Opinie o Ekspres do kawy Nivona 680

  • Ekspres Nivona 680 daje nam możliwość parzenia kawy za pomocą smartfona, dzięki aplikacji NIVONA-App. Posiada funkcję Easy Spumatore, która pozwala przygotować aksamitnie spienioną piankę. Jest to idealny ekspres do każdego domu.
Kod produktu: 4260083466803
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kępice
2021-06-04
Ekspress bardzo dobry taki jaki chcialam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-05-23
Super ekspresik! Cichy, nieduży a kawa pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2021-02-25
Eksores sprawuje się fantastycznie. Kawa jest pyszna i aromatyczna. Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Środa Wlkp
2020-10-06
szybko, sprawnie, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Rydzyna
2020-09-04
Pięć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz Depta, Wrocław
2020-01-28
Solidny ekspres. Parzy dobrą kawę, którą można samemu skomponować lub wybrać z propozycji. Fajnie, że można sterować , mocą kawy ja lubię mocne espresso z koleji żona słabe :). Pasuje do wnętrza. Ogólnie mocna 5 tka! ZALETY: jakość wykonania łatwość obsługi wygląd wygoda
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2019-12-16
Ekspres sprawdza się bardzo dobrze. Intuicyjny w obsłudze, możliwość dodania własnego przepisu na ulubioną kawę, świetny wygląd. Dobry zakup za rozsądną cenę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Łódź
2019-11-21
Długo wahałam się z wyborem ekspresu. W końcu wybór padł na ten model - Nivona 680. I muszę przyznać, że dla mnie jest to ekspres doskonały! Parzy wspaniałą kawę (najważniejsza cecha), wygląda niesamowicie (piękna obudowa), jest intuicyjny w obsłudze, cichy, energooszczędny i bardzo łatwo go wyczyścić! Myślę też, że stosunek ceny do jakości jest tutaj naprawdę świetny. Dodatkowy plus to wspaniała obsługa ze strony sklepu. Serdecznie polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Rybna
2019-01-03
Po miesiącu delektowania się (użytkowania) przyznaję, że ten ekspress to strzał w dziesiątkę. Parzy znakomitą czarną kawę, jak również świetne cappuccino. Kawa czarna jest pełna aromatu, mocna - jest możliwość ustawiania intensywności aromatu. Cappuccino ma gęstą i wysoką pianę, chociaż używam mleka 3,2% tłuszczu co podobno nie sprzyja pienieniu się. Jednym słowem mnie z moją żoną jak i zaproszeni goście chwalili sobie smak kawy zaparzonej przy pomocy tego urządzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2018-11-29
Witam. Rzecz ujmując w wielkim skrócie i na temat: ekspres znakomity,parzy świetną kawę ,jest cichy i energooszczędny. Nic nie przerywa,nie zalewa, spienia mleko na gęstą pianę,co w przypadku miłośników kaw mlecznych jest nie do przecenienia. Sam na to zwracałem uwagę przy przeglądaniu różnych ofert i tu okazało się lepiej niż można było przypuszczać. Ciekawe propozycje jeśli chodzi o personalizację ustawień, wiernym małym minusem ...dedykowana aplikacja pozostawia wiele do życzenia,no ale to jest jedynie dodatek a nie cecha podstawowa. Wszystkim nie zdecydowanym,gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Nowy Dwór Mazowiecki
2017-12-14
Ekspres Nivona 680 spełnia moje oczekiwania w 100%. Pierwsze spostrzeżenie po rozpakowaniu, to ALE WYGLĄDA ELEGANCKO, ZAJE.IŚCIE. Super jakość vs. cena. Funkcje, obsługa ekspresu oraz czyszczenie spieniacza REWELACJA. Obsługa, wysyłka i gratisy na szóstkę. Gorąco POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kielce
2017-10-05
fantastyczny ekspres, zresztą jak chyba wszystkie Ninony. nie brakuje mu niczego, a w dodatku ten kolor :)
Opinia naszego klienta w
    pixel