Opinie o Lavazza - kubek do kawy Latte, Cappuccino 300ml

Lavazza - kubek do kawy Latte, Cappuccino 300ml - opinie w konesso.pl
  • Doskonały kubek do kawy z logo lavazza. Pojemność: 300ml
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2018-07-26
Zgrabny, fajny kubek. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wałbrzych
2017-09-29
Mój ulubiony kubek, idealny do kawy ale i do herbaty, świetnie utrzymuje temperaturę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Oświęcim
2017-09-25
Zastanawiałam się nad wyborem: kubek czy szklanka i dla kogoś kto lubi kubki, a nie szklanki, czy filiżanki - produkt bardzo dobry, ładny, praktyczny, szeroki u góry co pozwala na jednoczesne ustawienie pod podajnikiem kawy i pod spieniaczem do mleka, bez konieczności przesuwania kubka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2017-06-19
Zachęcony wcześniejszym kupnem filiżanek zdecydowałem się na zakup kilku kubków. I nie jestem zawiedziony! Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Seweryn, Dzierżoniów
2017-02-28
Bardzo ładne i praktyczne wykonanie kubeczka! kawa smakuje w nim wyśmienicie! polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
Kawa w tym kubku smakuje wprost idealnie. Nie ma porównania z zwykłą filiżanką. zamówiłam cztery kubeczki, trzy z nich przyszły rozbite w mak. Firma jednak rozpatrzyła reklamacje natychmiastowo. Ogromny plus i wzrost zaufania. Polecam naprawdę !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kobylin
2016-12-30
Zgrabny i nie za ciężki kubek z grubej porcelany. Dobrze się go trzyma.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
fajny, poręczny kubek. Bardzo lubię w nim pić kawę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Wrocław
2016-05-03
Super kubek!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdańsk
2015-06-01
kubki bardzo OK, solidne i ładne, dostawa b.szybka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-04-27
Kubek super, kawa w nim smakuje wyśmienicie :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, CELESTYNÓW
2015-03-27
Z niego smakuje najlepiej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2015-01-17
Bardzo fajny kubek gruba porcelana wygodny i estetyczny
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-10-04
Super kubas, ergonomiczne ucho, dobrze się trzyma w dłoni. I do tego atrakcyjny wygląd. A Sklep jak zawsze na 5+
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Żarów
2014-10-03
Bardzo elegancki i solidny kubek Lavazza na kawę, wzbudzający zazdrość i pożądanie u znajomych za tak niską cenę. Polecam kubek, jak i firmę Konesso, przesyłka kurierem już na następny dzień.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2014-08-23
Polecam wspanialy kubek. Wspanialy sprzedawca
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Stargard
2014-07-05
Wygodny mocny kubek na kawę lub herbatę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Oświęcim
2014-05-12
Bardzo elegancki kubek, solidna porcelana. Picie kawy z tego kubka to czysta przyjemność. Polecam kubek jak i sklep!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2014-05-07
Bardzo fajny i wygodny kubek. Uwielbiam z niego pić dużą kawę z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-04-16
Bardzo ładny kubek, dość ciężki, ale wygodny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-04-14
Bardzo fajny kubek, po mimo to że ma grube ścianki (dłużej trzyma ciepło) to bardzo dobrze się z niego pije. Również dzięki logo Lavazza promuję kawę, którą z ogromną przyjemnością u Was kupuję i częstuję gości naszego sekretariatu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Olecko
2012-09-17
Klasyczna nierozmuchana elegancja, solidna porcelana , bardzo poręczny.Picie z takiego kubka to czysta przyjemność!!A sklep- jak zawsze na medal!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-09-03
Nowoczesny design z ciekawym uszkiem, kubek wygodny w użyciu, wytrzymały, mocny, dla tych lubiących dużą kawkę z samego rana :)
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel