! Dzięki niemu w prosty sposob wykonamy piękne wzory na kawie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łódź
2018-12-20
Świetna jakość i długo utrzymuje się na mleku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-10-28
Rewelacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2018-04-30
Bardzo przydatny dodatek, bez trudu, a kawa tak udekorowana wspaniale smakuje i wygląda. Polecam, produkt bardzo dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2018-02-09
Pisak bardzo wygodny w użyciu. Czekolada jest praktycznie niewyczuwalna w smaku, ale ozdoby tworzone za pomocą pisaka wyglądają zjawiskowo. Potwierdzam, czekolada utrzymuje się na powierzchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-01-09
No cóż dzięki temu pisakowi można tworzyć artystyczne kompozycje na kawie. Czekolada utrzymuje się na powierzchni.Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel