Opinie o Ekspres do kawy DeLonghi ECP 31.21 - OUTLET STAN DOBRY

  • Ciśnieniowy ekspres do kawy DeLonghi ECP 31.21 pozwala na przygotowanie naprawdę świetnej kawy oraz spienienie mleka do latte czy cappuccino. Kolbowy ekspres DeLonghi ECP 31.21 to połączenie elegancji i nowoczesnego designu.
Kod produktu: 8004399329348
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-06-09
Zakup bardzo udany. Ekspres bardzo dobrze parzy kawę i obsługa go jest bardzo prosta. Sam zakup i dostarczenie towaru do mnie bardzo sprawne i szybkie .Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2022-05-14
Bardzo fajny ekspres kolbowy dla mniej wymagających kawoszy. Stosunek ceny do jakości i uzyskiwanej kawy na wysokim poziomie. Kawa z 5x droższych modeli wcale nie jest 5x lepsza :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Genowefa, Bydgoszcz
2022-04-19
Jestem bardzo zadowolona. Produkt spełnił moje oczekiwania. Użytkuję go dopiero parę tygodni ale mam nadzieję, że będzie to trwało jak najdłużej. Bardzo prosta obsługa. Spienia bardzo dobrze mleko. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to kropelkowe kapanie na ociekacz po zakończonym procesie parzenia. Dobre byłoby również samoczynne wyłączanie, bo trzeba pilnować, żeby nie przelała się zawartość filiżanki, ale za tą cenę raczej nie można tego wymagać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Kraków
2021-11-15
Bardzo dobry ekspres. W warunkach domowych spełnia wszystkie moje oczekiwania. Realizacja zamówienia szybka bezproblemowa. Sklep rewelacja. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-11-14
Bardzo dobry ekspres za ta cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Magnuszew
2021-09-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-11-06
Dobrze spienia mleko. Zadowalającą temperaturę można uzyskać przez wstępne "jałowe", tzn. bez kawy i mleka, uruchomienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2020-05-09
Bardzo dobry ekspres na potrzeby domowe.Pianka wychodzi extra.Cena produktu wyjątkowa. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Czernice Borowe
2020-04-29
Bardzo polecam, szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Wyszków
2019-08-24
Polecam ekspres,kawa smakuje wyśmienicie.Polecam sklep szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bolesławiec
2018-05-29
bardzo dobry domowy ekspres do kawy. Mały, cichy, elegancki i łatwy w obsłudze . Cena do jakości bardzo dobra. Polecam. Polecam też sklep Konesso, szybko i bezproblemowo i dostałam mały gratis, który cieszy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Mielec
2017-12-27
Jest to bardzo przyjazny ekspres. Nie ma problemów z zaparzeniem porannej kawy, bo łatwo się go obsługuje. Jedyne co dla niego potrzebne, to dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel