Opinie o Ekspres do kawy Nivona 520

  • Ekspres Nivona 520 potrafi za dotknięciem jednego przycisku przygotować aromatyczną kawę czarną. Dba o naszą wygodę na każdym kroku, a elegancji nadaje mu czarny, matowy kolor. Jest idealnym ekspresem automatycznym do domu.
Kod produktu: 4260083465202
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Motycz
2021-07-04
Prosty ale ma wszystko to co trzeba i robi pyszną kawusię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-05-29
Kawa z tego ekspresu jest znakomita.Wcześniej miałem ekspres w podobnej cenie i smak kawy nawet się nie zbliżał do nivony.System spieniania mleka działa rewelacyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2021-05-27
Wszystko w porządku. Dobra obsługa. Ekspres działa jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2021-05-13
Szybka i sprawna realizacja, dobry kontakt telefoniczny jako wsparcie po zakupie. Dla mnie wszystko na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Nasielsk
2021-04-15
Świetny sprzęt i świetny sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2021-03-28
Świetna obsługa, zamówiliśmy we środę a we czwartek już było, ze zniżką, ekstra gwarancją. Rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2021-03-22
Świetny ekspress. Zwarty, ma wszystko co potrzeba. System capuccino się sprawdza. Mycie automatyczne bezproblemowe. Interface mało czytelny więc polecam przeczytanie instrukcji obsługi ale nie ma tego wiele - jedna strona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Nowa Sól
2021-03-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Celestynów
2021-02-20
Jeżeli nie masz zbyt wygórowanych ambicji, jeśli chodzi o ilości i rodzaje zaparzanych kaw, polecam. Ekspres spisuje się bardzo dobrze, a kawa jest znakomita. Polecam. Za tę cenę nic lepszego chyba się nie znajdzie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Katowice
2021-02-12
Urządzenie pozbawione niektórych bajerów dotyczących obsługi ale podstawa czyli parzenie kawy i spienianie mleka wykonuje super. Z obsługą radzą sobie nawet opoby starsze. Dobry kompromis jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-02-03
Super urządzenie w dobrej cenie , pyszna kawa , prosty w obsłudze . Spieniacza do cappuccino rewelacja ! Plus tego, że można użyć również kawy zmielonej . Bardzo polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Baboo, Lubin
2021-01-25
Świetny ekspres do kawy wysokiej jakości w idealnej cenie, idealny do domu. Mały, zgrabny, ładny i łatwy w użyciu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zduńska Wola
2021-01-22
działa dobrze ,bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Dobrzewino
2021-01-17
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, expres przetestowany kilka razy i naprawdę super sie sprawdza. Serdecznie polecam sklep jak i expres:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Rzeszów
2020-12-18
Wszystko w najlepszym porządku - ekspres sprawuje się super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Starogard Gdański
2020-04-12
Ekspres prosty w obsłudze, posiada obszerną, ale czytelną instrukcję. Parzy bardzo smaczną kawę, z cudowną pianką. Błyskawiczna wysyłka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirek, Trzcianka
2020-04-10
Długo zastanawiałem sie nad wyborem exspresu do kawy. Padło na nivona i to najprostrza wersja bez zbednych dodstkowych funkcji i rozbudowanego menu. Mam porownanie do krupsa i powiem wam ze expresso smakuje o duzo lepiej. Czuć ten aromat. Mleko jest naprawde dobrze spienione. Obsluga jest banalnie prosta. Polecam jak ktos szuka niedrogiego ekspresu. Po co przepłacać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieszko, Sosnowiec
2020-03-01
Fajny firmowy ekspres - w zupełności spełnił moje oczekiwania. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Lublin
2019-12-08
Super ekspres u niezlej cenie. Gdzieś przeczytałam, ze mlynek jest cichy, niestety moim zdaniem jest głośny. Instrukcja czyszczenia nie jest zbyt dokładna (codziennego), za to ogólnej obsługi i parzenia kawy Wręcz przeciwnie :) wyglad super. Tacka się nie rysuje. Mieści sie szklanka do latte. Nie zajmuje duzo miejsca. Szczerze polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2018-01-29
Elegancki ekspres w kolorze czarnym matowym. Bardzo niska cena jeśli chodzi o taką jakość parzonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Elbląg
2017-11-27
Ekspres bardzo przypadł mi do gustu. Jest elegancki, łatwy w obsłudze i robi przepyszną kawę. Cena bardzo dobra jak na taki sprzęt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łódź
2017-10-09
Bardzo dobry ekspres w super cenie! Nie ma najmniejszych problemów z obsługą. Wszystko bardzo czytelne. Zaparzona kawa jest wyśmienita, a dodatkowo ekspres czyści się automatycznie. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel