Opinie o Kawa ziarnista Manuel Capriccio 500g

Kawa ziarnista Manuel Capriccio 500g - opinie w konesso.pl
  • Kawa ziarnista o mocnym i intensywnym smaku, można wyczuć lekką nute czekoladową. Starannie dobierane ziarna sprawiają że kawa zawsze doskonale smakuje. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Producent: MANUEL

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lubawa
2017-08-11

Bardzo wyważona /aromat,kwasowość,goryczka/...zachwycająca. p.s.nad gustami nie ma dyskusji.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-06-29
Kawa o głębokim, zdecydowanym smaku. Fajnie wyważona goryczka. Dobra codzienna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-08-10
Świetna kawa. Głęboki smak, nuta czekolady, gęsta, orzechowa crema. Rewelacyjne espresso i mleczne koktajle.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2016-07-10
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa z nutką czekoladową, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2015-10-05
Kawa bardzo aromatyczna, wspaniała na początek dnia :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2015-05-19
Kawa niezła ale w tej cenie można wybrać lepsze gatunki.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2015-04-06
Kawa smaczna, ale dość zwyczajna. Raczej już do niej nie wrócę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-02-25
Dobra, normalna, codzienna kawa.
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2014-08-02
po spróbowaniu wielu kaw z różnych palarni stwierdzam ,że ta jest taka sobie. jest to również zdanie innych osób które próbowały jej u mnie. jestem zdziwiony takimi pozytywnymi opiniami. o gustach się nie dyskutuje ale ta kawa jest po prostu kiepska.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2014-03-24
Kawa o wyrazistym smaku i aromacie - dla doświadczonych kawoszy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2014-01-01
Kawa o silniejszym aromacie i bardziej wyrazistym smaku niż Dolce Vita. Obie bardzo mi smakują chociaż gdybym miał wybierać to wybrałbym bardziej łagodną Dolce Vita (rzecz gustu). Polecam kawy z tej palarni - moim zdaniem najsmaczniejsze z kaw które do tej pory piłem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2013-12-18
doskonała kawa, gorąco polecam samą jak i z odrobiną mleka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-11
wspaniała kawa dla każdego gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2012-07-08
Kawa znanej i bardzo cenionej palarni. Wcześniejsza nazwa Aroma Bar. Dla mnie kawa-nostalgia poznana przed laty nad morzem ale zachwyca do dzisiejszego dnia. Doskonała mieszanka skomponowana przez mistrzów . Dla znawców wymagających delikatniejszego smaku doskonała z mlekiem.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel