Opinie o Pisak do Latte art MONIN - sos karmelowy 0,15L

  • Pisak do Latte art firmy Monin o smaku karmelowym, to produkt specjalnie przystosowany do tworzenia niesamowitych wzorów na piance mlecznej. Posiada gładką i błyszczącą strukturę, i sprawia, że utrzymuje się na piance bez tworzenia pęcherzyków.
Kod produktu: 3052911272837
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-01-12
Pisak,jak najbardziej jest ok, zawartość również.. aczkolwiek, myślałam, że carmel będzie bardziej gęsty w konsystencji. Ogólnie.. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2021-01-02
Najlepszy.. Domownicy i goscie zachwyceni.. Latwo zrobic rozne cuda.. jest gesty i podatny na ukladanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Polecam. Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2020-09-27
Wszystko dostarczone na czas ! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Toruń
2020-06-07
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Konesso. Produkty są dobre, przychodzą szybko. Pisak do kawy jest strzałem w dziesiątkę. Można rysować różne wzorki na śmietance - wygląda apetycznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-05
super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2018-10-19
Rewelacyjny produkt, a mój kolejny zakup z tej serii. Bardzo ładnie, szybko i łatwo można udekorować kawę. Dekoracja utrzymuje się długo na powierzchni kawy. Polecam, bo warto kupić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2018-06-08
Jakość produktu bardzo wysoka, aczkolwiek, aby coś dekorować trzeba mieć też do tego smykałkę i trochę wyobraźni.
Opinia naszego klienta w
    pixel