Opinie o Ekspres do kawy DeLonghi Magnifica ECAM 22.110.SB

  • DeLonghi Magnifica ECAM 22.110.SB to automatyczny ekspres do kawy znanego włoskiego producenta. Kompaktowych rozmiarów ekspres De'Longhi ECAM 22.110.SB pozwoli Ci na przygotowanie świetnej kawy w domowym zaciszu.
Kod produktu: 8004399325067
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Wrocław
2022-02-11
Sklep godny polecenia, szybka dostawa, ponieważ towar nie spełnił moich oczekiwań, został przeze mnie zwrócony. Sklep nie robił problemów i sprawnie przeprowadził reklamacje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , LUBLIN
2021-11-15
Profesjonalnie, szybko i na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Bielsko Biala
2021-04-23
Ekspres jest diskonały, kawa w nim przyrządzona doskonale smakuje,polecam każdemu,kto docenia smak świeżo parzonej kawy. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kołobrzeg
2021-04-22
dostawa szybka i profesjonalna, urządzenie dobre i w dobrej cenie polecam Danuta Knapczyk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Warszawa
2021-01-07
Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2019-01-26
Potwierdzam opinię, że jest to prosty w obsłudze i estetyczny ekspres. Używam od niespełna 2 miesięcy. Niepokoi mnie jedynie zbyt mała, słaba pianka, jaką uzyskuję przestrzegając wszystkich zaleceń. Trzeba także samamu monitować ilość kawy do zmielenia - nie informuje o jej niewystarczającej ilości, jak ma to miejsce w przypadku wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2019-01-02
Ekspres spełnił moje oczekiwania: robi pyszną kawę, jest prosty w obsłudze i pięknie się prezentuje na kuchennym blacie. Jedyna rzecz, która zaskakuje to ta, że nie uprzedza wcześniej o kończącej się kawie w zasobniku, tylko informuje o jej braku. Można się jednak do tego przyzwyczaić :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łaziska Górne
2018-10-21
Ekspres spełnia wszystkie moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Iława
2017-11-06
Bardzo prosty, ale dobry ekspres. Posiada wszystkie potrzebne funkcje, robi świetna kawę i wygląda elegancko. Wszystko czego potrzeba do domu. Polecam Karol!
Opinia naszego klienta w
    pixel