Opinie o Ekspres do kawy Nivona 520

  • Ekspres Nivona 520 potrafi za dotknięciem jednego przycisku przygotować aromatyczną kawę czarną. Dba o naszą wygodę na każdym kroku, a elegancji nadaje mu czarny, matowy kolor. Jest idealnym ekspresem automatycznym do domu.
Kod produktu: 4260083465202
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Rzeszów
2020-12-18
Wszystko w najlepszym porządku - ekspres sprawuje się super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Starogard Gdański
2020-04-12
Ekspres prosty w obsłudze, posiada obszerną, ale czytelną instrukcję. Parzy bardzo smaczną kawę, z cudowną pianką. Błyskawiczna wysyłka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirek, Trzcianka
2020-04-10
Długo zastanawiałem sie nad wyborem exspresu do kawy. Padło na nivona i to najprostrza wersja bez zbednych dodstkowych funkcji i rozbudowanego menu. Mam porownanie do krupsa i powiem wam ze expresso smakuje o duzo lepiej. Czuć ten aromat. Mleko jest naprawde dobrze spienione. Obsluga jest banalnie prosta. Polecam jak ktos szuka niedrogiego ekspresu. Po co przepłacać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieszko, Sosnowiec
2020-03-01
Fajny firmowy ekspres - w zupełności spełnił moje oczekiwania. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Lublin
2019-12-08
Super ekspres u niezlej cenie. Gdzieś przeczytałam, ze mlynek jest cichy, niestety moim zdaniem jest głośny. Instrukcja czyszczenia nie jest zbyt dokładna (codziennego), za to ogólnej obsługi i parzenia kawy Wręcz przeciwnie :) wyglad super. Tacka się nie rysuje. Mieści sie szklanka do latte. Nie zajmuje duzo miejsca. Szczerze polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2018-01-29
Elegancki ekspres w kolorze czarnym matowym. Bardzo niska cena jeśli chodzi o taką jakość parzonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Elbląg
2017-11-27
Ekspres bardzo przypadł mi do gustu. Jest elegancki, łatwy w obsłudze i robi przepyszną kawę. Cena bardzo dobra jak na taki sprzęt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łódź
2017-10-09
Bardzo dobry ekspres w super cenie! Nie ma najmniejszych problemów z obsługą. Wszystko bardzo czytelne. Zaparzona kawa jest wyśmienita, a dodatkowo ekspres czyści się automatycznie. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel