Opinie o Pisak do Latte art MONIN - sos kakaowy 0,15L

Pisak do Latte art MONIN - sos kakaowy 0,15L - opinie w konesso.pl
  • Pisak do Latte art firmy Monin o smaku kakaowym, to produkt specjalnie przystosowany do tworzenia niesamowitych wzorów na piance mlecznej. Posiada gładką i błyszczącą strukturę, i sprawia, że utrzymuje się na piance bez tworzenia pęcherzyków.
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2019-05-18
Świetny przyrząd, aby domową kawę zamienić w małe arcydzieło sztuki - łatwy w aplikacji, długo utrzymuje się na mleku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sandomierz
2019-01-31
Super! Wzory na mleku długo się utrzymują.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Glinianka
2019-01-04
Pisak jest poręczny i precyzyjny (!). Dobrze smakuje i tak samo prezentuje się na powierzchni kawy. Ważne jest też, że nie zapada się pod warstwę mlecznej pianki. Polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Najlepszy! Dzięki niemu w prosty sposob wykonamy piękne wzory na kawie, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łódź
2018-12-20
Świetna jakość i długo utrzymuje się na mleku
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pelplin
2018-10-28
Rewelacja. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2018-04-30
Bardzo przydatny dodatek, bez trudu, a kawa tak udekorowana wspaniale smakuje i wygląda. Polecam, produkt bardzo dobrej jakości
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2018-02-09
Pisak bardzo wygodny w użyciu. Czekolada jest praktycznie niewyczuwalna w smaku, ale ozdoby tworzone za pomocą pisaka wyglądają zjawiskowo. Potwierdzam, czekolada utrzymuje się na powierzchni.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-01-09
No cóż dzięki temu pisakowi można tworzyć artystyczne kompozycje na kawie. Czekolada utrzymuje się na powierzchni.Polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel