Opinie o Filtr do ekspresu SAECO AquaClean CA6903

  • Filtr SAECO AquaClean CA6903 jest niesamowicie wydajny i potrafi oczyścić wodę starczającą nawet na 625 filiżanek kawy. Dzięki opatentowanemu systemowi przepływu woda zostaje dokładniej oczyszczona i smak kawy jest dużo lepszy.
Kod produktu: 8710103733805
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 266 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PŁOKI
2021-10-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Busko-Zdrój
2021-10-11
Wszystko "expresowo" i zgodnie z opisem :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HENRYK, STARGARD
2021-10-10
Teraz tylko u Was będę kupował nie tylko kawę ale i filtry do swojego Saeco. Obsługa na wysokim poziomie. Cena i dostawa zadawała. Pozdrawiam i polecam,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Tczew
2021-10-09
Bardzo dobra jakość zakupionego przeze mnie towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-09-27
jak zwykle niezawodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chwaszczyno
2021-09-25
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Lipsk
2021-09-18
Wszystko w najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cioseki@poczta.onet.pl, Wrocław
2021-09-17
Dobra cena filtru jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-09-13
Dobry produkt, dobra cena, szybka realizacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gliwice
2021-09-12
Szybka i sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Górki Wielkie
2021-09-11
To kolejny już filtr , jestem zadowolona więc już wkrótce będzie nastepny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2021-09-10
Bardzo dobry zamiennik i o wiele tańszy niż oryginał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-09-10
Filtr w dobrej cenie w porównaniu do innych sklepów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jonkowo
2021-09-03
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Turka
2021-09-03
Produkt 10/10. Szybko, sprawnie, jak zawsze u Was;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2021-09-02
W porównaniu z innymi firmami, ten filtr starcza na naprawdę długo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyba, Czerniewice
2021-08-29
Bardzo potrzebny produkt który szybko został dostarczony dzięki czemu mogę parzyć pyszną kawe dziękuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Straszyn
2021-08-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tuchów
2021-08-26
Super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stąporków
2021-08-22
Transakcja bezproblemowa, szybka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warka
2021-08-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-08-16
filt działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2021-08-14
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Łętownia
2021-08-14
Produkt w 100% polecam! I do tego szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wola Gołkowska
2021-08-14
Szybka wysyłka. Wszystko OK. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Otomin
2021-08-13
Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2021-07-26
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Golczowice
2021-07-25
Produkt używany od roku, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-07-22
Bardzo wydajny, długo działa przy dużym używaniu ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Tenczynek
2021-07-22
Profesjonalna, szybka obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Mroków
2021-07-21
Jest ok spełnia zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2021-07-19
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIAN, POBIEDZISKA
2021-07-19
dobry filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kępno
2021-07-17
Zdecydowanie polecam zarówno sklep jak i same produkty. Szybka realizacja zamowienia, wszystko w najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2021-07-12
Produkt oryginalny i takie tylko polecam do ekspresów Saeco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Pomiechówek
2021-07-10
Szybko,sprawnie i zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-07-03
Super szybka wysyłka towar zgodny z opisem POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, WROCŁAW
2021-07-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sieradz
2021-06-28
Towar zgodny z zamówieniem, bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2021-06-25
Produkt dobrej jakości, rekomendowany przez wytwórcę expresu, wydłuża jego żywotność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Garwolin
2021-06-24
Szybka i profesjonalna obsługa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Karnice
2021-06-18
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2021-06-15
Tak jak oczekiwalam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-06-15
filtr jak filtr - sprawny, caly i taki jak zamowiony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Prostki
2021-06-14
Dobrej jakości filtry. Ekspres ba razie działa z nimi bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Sącz
2021-06-14
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2021-06-14
Filtry b. dobrej jakości i o umiarkowanej cenie. Dobrze spełniają swoją rolę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kwidzyn
2021-06-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2021-06-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2021-06-11
Mój kolejny zakup...wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Lubicz Górny
2021-06-08
Wszystko zgodnie z opisem, działa znakomicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PŁOKI
2021-06-07
Sprawdzone i bardzo dobrej jakości filtry. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świnoujście
2021-06-06
Bardzo szybka realizacja zamówienia i przyzwoita cena. Jak najbardziej polecam sprzedającego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2021-06-04
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2021-05-30
Kupuję od lat i spełnia on moje oczekiwania.Oryginał wystarcza na dość długo a w zamiennikach nie gustuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-05-29
Potrzebny do ekspresu, nie psuje smaku kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Namysłów
2021-05-29
Polecam sklep konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zgierz
2021-05-26
Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-05-23
Filtr spełnia swoją rolę. Jest oryginalny i w super cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Lublin
2021-05-22
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Stalowa Wola
2021-05-21
Szybko, sprawnie i taniej niż u konkurencji - to juz kolejny zakup, ponadto naprawa ekspresu praktycznie na poczekaniu. Szkoda tylko ze nie ma preferowanej przeze mnie kawy w konkurencyjnej cenie, ale rozumie - nie wszyscy mogą miec wszystko. Na 100% będe kontynuował zakupy i szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2021-05-20
Spełnia wszystkie wymagania polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2021-05-18
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2021-05-17
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SZYMON, ŁASIN
2021-05-17
Super sprzedawca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Górki Gmina Gąbin
2021-05-15
Wszystko zgodnie z opisem,szybka tealizacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krosno
2021-05-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Puck
2021-05-14
Szczerze polecam, Szybka i sprawna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Komańcza
2021-05-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gilowice
2021-05-13
Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2021-05-13
Filtr bardzo dobry. Wystarcza na 3 miesiące przy bardzo twardej wodzie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2021-05-10
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Oława
2021-05-08
Produkt oryginalny, dobrze zapakowany. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Piła
2021-05-07
Filtr działa poprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-05-01
Szybko, pewnie i solidni... nie tylko kawa... Super firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Wręczyca Wielka
2021-04-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Świętochłowice
2021-04-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-04-25
Szybko i tanio
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2021-04-25
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Ciążeń
2021-04-24
5 Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Straszyn
2021-04-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Bydgoszcz
2021-04-23
Dostawa przebiegła wzorcowo. Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kristina, Wrocław
2021-04-19
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Słupsk
2021-04-12
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Katowice
2021-04-10
Towar i dostawa bez zarzutu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Brodnica
2021-04-09
Jak zawsze wszystko perfekcyjnie i nawet drobny upominek dostałam. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Płock
2021-04-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Płoty
2021-04-05
wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2021-04-04
Na pewno będę dalej korzystał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bielsko-Biała
2021-04-02
Polecam, szybka dostawa, pełna zgodność zamówionego towaru, dodatkowy rabat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warka
2021-03-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Toruń
2021-03-27
Polecam serdecznie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2021-03-20
Spełnia swoją rolę polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Jasło
2021-03-19
Zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-03-15
Filtr spełnia swoją role i jest dość długo. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łbiska
2021-03-15
wszysto ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Warszawa
2021-03-14
Produkt zgodny z okpsem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zawiercie
2021-03-14
Zamówiony towar dotarł bardzo szybko i sprawnie. Nie raz jeszcze skorzystam z zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-03-12
Szybko, sprawnie,bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Karnice
2021-03-12
Filtr dział jak należy - pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdynia
2021-03-11
Towar oryginalny dostarczony ekspresowo :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Zarki
2021-03-11
Mogę napisać tak "miłość" od pierwszego zamówienia. Wszystko tak sprawnie i szybko przebiega ze nie wspomnę o przesympatycznym kontakcie telefonicznym że naprawdę chce się wracać do tej firmy. :) Elizka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rudna
2021-03-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-03-08
filtr do wody jak to filtr :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bydgoszcz
2021-03-07
Filtr pierwsza klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ornontowice
2021-03-06
Towar super, A obsługa jeszcze lepsza. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gdańsk,
2021-03-04
dużo lepsze niż zamienniki które po 2tyg się zapychają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Lipsk
2021-03-02
Jeszcze nie zainstalowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, NIDZICA
2021-03-02
Filtry ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oddział Kardiologii, Zgorzelec
2021-03-01
filtr i jego wymiana narzucona przez producenta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Oborniki Śląskie
2021-02-26
zamówiony filtr dotarł jak zwykle błyskawicznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2021-02-26
Wszystko zgodne z opis. Terminowo i profesjonalnie. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Puck
2021-02-26
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mińsk Mazowiecki
2021-02-23
Wszystko ok. Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PŁOKI
2021-02-23
Polecam sklep, Szybka dostawa, towar zgodny ze zdjęciem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Toruń
2021-02-21
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, PorębaŻegoty
2021-02-20
Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Co do jakości filtra który zamawiałem nie wypowiem się ponieważ czekam aż poprzedni będzie to do wymiany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Żukowo
2021-02-19
Bardzo dobry filtr całkowicie spełnia swoją rolę jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam tą firmę bo zakupy przebiegają sprawnie i szybka dostawa zamówionego towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Zbójno
2021-02-19
Polecam, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łomża
2021-02-18
Kupuję od lat, wystarcza na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Nowy Wiśnicz
2021-02-18
Filtry niezbędne do mojego ekspresu. Bardzo dobra jakosc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krzepice
2021-02-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Wągrowiec
2021-02-17
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łódź
2021-02-14
Polecam, profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Bucze
2021-02-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdansk
2021-02-12
Szybka i Zgodna z zamówieniem przesyłka. Jak zwykle 100 % zadowolenie z usług sklepu Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Sącz
2021-02-11
Polecam towar jak i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2021-02-10
Filtr do expresu Saeco przysłano bardzo szybko.Zapakowany bardzo dobrze.Obsługa mailowa i telefoniczna w Konesso na najwyższym poziomie.Polecam w 100%sklep jestem zadowolona i będę korzystała w przyszłości z proponowanych ofert Konesso.Beata z Częstochowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, KORYTÓW A
2021-02-10
Wszystko szybko i sprawnie. Towar zgody z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADRIAN, Lublin
2021-02-07
Szukam.wostaqa jest firma Oki półce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sieradz
2021-02-06
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-02-06
Towar zgodny z opisem bardzo szybko dostarczony firma godna zaufania polecam Agata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kwidzyn
2021-02-06
Działa zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2021-01-31
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2021-01-31
Polecam. Zawsze zamawiam w Konesso.Powód taniej z wysyłką niż jakbym kupił u siebie na miejscu.Poza tym szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2021-01-29
Filtry są idealne super obsługa sklepu polecam na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Malbork
2021-01-29
Zamówienie dotarło szybko cena niska polecam sklep koneser
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Miedźno
2021-01-28
oki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Sierpc
2021-01-25
Wszystko w jak najlepszym porządku, sprawnie, dobrze i szybko. Polecam !:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-01-23
Polecam, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Korytów A
2021-01-22
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2021-01-19
udany i satysfakcjonujący zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chotomów
2021-01-18
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kraków
2021-01-15
Produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim Konesso. Transakcja przebiegła bez problemów. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Strzegowo
2021-01-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-01-14
Pyszności szybko i sprawnie w moim domu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Katowice
2021-01-12
Oki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rzeszów
2021-01-11
Filtr dedykowany do ekspresów Saeco. Nie mam zastrzeżeń. Dostawa szybka i bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2021-01-11
Oryginalny produkt. Cena dość wysoką ale wystarcza na długo. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2021-01-11
Wszystko ok. Jestem zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Strzegom
2021-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Częstochowa
2021-01-10
Wszystkiego ok i sprawnie...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, KOWALEWO POMORSKIE
2021-01-09
Zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Kalisz
2021-01-08
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Leszno
2021-01-05
Bardzo dobry produkt.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Radoszewice
2021-01-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tyczyn
2021-01-04
Witam filtr do ekspresu Saeco AQUACLEAN CA6903 spełnił moje oczekiwania. Łatwość w montażu oraz dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2021-01-03
Dobry na szybkie zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Poznań
2021-01-03
Filtr bardzo dobry. Sprawdza się w 100% w expresie, dzięki niemu kawa jest aromatyczna i pysznie smakuje. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Mucharz
2020-12-31
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Sącz
2020-12-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pogórze
2020-12-26
Towar zgodny z zamówieniem, ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2020-12-21
Towar znany nie próbowałam ale uzyteczny do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Mogilany
2020-12-21
Super szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Wręczyca Wielka
2020-12-17
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Bydgoszcz
2020-12-13
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Żukowo
2020-12-13
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2020-12-11
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2020-12-11
Tanio szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Turka
2020-12-11
Zamówienie wysłane szybko, towar dobrze zapakowany, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bolechowo
2020-12-07
towar dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rybnik
2020-12-06
używam od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemek, Szczecin
2020-12-06
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Rajgrod
2020-12-06
dobry , bo oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2020-12-05
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Knurow
2020-12-04
Towar dotarł jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-12-04
Polecam sklep .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Lublin
2020-11-30
Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dobre Miasto
2020-11-30
Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi w tym sklepie. Polecam wszystkim. Towar zgodny z opisem w najlepszej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rybnik
2020-11-29
Polecam, wszystko zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-11-23
Produkt zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kołobrzeg
2020-11-21
Super obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Dąbrowa Górnicza
2020-11-21
Szybko sprawnie .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zamość
2020-11-21
Jak zawsze wszystko zgodnie z oczekiwaniami.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zgierz
2020-11-19
Polecam . Drugi raz skorzystałam i pewnie jeszcze nie raz tu wrócę!! :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2020-11-17
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Opole
2020-11-16
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bydgoszcz
2020-11-16
Produkt bez zastrzeżeń, realizacja zamówienia natychmiast. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Golczowice
2020-11-15
Bardzo dobry produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Bydgoszcz
2020-11-15
Dostawa szybko i bez problemów, bardzo sprawnie. POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Siemiatycze
2020-11-14
Transakcja przebiegła pomyślnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2020-11-14
Wszystko w porządku, bardzo dobry filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SKLEP WIELOBRAN, RZESZÓW
2020-11-14
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZEJ FORMIE.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamilla, Gliwice
2020-11-12
bardzo dobry produkt, używam go od 5 lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Góra
2020-11-10
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Dzierżoniów
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łódź
2020-11-09
wszystko wzorowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Miłomłyn
2020-11-08
Barzdo szybka i profesjonalna obsługa. Towar super jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Toruń
2020-11-07
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Stalowa Wola
2020-11-07
Wszystko ok. Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-11-06
Super szybko i sprawnie polecam filtry spełniają swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PŁOKI
2020-11-06
Towar zgodny ze zdjęciem,błyskawiczna dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kalisz
2020-11-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Kórnik
2020-11-05
profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Olsztyn
2020-11-04
szybko i sprawnie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2020-11-02
Niezastąpiony!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Leszno
2020-11-01
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Dołhobyczów
2020-10-30
Super polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2020-10-29
Nowy ekspres nowy filter- spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starachowice
2020-10-23
Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWISZOWICE
2020-10-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tarnobrzeg
2020-10-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Prudnik
2020-10-11
Profesjonalna obsługa. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Pińczów
2020-10-11
Szybko i w punkt...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2020-10-09
Wszystko szybko i profesjonalnie załatwione.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łomża
2020-10-09
Towar zgodny z oczekiwaniami, szybka wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2020-10-09
Wszystko ok. Nie mam uwag. Polecam, Adam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszarda, Nysa
2020-10-06
Super, nie mam żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2020-10-04
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, ZAMOŚĆ
2020-10-01
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2020-09-29
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Iwiny
2020-09-28
Polecam zakupy w sklepie. Ekspresowa wysyłka. Towar oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2020-09-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Lubin
2020-09-27
Wszystko ok ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Rzekuń
2020-09-24
Jestem zadowolony, szybka dostawa, przystępna cena, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowy Targ
2020-09-21
Dostaw bardzo szybko otrzymałem dokładnie to o co mi chodziło z miłą chęcią polecę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2020-09-17
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Białystok
2020-09-16
Szybko. Sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, WARSZAWA
2020-09-14
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2020-09-13
Produkt zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Warszawa
2020-09-11
Wszystko ok szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Świebodzin
2020-09-11
polecam -bardzo szybka i sprawna obsluga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żarki
2020-09-08
towar bez zarzutu - transakcja zgodna z zamówieniem i moim oczekiwaniem - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Łódź
2020-09-06
Filtr jest firmy Saeco wiec zdjecie wprowadza w błąd. Jednak to male ma znaczenie poniewaz spelnia swoja role. Uzywam go do ekspresu Philips i pasuje idealnie. Sklep oceniam na 6
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Łódź
2020-09-05
Polecam.Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-09-04
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Stare Grabie
2020-09-04
Wszystko w należytym porządku . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-09-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Piła
2020-08-27
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2020-08-23
Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kazimierza Wielka
2020-08-20
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-08-18
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Nidzica
2020-08-07
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gniezno
2020-07-27
Perfekcja. Dziekuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kielce
2020-07-25
BARDZO DOBRY PRODUKT !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Mysłowice
2020-07-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Swiebodzin
2020-07-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Chmielnik
2020-07-11
Przesyłka zgodna z zamówieniem, szybko dostarczona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka , Pionki
2020-07-10
Wszystko ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Gdańsk
2020-07-04
Witam jak zawsze szybka i sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2020-05-18
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łomża
2020-04-27
Wszystko ok, korzystam po raz kolejny, transakcja bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kwidzyn
2020-04-20
Produkt zgodny z opisem po atrakcyjnej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2020-03-03
Gorąco polecam !!! Miła, profesjonalna obsługa, expresowa dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Justynów
2020-02-10
Dobry filtr. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2020-01-31
Produkt oryginalny. Tylko takie używam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gołuchów
2019-11-25
Ekspres ciśnieniowy wyświetla informację iż filtr spełnia swoją funkcję w 100%. Dostawa szybka. Opakowanie prawidłowe. Jan Gołuchów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Płońsk
2019-10-05
Szybka dostawa. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Wieliczka
2019-08-15
Produkt dobrej jakości. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliszew
2019-07-01
Bardzo dobry filtr. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Wrocław
2019-03-01
Filtr poprawia jakość wody i tym samym polepsza smak kawy. Szukałam bezskutecznie w sklepach stacjonarnych a dzięki Konesso dostałam go w ekspresowym tempie. Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Mętów
2019-02-24
Filtr bardzo dobrej jakości. Woda dobrze przefiltrowana. Sprzedawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2019-01-20
Filtr spełnia swoją rolę. Jest Ok.Sklep oceniam na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, Rzeszów
2018-01-17
Filtr OK. Super expresowa wysyłka. Polecam ten sklep!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel