Opinie o Ekspres do kawy Nivona 520

  • Ekspres Nivona 520 potrafi za dotknięciem jednego przycisku przygotować aromatyczną kawę czarną. Dba o naszą wygodę na każdym kroku, a elegancji nadaje mu czarny, matowy kolor. Jest idealnym ekspresem automatycznym do domu.
Kod produktu: 4260083465202
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 45 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Wysoka
2022-05-15
Polecam. Dobry ekspres, prosty w obsłudze, szybkie uruchamianie, Małe zużycie wody
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biała Druga
2022-05-14
Fajny ekspres. Prosty w obsłudze. Parzy bardzo dobra kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Stalowa Wola
2022-05-06
Bardzo dobry sprzęt,zgodny z moim oczekiwaniem.Przy tym profesjonalna obsługa-czyli wszystko jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Świdnik
2022-03-05
Szybka i bezpieczna wysyłka :) Ekspres działa świetnie, łatwa obsługa, pyszna kremowa kawa! System spieniania sprawny, ale raczej zbyt mało wygodny jest ktoś pije kilka kaw mlecznych dziennie, ja cappuccino robie jedynie od wielkiego dzwonu wiec na takie użycie jest okej :) Intuicyjna obsługa, wszelkie możliwe regulacje by dobrać idealna kawę czarna dla siebie. Bardzo polecam (używam ok 1,5 miesiąca)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jelenia Góra
2022-02-28
Szybka dostawa. Express pierwsza klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Chełm Śląski
2022-01-15
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pilawa
2022-01-10
Ekspres do domowego użytku. W instrukcji obsługi jest błąd. Na poglądowym rys.1 jest opis elementów i przycisków - i tak "D-Przycisk z symbolem ziarna kawy" tymczasem jest to symbol filiżanki. Cały czas w instrukcji powielony jest "Przycisk z symbolem kawy rysunek 1/D"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Białobrzegi
2022-01-08
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław (Wrocław-Psie Pole)
2022-01-05
Ekspres spełnił nasze oczekiwania. Kawa jest bardzo smaczna, regulacja temperatury, mocy kawy i ilości wody sprawdza się znakomicie. Młynek dość głośny , poprzednio mieleśmy ekspres Saeco, poziom głosności porównywalny. Funkcji dodatkowych typu opróznienie zbiornika na fusy, brak wody, brak kawy trzeba się było nauczyć, bo info nie jest zbyt intuicyjne. Zbiornik na ziarna dość mały, ale dzięki temu kawa nie wietrzeje;), choć przy duzym spozyciu trzeba ciągle ziarna dosypywać. System spieniania mleka działa , choć poziom spienienia mleka gorszy niż z niezależnego spieniacza. Ogólnie urządzenie dobre, czas pokaże , czy trwałe. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Małaszewicze
2021-12-24
Najlepsze, proste w obsłudze ekspresy Ever. Mam Nivone w domu, tą kupiłam mamie. Polecam z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Rzeszów
2021-12-23
cena OK dostawa OK obsługa 2 x OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Końskie
2021-12-12
Bez zarzutów,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Dobrzykowice
2021-12-05
Fantastyczny ekspres do przygotowania dobrej kawy. Nie chcę innego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Giżycko
2021-11-05
Profesjonalna dobra obsługa tak trzymac
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczecin
2021-10-23
Ekspres estetyczny, prosty w obsłudze. Parzy wyśmienitą kawę Polecam sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Wrocław
2021-10-09
Nivona to marka mało widoczna na półkach marketów, doradziła mi ją Pani na infolinii Konesso, jako najbardziej godny polecenia ekspres w klasie cenowej poniżej 2000 zł. Prosty w obsłudze, ma wszystko czego oczekuję od ekspresu, a żona która zwykle pije 4 kawy dziennie jest zachwycona smakiem kawy. Poprzednio korzystaliśmy z ekspresu Boscha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Lwówek Śląski
2021-09-20
Wszystko super! Sprawnie, szybko. Bez zastrzeżeń. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Opole
2021-09-06
Jestem bardzo zadowolony z ekspresu,kawa smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Malanów
2021-08-20
Konesso to firma na 6+ - fachowa i miła obsługa, szybka dostawa, TAK TRZYMAĆ :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Kraków
2021-08-20
bardzo fajny ekspres, prosty w obsłudze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Tychy
2021-08-20
Już drugi mój ekspres Nivona - tym razem wersja zauważalnie poprawiona w kilku elementach. Super cena , dostawa w ciągu 2 dni bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Gdańsk
2021-08-19
Ekspres w 100% spełnia nasze oczekiwania. Intuicyjny i prosty w obsłudze. Nivona to sprawdzony producent, można zamawiać w ciemno. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Cieszyn
2021-08-12
super!! polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Motycz
2021-07-04
Prosty ale ma wszystko to co trzeba i robi pyszną kawusię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-05-29
Kawa z tego ekspresu jest znakomita.Wcześniej miałem ekspres w podobnej cenie i smak kawy nawet się nie zbliżał do nivony.System spieniania mleka działa rewelacyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2021-05-27
Wszystko w porządku. Dobra obsługa. Ekspres działa jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2021-05-13
Szybka i sprawna realizacja, dobry kontakt telefoniczny jako wsparcie po zakupie. Dla mnie wszystko na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Nasielsk
2021-04-15
Świetny sprzęt i świetny sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2021-03-28
Świetna obsługa, zamówiliśmy we środę a we czwartek już było, ze zniżką, ekstra gwarancją. Rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2021-03-22
Świetny ekspress. Zwarty, ma wszystko co potrzeba. System capuccino się sprawdza. Mycie automatyczne bezproblemowe. Interface mało czytelny więc polecam przeczytanie instrukcji obsługi ale nie ma tego wiele - jedna strona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Nowa Sól
2021-03-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Celestynów
2021-02-20
Jeżeli nie masz zbyt wygórowanych ambicji, jeśli chodzi o ilości i rodzaje zaparzanych kaw, polecam. Ekspres spisuje się bardzo dobrze, a kawa jest znakomita. Polecam. Za tę cenę nic lepszego chyba się nie znajdzie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Katowice
2021-02-12
Urządzenie pozbawione niektórych bajerów dotyczących obsługi ale podstawa czyli parzenie kawy i spienianie mleka wykonuje super. Z obsługą radzą sobie nawet opoby starsze. Dobry kompromis jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-02-03
Super urządzenie w dobrej cenie , pyszna kawa , prosty w obsłudze . Spieniacza do cappuccino rewelacja ! Plus tego, że można użyć również kawy zmielonej . Bardzo polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Baboo, Lubin
2021-01-25
Świetny ekspres do kawy wysokiej jakości w idealnej cenie, idealny do domu. Mały, zgrabny, ładny i łatwy w użyciu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zduńska Wola
2021-01-22
działa dobrze ,bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Dobrzewino
2021-01-17
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, expres przetestowany kilka razy i naprawdę super sie sprawdza. Serdecznie polecam sklep jak i expres:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Rzeszów
2020-12-18
Wszystko w najlepszym porządku - ekspres sprawuje się super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Starogard Gdański
2020-04-12
Ekspres prosty w obsłudze, posiada obszerną, ale czytelną instrukcję. Parzy bardzo smaczną kawę, z cudowną pianką. Błyskawiczna wysyłka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirek, Trzcianka
2020-04-10
Długo zastanawiałem sie nad wyborem exspresu do kawy. Padło na nivona i to najprostrza wersja bez zbednych dodstkowych funkcji i rozbudowanego menu. Mam porownanie do krupsa i powiem wam ze expresso smakuje o duzo lepiej. Czuć ten aromat. Mleko jest naprawde dobrze spienione. Obsluga jest banalnie prosta. Polecam jak ktos szuka niedrogiego ekspresu. Po co przepłacać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieszko, Sosnowiec
2020-03-01
Fajny firmowy ekspres - w zupełności spełnił moje oczekiwania. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Lublin
2019-12-08
Super ekspres u niezlej cenie. Gdzieś przeczytałam, ze mlynek jest cichy, niestety moim zdaniem jest głośny. Instrukcja czyszczenia nie jest zbyt dokładna (codziennego), za to ogólnej obsługi i parzenia kawy Wręcz przeciwnie :) wyglad super. Tacka się nie rysuje. Mieści sie szklanka do latte. Nie zajmuje duzo miejsca. Szczerze polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2018-01-29
Elegancki ekspres w kolorze czarnym matowym. Bardzo niska cena jeśli chodzi o taką jakość parzonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Elbląg
2017-11-27
Ekspres bardzo przypadł mi do gustu. Jest elegancki, łatwy w obsłudze i robi przepyszną kawę. Cena bardzo dobra jak na taki sprzęt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łódź
2017-10-09
Bardzo dobry ekspres w super cenie! Nie ma najmniejszych problemów z obsługą. Wszystko bardzo czytelne. Zaparzona kawa jest wyśmienita, a dodatkowo ekspres czyści się automatycznie. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel