Opinie o Filtr do ekspresu SAECO AquaClean CA6903

  • Filtr SAECO AquaClean CA6903 jest niesamowicie wydajny i potrafi oczyścić wodę starczającą nawet na 625 filiżanek kawy. Dzięki opatentowanemu systemowi przepływu woda zostaje dokładniej oczyszczona i smak kawy jest dużo lepszy.
Kod produktu: 8710103733805
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 122 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kraków
2021-01-15
Produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim Konesso. Transakcja przebiegła bez problemów. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Suwałki
2021-01-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2021-01-14
Pyszności szybko i sprawnie w moim domu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Katowice
2021-01-12
Oki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rzeszów
2021-01-11
Filtr dedykowany do ekspresów Saeco. Nie mam zastrzeżeń. Dostawa szybka i bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2021-01-11
Oryginalny produkt. Cena dość wysoką ale wystarcza na długo. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2021-01-11
Wszystko ok. Jestem zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Strzegom
2021-01-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Częstochowa
2021-01-10
Wszystkiego ok i sprawnie...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, KOWALEWO POMORSKIE
2021-01-09
Zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Kalisz
2021-01-08
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Leszno
2021-01-05
Bardzo dobry produkt.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Radoszewice
2021-01-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tyczyn
2021-01-04
Witam filtr do ekspresu Saeco AQUACLEAN CA6903 spełnił moje oczekiwania. Łatwość w montażu oraz dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2021-01-03
Dobry na szybkie zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Poznań
2021-01-03
Filtr bardzo dobry. Sprawdza się w 100% w expresie, dzięki niemu kawa jest aromatyczna i pysznie smakuje. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Mucharz
2020-12-31
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Sącz
2020-12-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pogórze
2020-12-26
Towar zgodny z zamówieniem, ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2020-12-21
Towar znany nie próbowałam ale uzyteczny do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Mogilany
2020-12-21
Super szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Wręczyca Wielka
2020-12-17
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Bydgoszcz
2020-12-13
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Żukowo
2020-12-13
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2020-12-11
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2020-12-11
Tanio szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Turka
2020-12-11
Zamówienie wysłane szybko, towar dobrze zapakowany, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bolechowo
2020-12-07
towar dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rybnik
2020-12-06
używam od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemek, Szczecin
2020-12-06
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Rajgrod
2020-12-06
dobry , bo oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2020-12-05
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Knurow
2020-12-04
Towar dotarł jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-12-04
Polecam sklep .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Lublin
2020-11-30
Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dobre Miasto
2020-11-30
Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi w tym sklepie. Polecam wszystkim. Towar zgodny z opisem w najlepszej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rybnik
2020-11-29
Polecam, wszystko zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-11-23
Produkt zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kołobrzeg
2020-11-21
Super obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Dąbrowa Górnicza
2020-11-21
Szybko sprawnie .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zamość
2020-11-21
Jak zawsze wszystko zgodnie z oczekiwaniami.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zgierz
2020-11-19
Polecam . Drugi raz skorzystałam i pewnie jeszcze nie raz tu wrócę!! :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2020-11-17
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Opole
2020-11-16
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bydgoszcz
2020-11-16
Produkt bez zastrzeżeń, realizacja zamówienia natychmiast. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Golczowice
2020-11-15
Bardzo dobry produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Bydgoszcz
2020-11-15
Dostawa szybko i bez problemów, bardzo sprawnie. POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Siemiatycze
2020-11-14
Transakcja przebiegła pomyślnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2020-11-14
Wszystko w porządku, bardzo dobry filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SKLEP WIELOBRAN, RZESZÓW
2020-11-14
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZEJ FORMIE.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamilla, Gliwice
2020-11-12
bardzo dobry produkt, używam go od 5 lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Góra
2020-11-10
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Dzierżoniów
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łódź
2020-11-09
wszystko wzorowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Miłomłyn
2020-11-08
Barzdo szybka i profesjonalna obsługa. Towar super jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Toruń
2020-11-07
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Stalowa Wola
2020-11-07
Wszystko ok. Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-11-06
Super szybko i sprawnie polecam filtry spełniają swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PŁOKI
2020-11-06
Towar zgodny ze zdjęciem,błyskawiczna dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kalisz
2020-11-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Kórnik
2020-11-05
profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Olsztyn
2020-11-04
szybko i sprawnie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2020-11-02
Niezastąpiony!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Leszno
2020-11-01
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Dołhobyczów
2020-10-30
Super polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2020-10-29
Nowy ekspres nowy filter- spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starachowice
2020-10-23
Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWISZOWICE
2020-10-16
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tarnobrzeg
2020-10-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Prudnik
2020-10-11
Profesjonalna obsługa. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Pińczów
2020-10-11
Szybko i w punkt...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2020-10-09
Wszystko szybko i profesjonalnie załatwione.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łomża
2020-10-09
Towar zgodny z oczekiwaniami, szybka wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2020-10-09
Wszystko ok. Nie mam uwag. Polecam, Adam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszarda, Nysa
2020-10-06
Super, nie mam żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2020-10-04
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, ZAMOŚĆ
2020-10-01
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2020-09-29
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Iwiny
2020-09-28
Polecam zakupy w sklepie. Ekspresowa wysyłka. Towar oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2020-09-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Lubin
2020-09-27
Wszystko ok ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Rzekuń
2020-09-24
Jestem zadowolony, szybka dostawa, przystępna cena, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowy Targ
2020-09-21
Dostaw bardzo szybko otrzymałem dokładnie to o co mi chodziło z miłą chęcią polecę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2020-09-17
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Białystok
2020-09-16
Szybko. Sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, WARSZAWA
2020-09-14
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2020-09-13
Produkt zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Warszawa
2020-09-11
Wszystko ok szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Świebodzin
2020-09-11
polecam -bardzo szybka i sprawna obsluga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żarki
2020-09-08
towar bez zarzutu - transakcja zgodna z zamówieniem i moim oczekiwaniem - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Łódź
2020-09-06
Filtr jest firmy Saeco wiec zdjecie wprowadza w błąd. Jednak to male ma znaczenie poniewaz spelnia swoja role. Uzywam go do ekspresu Philips i pasuje idealnie. Sklep oceniam na 6
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Łódź
2020-09-05
Polecam.Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2020-09-04
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Stare Grabie
2020-09-04
Wszystko w należytym porządku . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-09-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Piła
2020-08-27
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2020-08-23
Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kazimierza Wielka
2020-08-20
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-08-18
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Nidzica
2020-08-07
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gniezno
2020-07-27
Perfekcja. Dziekuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kielce
2020-07-25
BARDZO DOBRY PRODUKT !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Mysłowice
2020-07-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Swiebodzin
2020-07-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Chmielnik
2020-07-11
Przesyłka zgodna z zamówieniem, szybko dostarczona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka , Pionki
2020-07-10
Wszystko ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Gdańsk
2020-07-04
Witam jak zawsze szybka i sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kielce
2020-05-18
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łomża
2020-04-27
Wszystko ok, korzystam po raz kolejny, transakcja bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kwidzyn
2020-04-20
Produkt zgodny z opisem po atrakcyjnej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2020-03-03
Gorąco polecam !!! Miła, profesjonalna obsługa, expresowa dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Justynów
2020-02-10
Dobry filtr. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2020-01-31
Produkt oryginalny. Tylko takie używam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gołuchów
2019-11-25
Ekspres ciśnieniowy wyświetla informację iż filtr spełnia swoją funkcję w 100%. Dostawa szybka. Opakowanie prawidłowe. Jan Gołuchów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Płońsk
2019-10-05
Szybka dostawa. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Wieliczka
2019-08-15
Produkt dobrej jakości. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliszew
2019-07-01
Bardzo dobry filtr. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Wrocław
2019-03-01
Filtr poprawia jakość wody i tym samym polepsza smak kawy. Szukałam bezskutecznie w sklepach stacjonarnych a dzięki Konesso dostałam go w ekspresowym tempie. Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Mętów
2019-02-24
Filtr bardzo dobrej jakości. Woda dobrze przefiltrowana. Sprzedawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2019-01-20
Filtr spełnia swoją rolę. Jest Ok.Sklep oceniam na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, Rzeszów
2018-01-17
Filtr OK. Super expresowa wysyłka. Polecam ten sklep!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel