Opinie o Ekspres do kawy Nivona 660

  • Ekspres Nivona 660 daje nam możliwość parzenia kawy za pomocą smartfona, dzięki aplikacji NIVONA-App. Posiada funkcję Easy Spumatore, która pozwala przygotować aksamitnie spienioną piankę. Jest to idealny ekspres do każdego domu.
Kod produktu: 4260083466605
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Kraków
2022-03-25
Fantastyczny i elegancki ekspres. Wyśmienita kawa i wiele różnych programów jej przygotowania, prosta obsługa, czyszczenie i odkamienianie proste dzięki komendom na wyświetlaczu. Przydatna aplikacja na telefon.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gregor, Lublin
2022-02-10
Ekspres bajka robi wspaniałą kawkę przez 7 lat miałem Krupsa ale gdzie mu do Nivony ustawianie intuicyjne proste jak budowa cepa z czystym sumieniem mogę go polecić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Myszków
2022-01-30
Kawa z ekspresu wyśmienita wszystkie funkcje jasne i czytelne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Puławy
2021-09-19
Ekspress sprawuje się bez zastrzeżeń, ale pracuje dopiero od kilku tygodni. Zakup udany, kawa smakuje wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Gdynia
2021-08-09
Zgodnie z opisem i oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wołów
2021-07-30
Polecam. Bardzo smaczna kawa. Ekspres prosty w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Siennica Nadolna
2021-04-11
ekspres spełnia moje oczekiwania polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Brodnica
2020-10-02
Świetne urządzenie, obsługa banalnie prosta, kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łomża
2018-05-21
Zaparzona kawa jest rewelacyjna. Espresso jest intensywne i aromatyczne, a po odpowiednim spienieniu mleka, można zrobić fajne cappuccino. Wizualnie ekspres bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że posłuży mi przez długie lata. Cena nie powinna nikogo odstraszać, bo ekspres jest naprawdę wysokiej jakości. Super jakość i super styl. Polecam Nivone i Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2018-03-19
Prosty w obsłudze, elegancki i co najważniejsze nie wielki rozmiar także idealnie pasuje do kuchni. Polecam każdemu kto oczekuje szwajcarskiej jakości za stosunkowo niewielką cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Nowy Sącz
2017-11-27
Ekspres naprawdę godny polecenia. Elegancki design, czarny matowy kolor. Najlepsza jest jednak możliwość robienia kawy przez aplikację :) Bardzo ciekawy pomysł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Chorzów
2017-10-05
Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego ekspresu. Podoba mi się automatyczne czyszczenie i możliwość przygotowania kawy przez smartfona :) Poza tym czarny ekspres elegancko prezentuje się w mojej kuchni.
Opinia naszego klienta w
    pixel