Opinie o Syrop ELDER FLOWER MONIN 0,7 L - syrop z kwiatów czarnego bzu

  • Syrop Monin Elder Flower to syrop znanej francuskiej firmy stworzony z kwiatów czarnego bzu. Syrop doskonale sprawdza się jako dodatek do kawy, lodów, deserów czy koktajli wprowadzając do kompozycji smaku nową, bardzo ciekawą nutę.
Kod produktu: 3052911117343
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 49 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Toruń
2023-01-05
Polecam. Cała tranzakcja przebiegała szybko i sprawnie. Syropy jak zawsze super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-12-29
Pełny aromatu kwiatów bzu. Idealny do koktajli i deserów. Polecam zakupy z tego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-12-04
10/10 zarówno syrop jak i sklep. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Czarnków
2022-11-18
Miał być do drinków a został wykorzystany do herbaty, ale i tak smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-11-14
zakupy w sklepie Konesso.pl przebiegają szybko i bez problemów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2022-11-02
super szybka transakcja , polecam jak zwykle zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2022-10-28
5/5 Obsluga, dostawa, produkty. Nie mama uwag. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-10-20
Syrop przepięknie pachnie, idealny do drinków i deserów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa Firma Partec System Dy.co, Gajków
2022-10-10
Przyjemny smak i zapach. Idealny do drinków nawet tych bezalkoholowych. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa Firma Partec System Dy.co, Gajków
2022-10-06
Fantastyczny smak,zapach, polecam do drinków. Wygodna butelka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Knurów
2022-09-25
Spełnia nasze oczekiwania. Zgodnie z opisem. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Opole
2022-09-20
Jak zawsze towar dotarł do mnie bardzo szybko i był nienagannie zapakowany.Jakość zamówionych syropów zgodna z moimi oczekiwaniami.Danuta , Opole
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kazimierz Dolny
2022-08-29
Kolejne zamówienie, pyszny syrop, idealny do mrożonej herbaty! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, DĄBROWA GÓRNICZA
2022-06-09
Polecam , bardzo dobry produkt , ` pewnością jeszcze go kupię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świnoujście
2022-06-03
Syrop pierwsza klasa! Nadaje się świetnie zarówno do drinków jak i herbaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Opole
2022-03-05
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2022-02-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Łódź
2022-01-17
Produkt i obsługa super.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Sławno
2022-01-10
Super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-11-29
Do wszystkiego: wina, piwa, bezalko, i alko drinka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Bydgoszcz
2021-11-22
Polecam, bardzo dobry, wydajny, bo gęsty, lepszy niż innych firm, nadaje się do napojów, deserów, super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-11-21
Dużo potrafi zejść tego czarnego bzu do whisky albo do piwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skierniewice
2021-10-18
Syrop taki jak się spodziewałem, dostawa w punkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Jarocin
2021-10-03
Paczka starannie zapakowania. Syrop rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2021-10-02
Cudowny w smaku, pasuje do wszystkiego!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Diana, Poznań
2021-09-20
Ekspresowa wysyłka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Bydgoszcz
2021-09-19
Polecam wszystkie produkty z Konesso, sklep, obsługa, produkty na wysokim poziomie, spersonalizowane kontakty i wysoka jakość produktów...nic dodać nic ująć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wielkopolski
2021-09-09
szybko, sprawnie- polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-09-07
Idealny do drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Grabów
2021-09-02
Szybka dostawa! Syrop pyszny, wyczuwalny smak. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-08-24
Smakuje świetnie z whisky. Polecamy. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Wszystkie produkty w przesyłce dobrze zabezpięczone. Dużo makulatury do śmietnika ale chroni to przesyłkę od uszkodzeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2021-08-23
Moje najnowsze odkrycie, super smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Brzezie K. Sulechowa
2021-08-17
Intensywny smak, wydajny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań (Poznań-Stare Miasto)
2021-08-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Opole
2021-05-02
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Poraj
2021-04-25
Bardzo szybka dostawa wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2021-04-19
Szybko i sparwie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2021-03-18
Super szybko i sparwnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2021-01-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łomianki
2021-01-16
Paczka szybko przyszła dobrze zabezpieczona i w środku znalazłam 2 krówki za które bardzo dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krzyż Wlkp.
2021-01-14
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Dąbrowa Białostocka
2020-12-29
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Brojce
2020-11-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-06-29
Przepyszny, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-04-04
Syrop bardzo dobry zwłaszcza do drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-03-08
Bardzo dobry syrop, idealny do drinków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kostrzyn Nad Odrą
2019-06-29
Dokładny z opisem. Warto kupić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gorzów Wlkp.
2018-07-20
Idealny syrop do lemoniady rabarbarowej:)
Opinia naszego klienta w
    pixel