Opinie o Ekspres do kawy DeLonghi Magnifica ECAM 22.110.B - NIEDOSTĘPNY

  • DeLonghi Magnifica ECAM 22.110.B to automatyczny ekspres do kawy znanego włoskiego producenta. Kompaktowych rozmiarów ekspres De'Longhi ECAM 22.110.B pozwoli Ci na przygotowanie świetnej kawy w domowym zaciszu.
Kod produktu: 8004399325050

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 83 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenobia Trembecka, Chrzanów
2022-01-16
Jestem zadowolona z zakupu, ekspres się "spisuje" , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2022-01-13
To już mój czwarty taki sam ekspres do kawy. Jest bardzo prosty w obsbłudze i serwisowaniu, spełnia wszystkie moje oczekiwania. Kupiłam cztery ekspresy takie same nie dlatego, że się spuły, ale dlatego, że obdarowałam nimi ludzi, którzy kochają dobrą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jutrosin
2022-01-08
Ekspres dziala super, robi pyszna kawe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2022-01-07
Ekspres spisuje się dobrze, jest sporo ustawień, więc zanim zrobi się kawę jakiej się chce, trzeba trochę poeksperymentować. Spieniacza używam bez rurki, przygotowanie mleka na typowe latte jest trudne i rzadko wychodzi - trochę zbyt mały wyrzut pary, ale cappuccino, latte macchiato czy mocha wychodzi super. Oczywiście espresso czy kawa czarna też. Na razie pełne zadowolenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Rawa Mazowiecka
2022-01-03
Wszystko ok szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2021-12-26
Zgodnie z oczekiwaniami, spełnia wymagania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2021-11-18
Ekspres w swojej wizualnej odsłonie prezentuje się znakomicie. Niestety, dla mnie ogromnym minusem jest brak informacji o pojemności wody w zbiorniku. Niejednokrotnie, zapomniawszy dolać wody, ekspres napełnia kubek minimalnie i cały proces parzenia trzeba rozpocząć od początku. Domaga się też po 2 tygodniach odkamieniania mimo użycia filtrowanej wody. Żałuję zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-11-18
Bardzo jesteśmy zadowoleni z zakupu tego modelu. Kawa jest naprawdę smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wielgomłyny
2021-09-11
Bardzo szybka transakcja i błyskawiczna dostawa! Ekspres Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kraków
2021-09-09
Bardzo dobry sprzęt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Koszalin
2021-08-15
Super ekspress, sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-08-13
super ekspres, zajmuje malo miejsca i robi bardzo dobra kawe. Polecanko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Bialogard
2021-08-13
Super praktyczny,łatwy w obsłudze i spełnia moje oczekiwania. Kawa wychodzi pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Radom
2021-07-31
Szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Dębica
2021-07-12
Zakupine przeze mnie urządzenie spełnienia moje oczekiwania, jestem zadowolona z zakupu. Polecam zakup tak ekspresu jak i sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Świercze
2021-07-05
Jesteśmy zadowoleni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2021-07-01
Ekspres bardzo prosty w obsłudze. Dużą zaletą jest możliwość użycia kawy ziarnistej lub mielonej. Głośność młynka przy mieleniu kawy nie jest duża. Łatwe jest czyszczenie i obsługa (czyszczenie tacy, napełnianie zbiornika wody, uzupełnianie kawy). Służy już prawie miesiąc i nie mam uwag co do jego pracy. Za taką cenę trudno jest znaleźć podobnej jakości produkt. Sklep szybko dostarcza produkt pod wskazany adres. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-06-24
Wszystko super - od produktu po szybką przesyłkę. Polecam gorąco!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulejówek
2021-06-21
Prosty w obsłudze :) kawa super :) , sklep OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Lubomierz
2021-06-20
zakupiony ekspres sprawuje się bardzo dobrze. Parzy dobrą kawkę . Jestem b. zadowolony z udanego zakupu !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Rybnik
2021-06-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: VIOLETTA, Michałowice
2021-06-06
Ekdores dostarczony błyskawicznie, byłam mocno zaskoczona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, MOCHY
2021-06-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-04-26
Ekspres bardzo dobry w swojej klasie przy bardzo konkurencyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Częstochowa
2021-04-26
Super ekspres. Polecam z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zakliczyn
2021-04-25
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam kupno przez tę stronę. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Warszawa
2021-04-22
Wyśmienity i bardzo elegacki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sybilla, Rybnik
2021-03-08
Super produkt w bardzo dobrej cenie.Bardzo łatwy w obsłudze. Nie ma najmniejszego problemu z przygotowaniem kaw- nawet tych najbardziej wymagających. Spienianie mleka działa bez zarzutu. Natychmiastowa realizacja zamówienia i szybka wysyłka. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2021-02-18
estetyczny prosty w obsłudze-dobra kawa!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Pogórze
2021-02-07
Wszystko gra i bucY. Szybka wysyłka ekspres działa bez zarzutu wart swojej ceny. Obsługa pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Niedomice
2021-02-07
Polecam. Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Kawa z ekspresu pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , MIELEC
2021-02-05
Ekspres spełnia oczekiwania nawet dla wymagających. Nieźle spienia (mam porównanie do ekspresu z wyższej półki), łatwo napełniany pojemnik na kawę i wodę. Sklep szybko wysłał towar, który był dobrze zapakowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Sosnowiec
2021-02-01
Towar i realizacja zamówienia ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EDYTA, Warszawa
2021-01-31
Wszystko Super dziekuje!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerniewice
2021-01-31
Miłe zaskoczenie zamówiony ekspres dostarczono w niecałe 24 h.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Nałęczów
2021-01-29
Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Towar dobrze zapakowany. Polecam sam ekspres do kawy Delonghi Magnificca Ecam 22.110.B, jak też sklep. Ocena 5/5 Stanisław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Wilczyce
2021-01-29
Szybka realizacji, dobry kontakt, brak zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Dobczyce
2021-01-28
Wszystko sprawnie szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Łask
2021-01-23
jestem bardzo zadowolony ze sprzętu i obsługi jako klienta sklepu-polecam sprzedawcę jako solidnego partnera
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2021-01-23
Towar dobry, ale nie on jest najważniejszy. Mega miła obsługa, kompetentna. Właśnie ze względu na nią do wad wrócę! Pozdrawiam, Marcin
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gajewo
2021-01-22
Polecam ten ekspres , wspaniała kawa, idealny na dwie osoby
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-01-17
Ekspres bez zarzutu. Kawa wychodzi bardzo dobra. Na plus automatycznie czyszczenie i różne powiadomienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Krosno
2021-01-15
Jest dobrze nie narzekam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-01-15
Towar wysokiej jakości w przystępnej cenie, jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Świętajno
2021-01-08
Polecam. Swietny ekspres za niewielkie pieniadze/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jeżewo
2021-01-08
Bardzo dobry towar. Ekspresowa dostawa. Jestem 100% zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Ciechanów
2021-01-04
jest ok jestem zadowolony z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-12-31
Produkt ok, wsparcie klienta super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Cegłów
2020-12-26
Ekspres w całości spełnił moje oczekiwania. Obsługa urządzenia jest prosta, dobrą kawę uzyskujemy poprzez naciśnięcie wyłącznie jednego przycisku, oczywiście po uprzednim stosownym ustawieniu, zgodnie z instrukcją. Osobiście jestem zachwycona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poraj
2020-12-21
Super produkt za dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Chrzanów
2020-12-17
Ekspres jest super i prosty w obsłudze Jestem mega zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Stalowa Wola
2020-12-14
W pełni spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriel, Białystok
2020-12-11
Bardzo udany model, cichy, sprawny, robi smaczną kawę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Gorlice
2020-11-02
Ekspres jest super, bardzo łatwy w obsłudze, sprawdza się w domowych warunkach. Mile zaskoczył mnie wygląd ekspresu, prezentuje się bardzo ładnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z szybkiej bezproblemowej obsługi. Polecam sklep konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Andrzej, Brzeg
2020-10-31
Po 2 tygodniach użytkowania ekspres się zepsuł. DeLonghi, firma o dobrej renomie a tu niestety klops. Poszło na gwarancję zobaczymy co będzie dalej. Do momentu awarii działał zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Dębica
2020-10-24
Wszystko super, kawa pyszna, spienią z świetnie spienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2020-10-22
Wszystko cacy. Tylko ten podstawek metalowy się rysuje jak dziki, ale co tam. Póki co przez miesiąc siędobrze sprawdzał i nic mu nie jest.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2020-10-16
Ekspres na medal :) Świetna jakość, desing, smak kawy, wszystko gra!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Gorzyce
2020-10-15
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Parzniew
2020-10-09
Super produkt, wystarczający do domowego użytku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zduny
2020-10-03
Express do kawy jest super. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-10-03
Ekspres DeLonghi magnifica s jest znakomity!Prosty w obsłudze,robi pyszną kawę,ma świetny młynek do mielenia ziaren i jest bardzo ładny.Nie widzę żadnych wad!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oława
2020-10-03
Super sprzęt, godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , ZIELONA GÓRA
2020-10-02
super, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona Sułkowska, Limanowa
2020-09-18
Wspaniały ekspres a sklep jeszcze lepszy :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Płock
2020-09-13
produkt odpowiada opisowi, bardzo dobry ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowy Dwór Gdański
2020-09-12
Obsługa zamówienia na wysokim poziomie. Ekspres ładnie się prezentuje, jest ergonomiczny, łatwy do ustawienia nawet w małej kuchni i nieskomplikowany w obsłudze. Parzy pyszną kawę. Dla porównania - w pracy używam Nivona 626 i nie widzę różnicy pomiędzy przyrządzanymi kawami, więc z czystym sumieniem polecam DeLonghi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Kraków
2020-09-10
Absolutna REWELACJA . To, że parzy te różne kawy i oczywiście miele ziarnistą to normalka. I to, że jest prosty w obsłudze to też normalka, bo tak ma być. To ,że jest przystępnie tani (w swej klasie ) to też normalka !. Ale, JAK ON WYGLĄDA PO ZAINSTALOWANIU I USTAWIENIU to tego wam nie odda żaden opis mój. TRZEBA GO KUPIĆ I ZOBACZYĆ ten F O R T E P I A N O W Y połysk. Jestem bardzo zadowolony. Polecam Wam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2020-09-08
Prosty i bardzo fajny w obsłudze ekspres. Można brać w ciemno jeśli nie ma się wymagań do latte z folderków reklamowych. Akceptowalna głośność młynka, myślałem że będzie wyższa. Jedyne co może troszkę przeszkadzać to nieduży zbiornik na wodę. Poza tym można śmiało polecać!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Ostrowite
2020-09-04
Polecam! Coś wspaniałego, nigdy nie byłam miłośniczką kawy aż do teraz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Sanok
2020-09-03
Zakup udany- exspres robi kawę- polecam ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gorzów Wlkp.
2020-05-23
Ekspres jest świetny, parzy pyszną kawę, prosty w obsłudze,( nie trzeba czytać instrukcji) :) i niska cena za naprawdę dobry ekspres. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2020-03-03
Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego ekspresu. Robi pyszną kawę. Obawiałam się "ręcznego" spieniania mleka ale okazało się bardzo proste. Łatwa obsługa i czyszczenie. Po miesiącu użytkowania nie mam z nim problemów. Oby tak dalej! Polecam ekspres jak i zakupy w tym sklepie! Szybka wysyłka. Przystępna cena :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-03-02
Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego ekspresu. Jest łatwy w obsłudze i ekonomiczny, kawa świetna, a cena przystępna biorąc pod uwagę jakość tego urządzenia. Polecamy też sklep. Profesjonalna obsługa klienta i bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Celestynów
2019-12-26
Expres idealny w sam raz dla rodziny prosty w obsłudze wysyłka bardzo szybka i produkt zabezpieczony w transporcie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Bydgoszcz
2019-08-31
Bardzo dobry ekspres,który nie zabiera dużo miejsca, jest łatwy w czyszczeniu i nie odstaje jakością od dużo droższych ekspresów. Spieniacz mleka to dla tych którzy mają ochotę ćwiczyć latte art (Da się zrobić tylko wymaga to trochę prsktyki:) ). Posiadam także bardziej zautomatyzowaną wersję magnifica S+. Oba ekspresy nie sprawiają najmniejszych problemów. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Koszalin
2019-05-27
Ekspres zgodny z opisem, łatwy w obsłudze, posiada wiele funkcji i co najważniejsze kawa z tego ekspresu jest bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Mosina
2018-11-22
Jestem bardzo zadowolona. Produkt łatwy w obsłudze i spełniający wymagania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2018-11-18
Fajny ekspres robiący doskonałą kawę. Z czystym sumieniem mogę go wszystkim polecić. Jeżeli ktoś się waha, to całkiem niepotrzebnie. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2017-10-07
Super ekspres. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pyszna kawa po wcisnieciu jednego przycisku. Jest pyszna. Mozna regulowac moc i stopien zmielenia. Mleko bardzo dobrze spienia. Plus za to ze po kazdym wlaczeniu i wylaczeniu ekspres sam sie czysci. Moim zdaniem cena jest bardzo przystepna, jakosc ekspresu o wiele wyzsza niz jego cena. Godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-09-11
Ekspres bardzo łatwy w obsłudze, nie za głośny. Wszystkie części są łatwo dostępne oraz co dla mnie ważne, robi dobrą kawę i zmieści się wszędzie. Taki ekspres w tej cenie to rzadkość!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Łódź
2017-08-15
Bardzo fajny ekspres na początek.mały i wygodny: np.wysuwane pojemnika na wodę do przodu, wypinanym mechanizmu jednym ruchem.ekspres raczej dla jednej max dwóch osób ze względu na małą pojemność zbiornika na wodę. Minusem są: brak nagrzewania płyty na filiżanki, głośność i jednak skomplikowane ustawianie opcji (kombinacją guzików). Duże plusy za system płukania i oczywiście smak kawy. To naprawdę bardzo dobra ekonomiczna opcja zakupu
Opinia naszego klienta w
    pixel