Opinie o Szklanka do kawy Latte 260 ml

Szklanka do kawy Latte 260 ml - opinie w konesso.pl
  • Doskonała szklanka do kawy latte, wykonana z najwyższej jakości szkła. Pojemność:260 ml. Wysokość szklanki: 15 cm. Elegancka i wytrzymała szklanka do kawy Latte o pojemności 260 ml będzie stanowić idealne dopełnienie Twojej kuchni.
Producent:

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Trzebiatów, Polska
2018-01-07
Prosta, o klasycznym kształcie szklanka idealnie nadaje się do przygotowania ulubionej latte.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Szklanki bardzo eleganckie. Niestety wysokość nie pasuje do każdego ekspresu. Należy sprawdzić.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2016-10-09
Przepiękne szklanki do latte. Jakościowo i wizualnie świetne. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2015-11-24
Bardzo ładne szklanki. Kawa prezentuje się w nich elegancko. Niestety nie mieszczą się pod ekspres NIVONA 831, ale to nie ich wina i zostawiam. Obsługa sklepu profesjonalna, dobry kontakt, towar dobrze zapakowany i dostarczony na drugi dzień po zamówieniu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Legionowo
2015-02-19
Szklanki w 100% zgodne z opisem, wykonane z grubego szkła. Dodatkowy plus za ultraszybką wysyłkę i dbałość o zabezpieczenie szklanek.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Stalowa Wola
2015-02-12
Szklanki bardzo dobrej jakości, grube szkło dobrze trzyma ciepło. Stabilna podstawa i solidny uchwyt zapewniają wygodne korzystanie ze szklanki. Kawa, zarówno latte jaki i latte macchiato prezentują się bardzo dobrze.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2015-02-05
Szklanka z solidnego grubego szkła, dobrze trzyma ciepło. Warta polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-01-16
bardzo dobra szklanka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2014-12-27
są super,ładne szkło,kawa latte wygląda elegancko polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2014-11-14
Bardzo ładne szklanki. Elegancko prezentują się na stole. Polecam. Obsługa sklepu wspaniała. Towar dostarczony na drugi dzień po zamówieniu. Polecam ten sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-09
szklanki bardzo dobrze sprawdzają się do kawy latte, ładne szkło
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2012-07-24
polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Poznań
2012-06-27
Proste i eleganckie szklanki do latte, produkt zgodny z ofertą, wart plecenia
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel