Opinie o Ekspres do kawy DeLonghi EC 820.B

  • Ekspres ciśnieniowy De'Longhi EC 820.B to kolbowy ekspres znanej włoskiej firmy. Urządzenie stworzone z myślą o miłośnikach kawy oraz dobrego stylu - idealne połączenie nowoczesnych technologii, elegancji oraz wzornictwa.
Kod produktu: 8004399325340
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Rypin
2021-07-01
Sprawdzony sprzęt. Więc wiedziałam co kupuje. Pyszna kawa i o ile nie robi się kawy w ilościach hurtowych to kolba nie utrudnia użytkowania. Ten ekspres trafił do pracy, bo sluzy wyłącznie mnie. W domu bardziej sprawdza mi się automat de longi. Ale to tylko z uwgai na ilość parzonych kaw. Niemniej smak kawy z tego kolbowego oceniam nawet minimalnie lepiej niż z automatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Annna, Mikołów
2020-07-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Natalia, Opole Lubelskie
2020-06-18
Ekspres spełnia moje domowe oczekiwania, jest ze mną już 2. miesiąc. Ciężka i dobrze wyważona kolba to duży atut w porównaniu do lekkiej, plastikowej kolby z siostrzanego modelu DE LONGHI EC685. Dla mnie atutem, gdzie zdaje sobie sprawę, dla innych może być to ogromny minus, to pokrętło, dzięki któremu sam decydujesz o ilości wody do parzenia, nie jak w innych modelach - w automacie. Na razie bezawaryjny. Głośność pracy w granicach średnia/cicha, nie jest jakiś głośno "krzyczący". Duży atut - 2 sitka do portafiltra - jedno na pojedyncze, drugie na podwójne espresso. W zestawie jest jeszcze takie na saszetki, ale z niego nie korzystałam, więc nie mogę się w tym temacie wypowiedzieć. Spienianie mleka - w porządku, szybko sobie radzi z ilością na jedno latte :) Co do wyglądu - średniej wielkości, ale na pewno do najmniejszych nie należy, zestawienie stali i czarnego, solidnego tworzywa - klasa sama w sobie, pięknie się prezentuje. Jedyny estetyczny fail jak dla mnie - po miesiącu stalowa tacka od "ociekacza" porysowana jest już znacznie, od kubków. (za to jedna gwiazdka mniej) Ale to jedynie drobny detal. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Halinów
2019-07-15
ekspresu używam już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona.Miałam już kilka ekspresów w swoim życiu i polecam ten - jest profesjonalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdynia
2019-02-16
Bardzo szybka wysyłka. To już mój drugi egzemplarz tego modelu, jest stosunkowo tani, łatwy w obsłudze, jest szybki i świetnie spienia mleko, ładnie wygląda- jeden mam w nowoczesnej, drugi w tradycyjnej kuchni i dobrze się prezentuje w obydwu. Bardzo fajny ekspres kolbowy do domowego użytku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Kłoczew
2019-01-03
Ekspres super robi świetną kawę, prosty w obsłudze no i ten wygląd robi wrażenie .Sklep ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2018-12-27
Jestem zadowolony z zakupu ekspresu, wygląd b. ładny, prosta obsługa, wykonanie i użyte materiały super, spienianie mleka ekstra, cappuccino nienaganne, szybkie nagrzewanie. Janusz, Kraków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maksymilian, Legnica
2017-09-26
Ekspres z grupy tych, które zmieszczą się w każdej kuchni. Moja akurat jest nie za duża, dlatego był idealnym rozwiązaniem. Bardzo cieszy mnie fakt możliwości przygotowania prawdziwego cappuccino każdego ranka.
Opinia naszego klienta w
    pixel